FoodPro Preloader

Vzorec animeja Cross Stitch: značilnosti performansa, fotografije zanimivih del, nasveti


Vezenine - stara zasedba, ki danes ne izgubi svoje priljubljenosti. To je odličen način za sprostitev po napornem delu. Antična umetnost v kombinaciji z moderno animacijo. Ustvarjanje anime slike z vezenjem križa po shemi znakov, ki bo ostala blizu, ko se serija konča, je odlična priložnost, da si podarite veliko prijetnih trenutkov. Ta te

Vezenine - stara zasedba, ki danes ne izgubi svoje priljubljenosti. To je odličen način za sprostitev po napornem delu. Antična umetnost v kombinaciji z moderno animacijo. Ustvarjanje anime slike z vezenjem križa po shemi znakov, ki bo ostala blizu, ko se serija konča, je odlična priložnost, da si podarite veliko prijetnih trenutkov. Ta tema vezenja na oblačilih je seveda primernejša za otroke ali najstnike. Toda kakšna mati ne želi zadovoljiti svojega otroka? Upoštevajte tehniko te vrste vezenin.

Kaj je anime?

Danes je malo ljudi, ki niso nikoli slišali za anime. Postala je del življenja mnogih najstnikov, otrok in celo odraslih. Anime prihaja iz angleške besede Animacija (animacija) - to je japonska animacija z enostavno prepoznavnimi podobami: velike oči na pol obrazu, neverjetne pričeske, svetle barve.

Prvi anime se je začel pojavljati v začetku 20. stoletja. Do začetka druge svetovne vojne je bil način risanja podvržen nadzoru vlade, zato se je pojavila tehnika, ki je bila kar najbolj drugačna od zahodnih risank. Japonska kultura je sčasoma prodrla na zahod in osvojila oboževalce po vsem svetu.

Svetli in čudoviti liki iz japonskih risank so osvojili srca milijonov ljudi, vključno z iglami. Umetnost vezenja vam omogoča, da vidite svojega najljubšega junaka v bližini, ga ustvarite sami. Kakovostno delo bo prvotni zaznamek, dekoracija oblačil ali uspešno prileganje notranjosti sobe. Razmislite o vzorcu anime križanja.

Kje se pripraviti?

Dela tega stila niso najpogostejša, vendar jih lahko najdete, če želite:

 • Na internetu.
 • V trgovini z iglo.
 • Ali profesionalni obrtniki.

Vezate lahko katerokoli sliko, ki jo želite, glavna stvar je, da jo kvalitativno prenesete na platno.

Kako narediti shemo za vezenje?

Takšne sheme se ne uporabljajo na spletu ali za prodajo v obrtnih prodajalnah. Če ne najdete želenega vzorca, lahko to storite sami.

Metoda 1. Photoshop.

Izdelava anime sheme za navzkrižno šivanje s pomočjo Photoshopa je preprosta. V ta namen sledite algoritmu dejanj:

 1. Izberite animirano sliko za vezenje.
 2. Prenesite ga v program in sledite poti: "Image" - "Correction" - "Posterize". To bo pomagalo odstraniti več odtenkov iste barve. Nižja kot je raven, manj bodo. Pri shemah animacije ni potrebno veliko odtenkov ene barve.
 3. Nato mora biti slika filtrirana. Če želite to narediti, sledite poti: "Filter" - "Design" - "Mozaik". Če ste vzeli minimalno velikost majhnih kvadratov, potem bo njihovo število več, in za odpravo motnosti, morate uporabiti "ostrino".
 4. Lahko se ustavite pri tem ali končate končno vezje na standardnih 10 * 10 kvadratih. To bo pomagalo orodju "Linija".
 5. Delo je pripravljeno, zdaj je še ostalo, da ga natisnemo in pobarvamo.

2. način: Program za izdelavo vzorcev

 1. Prenesite in namestite Pattern Maker.
 2. Dodajte želeno sliko programu. Če želite to narediti, sledite poti: "Datoteka" - "Uvozi sliko" - "Brskaj". Nato poiščite sliko in jo naložite.
 3. Nato izberite funkcijo »Naredite sliko ozadju za kap«, kliknite »Nadaljuj«.
 4. Kontrast in druge možnosti lahko prilagodite po želji.
 5. Aktiviranje povečevalnega stekla, postavite mrežo na sliko, s klikom na zavihek "1, 2, 3" premaknete kazalec iz enega vogala diagrama v drugega.
 6. Samostojno izberite barvno paleto ali prilagodite obstoječe. Nastavite simbol za vsako barvo.
 7. Tokokrog je pripravljen. Z njim lahko še vedno delate z dodajanjem različnih tehnik.
 8. Nadaljnje "Uvoz". Po tem lahko oblečete.

