FoodPro Preloader

Šest preprostih načinov, kako narediti papir star


Ljubitelji različnih domačih izdelkov morajo vedno iskati nekaj novih nasvetov, kako z lastnimi rokami narediti nekaj zanimivega. Zdaj želim govoriti o tem, kako narediti dom starega papirja. Ta tehnika je lahko uporabna, če morate pripraviti originalna vabila, napisati pismo ali preprosto celo zanimivo noto vaši ljubljeni osebi. Kak

Ljubitelji različnih domačih izdelkov morajo vedno iskati nekaj novih nasvetov, kako z lastnimi rokami narediti nekaj zanimivega. Zdaj želim govoriti o tem, kako narediti dom starega papirja. Ta tehnika je lahko uporabna, če morate pripraviti originalna vabila, napisati pismo ali preprosto celo zanimivo noto vaši ljubljeni osebi.

Kako narediti dom starega papirja?

Razmislite o nekaj preprostih načinih, s katerih lahko iz moderne belega lista dobite kos "starega papirusa". Mimogrede, vse, kar je potrebno za takšno preobrazbo, bomo našli v vsakem domu.

Prva metoda: čaj

Če želite to narediti, pijte to pijačo določene moči (barva strani bo odvisna od nje) in jo ponoči postavite na list. Zjutraj bo papir izgledal tako, kot je bil namenjen. Lahko tudi eksperimentirate z listi čaja, na papirju pustite lepe kroge.

Metoda št. 2: Kava z mlekom

Naslednji način, povedal, kako narediti papir starega doma, vključuje uporabo kave s sladkorjem in mlekom. To končno pijačo je treba naliti na papir, nato pa ga glačati skozi gazo. Prav tako boste morali delati z robovi in ​​jih ročno rezati.

Metoda tri: Spomnimo dedka Lenina

Kako narediti papir starega doma, če ni niti kave niti čaja pri roki? Uporabljajte mleko. Torej morate papir položiti na ravno površino in ga s čopičem na vrhu očistiti z mlekom. Pustite, da se papir posuši, in ga nato likati z likalnikom skozi likalnik. Stran se bo postopoma začela obarvati rumeno. Bodite pozorni: debelejše mleko je, temnejši bo končni list. Ta metoda je dobra za uporabo, če želite, da izdelek izgleda kot čudežni papir, ki je bil shranjen pred ognjem. Rezultat je preprosto neverjeten!

Način št. 4: Lak!

In zdaj vam bomo povedali, kako hitro lahko starate papir. Če želite to narediti, uporabite craquelure lak, ki se prodaja v trgovinah za umetnike. Potrebno je pokriti površino lista in začeti se bo razpokati, tako da bo dobil določen odtenek. Vendar pa je vredno omeniti, da kasneje ta dokument ne bo deloval za pisanje, tako da mora biti napis vnaprej.

Metoda pet, Classic

Najlažji in najzanesljivejši način za staranje papirja je, da ga postavimo pod sončne žarke. Postopek bo precej dolg, vendar so napake ali napake skoraj nemogoče - papir bo enakomerno staral.

Metoda št. 6: Ni za omedlevice

Obstaja še en, a precej nevaren način, da se papir izloči iz doma. Če želite to narediti, ga morate nekaj časa postaviti v pečico. Toda v takšni situaciji je zelo pomembno pravilno izračunati temperaturo in čas, da se izognemo požaru. Vendar pa je ta metoda najbolje uporabiti v izjemno skrajnih primerih.

Obdelava robov

Razumeti, kako umetno starati papir, ne pozabite na eno zelo pomembno točko. Robovi vašega rokopisa morajo biti vsaj nekoliko pretirani. Najzanesljivejša stvar je neenakomerno odtrgati trakove ročno (robovi lista se lahko namočijo, tako da jih bo lažje trgati). Na vrhu vsega tega morate rahlo pojeti plamen sveče, potem bo rob videti naravno in zelo estetsko prijeten. Če želite, lahko na papirju naredite tudi nekaj temnih madežev (ponovno z uporabo plamena). Samo držite liste malo nad svečo. Vendar pa morate biti zelo previdni, da ne izgori.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti