FoodPro Preloader

Candy šopki za veliko noč - lep znak pozornosti


Praznik svetlobe Velikonočni praznujemo ne na določen dan, temveč na lunarni koledar. Ta praznik je simbol zmage dobrega. Hrani spomin na zgodovinsko žrtvovanje Jezusa Kristusa v imenu vsega človeštva in njegovega svetega vstajenja. Praznujemo praznike, praviloma predstavljamo drug drugega tortice in pobarvana jajca, kot tudi darila, narejena z lastnimi rokami. Cand

Praznik svetlobe Velikonočni praznujemo ne na določen dan, temveč na lunarni koledar. Ta praznik je simbol zmage dobrega. Hrani spomin na zgodovinsko žrtvovanje Jezusa Kristusa v imenu vsega človeštva in njegovega svetega vstajenja. Praznujemo praznike, praviloma predstavljamo drug drugega tortice in pobarvana jajca, kot tudi darila, narejena z lastnimi rokami. Candy šopki za veliko noč so lepo darilo, ki bo presenetilo in razveselilo vašo družino.

Velikonočni prazniki

Pred veliko nočjo je sedem tednov hitro. V tem času verniki upoštevajo določena pravila in se omejujejo v hrani. Dan pred veliko nočjo, v veliki soboto, ljudje hodijo v cerkev, molijo, prinašajo hrano v tempelj, da jo osvetlijo. In v nedeljo, enkrat na leto, so na mizo postavili posvečeno hrano: velikonočno torto, skuto v velikini in pobarvana jajca.

Soboto nadomešča svetla nedelja, po sedem tednih posta pa lahko ponovno jedete vse jedi - solate, prigrizke, torte, sladkarije.

Če boste obiskali, razmislite kot darilo možnost šopke bonbonov (za veliko noč). Ta preprosta "zasnova" bo služila kot okras za počitniško mizo.

Velikonočna darila

Praviloma je za veliko noč običajno izmenjati barvita jajca. Jajce je bilo še dolgo časa, preden je Jezus Kristus veljal za simbol sveta, vesolje v miniaturi. Nekateri starodavni narodi so verjeli, da je to sonce in življenje, in da so barvali jajca kot znak čaščenja in spoštovanja.

Ta tradicija se je ohranila. Ljudje še naprej barvajo jajca v vseh pogledih, a svetla noč je po dolgih sedmih tednih hitro, zato je običajno, da dajete majhna darila za ta praznik kot tudi za katero koli drugo. Šopki sladkarij za veliko noč bodo zelo koristni. Takšna darila se lahko dajo ženskam vseh starosti.

Šopke sladkarij za veliko noč lahko naredite z lastnimi rokami, dovolj za zaloge na papirju, ki se zlahka upogiba, z žico, lepilom in pravzaprav s škatlico čokolade.

Šopki sladkarij - odlično darilo

Želite presenetiti svoje najdražje? Se spomnite prazničnega darila? Naročite jim šopek sladkarij. Ta čudovit sladki dar ne bo nikogar pustil ravnodušnega. Za pomladni praznik (8. marec) vam bo ustrezal šopek slastnih tulipanov. Zelo občutljiva večbarvna šopek bo navdušila vsako žensko, sladki zob bo navdušen.

Na voljo je tudi šopek bonbonov za veliko noč. Lahko je zelo majhna ali velika, za mamo, nevesto ali brata. Celotna košarica, topiary ali en občutljiv cvet - ogromno možnosti! Strinjam se, ponavadi škatla čokolade ali čokolada bar ponavadi izgleda banalen, in spektakularen darilo v obliki sladke šopek bo navdušil vsakogar.

Ročno izdelani šopki za sladkarije

Dovolj je vedeti malo o floristiki in ustvariti čudovite šopke ročno izdelanih čokolad. Pomembno je, da lahko nadzorujete barvo, vse mora biti harmonično. Ustvarjalna in okusna sladica mora biti všeč očesu, biti svetla in opazna.

Če želite ustvariti šopek, morate narediti številne pomembne odločitve:

 • Določite vrsto same sestave. Lahko so vrtnice, tulipani, zvončki. Potrebno je začeti s preferencami osebe, ki ji je darilo namenjeno.
 • Odločite se, kaj bo izgledala ugodno. Škatla, drevo ali košara, šopek ali topiary.
 • Ugotovite, katere sladkarije raje naslovnik, in poskušajte ugibati, ker so lahko različne sladkarije koristne za ustvarjanje različnih cvetov. Za snowdrops potrebujejo majhno velikost sladkarije, za tulipane in vrtnice - več.
 • Razmislite o dekorju kompozicije. Morda bodo to metulji ali srca, trakovi ali listi. Vse po vašem okusu, glavna stvar je, da bi bilo videti skladno.
 • Kupite orodja za izdelavo šopeka (pištola za lepilo, valovitega papirja, okrasnih ali trakov).

Ustvarjanje šopek vrtnic

Morda je najpogostejši šopek šopek čokolade "Roses". Če ga želite ustvariti, potrebujete:

 1. Valoviti papir.
 2. Scotch
 3. Pištola za lepilo.
 4. Škarje
 5. Candy
 6. Lesena palica

Cut cvetnih listov različnih velikosti, lahko različne barve. Postavite sladkarije v cvetni list in ovijte robove. Nato jih prilepite na leseno palico z pištolo in nadaljujte z lepljenjem preostalih cvetnih listov v krogu. Nastalo vrtnico okrasimo z venčnicami.

Šopek vrtnic "Roses" - odlično darilo za vsako priložnost.

Ne glede na darilo, ki ga naredite, je vaša pozornost vedno dražja. In če to pozornost spremlja darilo s svojimi rokami, bo razveselilo vašo ljubljeno osebo.

"Večni šah": razlaga terminologije in drugih groženj kralju v šahuKako igrati sudoku: korak za korakom rešitev za sestavljankoKako narediti zajček obleko za dekleta z lastnimi rokamiObrti za dacha. Kako narediti laboda iz pnevmatike?Izvirna prijava z otrokom, starim 5 let: opis, zanimive ideje in povratne informacijeKako narediti pravo čarobno palico?Božični venec iz storžkov. Venček storžkov: mojstrski razredKako narediti stožca