Nasveti za začetnike

Tema anime shem za navzkrižni šivala raje, raje, najstniških deklet kot odraslih in izkušenih needlewomen, tako da za začetnike obstaja nekaj nasvetov. Pomagali bodo pridobiti užitek pri delu.

Glavni komplet orodij za vezenje:

 • Nitna nitka.
 • Obroč.
 • Canva.
 • Škarje
 • Svetilka.
 • Igle.

Priporočila:

 1. Platno "Aida 14" je najbolj priročno, saj ima srednje velik križ.
 2. Platno je treba kupiti z maržo. Po odrezu želenega kosa od njega je zaželeno, da pomete robove.
 3. Tkanino označite na kvadratih 10 * 10.
 4. Če želite začeti vezati majhne vzorce, jih nemudoma ne lotite.
 5. Pripravite dobro osvetljeno območje za vezenje, kjer je udobno sedeti, dovolj svetlobe in vse, kar potrebujete (niti, škarje, igle), je pri roki.
 6. Preden začnete z delom, si umijte roke, da slike ne bodo zabrisane.
 7. Bolje je vezati s polnim križem, druge metode so težje.
 8. Ne delajte vozličev - to bo vplivalo na lepoto strani in trajnost dokončanih del. Na prvem umivanju lahko pride do ohlapne niti.
 9. Šivamo celo križe. Ne vzemite predolge niti, sicer bo zmedena.
 10. Zgornji šiv mora gledati v isto smer. Spodnji pol križ je vezen iz spodnjega levega vogala desno (izgleda takole: /), zgornji pa iz zgornjega levega v spodnji desni (izgleda takole:). Pri tem je bolje, da se ne zmedemo.
 11. Bolj udobno je začeti vezenje z najbolj barvo.

Vezenine bi morale prinašati veselje, zato morate ustvariti delo po svojem tempu, ne da bi tekmovali z nikomer. Glavno pravilo je, da se zabavate. Dokončano sliko lahko naredite v francoski francoski francoski štruci, se obrnite na delavnico ali pa naredite okvir.

Anime liki za prave navijače

Križni šivi so težko delo. Ustvarjanje priljubljenega lika iz anime serije bo navdušilo navdušence. Ko bo slika Naruta, svetlobe Yagami, Nami ali Luffy gledala na vas iz stene - to je čudovit občutek. Z vedno več izkušnjami pri vezenju, z različnimi tehnikami, lahko sčasoma ustvarite nepozabne dogodke: bitko likov Feri Tail ali Code Giass, datume ljubezni Oranskega šolskega kluba in še veliko več.

Primeri del za vezenje

Kljub temu, da anime teme niso najbolj priljubljene med iglami, jih lahko najdete.

Majhni anime vzorci križnih šivov so najprimernejši za prve poskusne šive slik. Preprost znak bo omogočil poveljniku, da razume: ali naj še naprej šiva. Lahko poskusite ustvariti miniaturo Alenna Volcker iz "Di Grey Man". Slike so majhne, ​​zato ne vzemite veliko časa in truda.

Ena od prvih anime, ki je udarila na zaslon ruskega gledalca, je Pokémon. Ta junak bo veselo dekoracijo sobe in spomin na veselo otroštvo. Slavni Pikachu ga bo z enim samim pogledom napolnil s pozitivnim.

Naruto in Sasuke sta ena izmed najbolj priljubljenih anime likov. Izvezene bodo v enem dihu. Svetli in čustveni, močni in kontroverzni junaki - dobra rešitev za bolj izkušeno iglo.

Na internetu obstajajo spletna mesta, kjer lahko prenesete anime programe, vendar jih ne opravljajo vedno mojstri njihove obrti. Pogosto jih ustvarjajo navadni oboževalci. Ta dela niso skrbno obdelana, imajo veliko barvno paleto, ki jo je mogoče varno zmanjšati.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami? Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje. Možnosti