FoodPro Preloader

Beaded ovratnice: nov svež trend


Moderna moda skoraj vsako sezono (če ne dan) nam daje nekaj presenečenj. Ne gre samo za oblačila. Dodatno se redno spreminjajo tudi dodatki. Ta čas se je pojavil ovratnice. Treba je opozoriti, da je danes ta pripomoček postal zelo priljubljen. Takšen ovratnik je lahko poljuben: kovina, tkanina, kroglice, konice in okrasni. Neka

Moderna moda skoraj vsako sezono (če ne dan) nam daje nekaj presenečenj. Ne gre samo za oblačila. Dodatno se redno spreminjajo tudi dodatki. Ta čas se je pojavil

ovratnice. Treba je opozoriti, da je danes ta pripomoček postal zelo priljubljen. Takšen ovratnik je lahko poljuben: kovina, tkanina, kroglice, konice in okrasni. Nekatere modne ženske imajo raje dodatke, ki so vezene z bleščicami.

Ali je mogoče izdelati ovratnik? Mojstrski tečaj ni omejen na prave strokovnjake. Vsak moda lahko dobi ta eleganten dodatek, če ne obžalujete samo enega prostega večera.

Mnogi svetujejo uporabo vsaj tanke podlage v obliki tkanine. S tem bo prihodnji ovratnik močnejši in zanesljivejši. Izdelava naenkrat iz kroglic je nekoliko nevarna. V procesu nogavic, lahko nakit dobro odmor in preprosto sesulo. Mimogrede, saj je to tudi noša nakit, ovratnice je treba nositi brez dodatne opreme okoli vratu. V nasprotnem primeru bo

učinek dodatnih podrobnosti.

Torej najprej narišite obliko ovratnika na dnu. Poskusite ga izbrati tako, da bo ustrezal kroglicam, tako da v intervalih med njimi ni močnega kontrasta. V tem primeru bo končni izdelek videti trdno. Nadaljnje škarje skrbno odrežemo obdelovanec, obdelamo robove tkanine tako, da se niti ne stisnejo. Beaded ovratnice morajo izgledati, kot da so bile narejene brez uporabe tujih materialov. Robove lahko pritrdimo tudi s številnimi okraski. Vse je odvisno od vaše domišljije in preferenc. Nato z iglo in nitjo začnite zapolniti prostor baze z izbranimi kroglicami, okrasnimi kamenčki in bleščicami. Slednji morajo imeti posebne luknje. Samo tako, da jih je mogoče pritrditi na tkanino. Seveda obstaja še ena možnost z lepilom, vendar bo v tem primeru izdelek manj zanesljiv. Poleg tega bodo padli okraski pustili grdo oznako na bazi, od katere je skoraj nemogoče znebiti.

Ovratnice kroglic so lahko tkane. V tem primeru lahko uporabite spretnost ustvarjanja različnih baubles in zapestnic. V odsotnosti tega se je treba sklicevati na knjige o beadwork. Spodbudili bodo najuspešnejše in trajnejše sheme. Poleg tega lahko metode za ustvarjanje takšnih originalnih pripomočkov pripovedujejo prijateljici, roki.

Druga možnost je okrasiti ovratnik že neustrezne majice. Z lahkoto se lahko reže z velikimi ostrimi škarjami in se ločeno nosi. Da bi danes ovratnik izgledal kot dejanski dodatek, ga okrasite z biseri. Večino jih osredotočite na robove. Preostanek mase enakomerno razporedite po celotnem območju izdelka.

Ročno izdelane ovratnice, izdelane iz kroglic, bodo za vsak dan edinstvena dekoracija. Lahko se nosijo za študij, v pisarni in se celo oblečejo v primeru slovesnega dogodka. Bodite prepričani, da dobite takšno opremo, in vedno boste v središču pozornosti.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti