FoodPro Preloader

Igrače vzglavnikov vzorec (mačka) za potovanje


Blazine v obliki živali šivajo iz različnih materialov. Pravzaprav lahko namestite vse dele tkanine, ki so na voljo v gospodinjstvu. Tudi iz majhnih obližev lahko ustvarite igračo v tehniki krpanja. Vzglavnik igrače so zelo preproste. Sami jih lahko narišete glede na vaše želje in željene dimenzije izdelka. To ne za

Blazine v obliki živali šivajo iz različnih materialov. Pravzaprav lahko namestite vse dele tkanine, ki so na voljo v gospodinjstvu. Tudi iz majhnih obližev lahko ustvarite igračo v tehniki krpanja.

Vzglavnik igrače so zelo preproste. Sami jih lahko narišete glede na vaše želje in željene dimenzije izdelka. To ne zahteva posebnega znanja pri rezanju ali risanju.

Kako narediti vzglavnik igrače?

Najprej morate oblikovati načrt in izbrati obliko bodočega izdelka. Novice obrtnice se bolje omejijo na osnovne geometrijske oblike in iz njih ustvarijo žival, na primer mačko, kot na spodnji sliki.

Kot lahko vidite, bodo podrobnosti vzorca igrače blazine (mačke) osnovne, in dodatne razlage postopka rezanja in šivanja ne bodo potrebne. Nadalje bo v članku podan mojstrski tečaj o izdelavi bolj sofisticirane različice vzglavnika za potovanje.

Podrobnosti vzorca

Kdo je letel z letalom, ve, kako neprijetno so sedeži v ekonomskem razredu. V trgovinah letališč so vedno v prodaji so posebne blazinice v obliki bagel, ki se nosijo okoli vratu za udobno spanje v kabini. Pogosto so narejene v obliki živali. Graditi tak vzorec igrače za blazine je stvar 5 minut, vendar bo prinesel veliko veselja otroku, vas bo spomnil na hišo na dolgi poti in vam omogočil, da se sprostite z udobjem.

Deli na levi so popolnoma enaki tistim na desni, vendar zaradi jasnosti postopka šivanja se igračka razreže iz dveh delov različnih tkanin. Vzorec je treba izrezati iz papirja ali posebnega sledilnega papirja. Če je želeno, lahko na robovih delov dodate več.

Izberite tkanino za mačko

Material za domače igrače lahko služijo kot obrezovanje in ostanki tkanine. Tudi ročno izdelana igračka iz chintza bo zaradi ročnega dela videti nenavadno in elegantno.

Pri ustvarjanju vzorec otroške blazine, igrače, morate razmišljati s kombinacijo vzorcev in teksture, ki se uporabljajo tkanine. Prednost imajo svetli, naravni in mehki materiali. Kot polnilo je bolje uporabiti sintetično olje in druga umetna polnila, ki pri otrocih ne povzročajo alergijske reakcije.

Kako šivati ​​igrače blazino (mačka) za otroka?

Podrobnosti vzorca, ki so narejene na razrezani tkanini in obkrožene s krojenjem ali svinčnikom. Črte morajo biti čiste in čiste. Glede na rez bo mačka imela večbarvni trup in ušesa. Za večjo enostavnost uporabe je potrebno uporabiti in konturirati dovolilnice.

Vse robove vzorca tkanine je treba obdelati na overlock ali na kakršenkoli drug način. Deli telesa so zloženi iz oči v oči, pritrjeni s šivalnimi zatiči in zašiti s šivalnim strojem, tako da je samo majhen del šiva nedokončan, da se blazina zavije in napolni. Podobno šivajte ušesa in rep mačke.

Trup in rep sta obrnjena na sprednji strani in napolnjena z poliestrom ali bombažno volno. Polnjenje telesa naj se začne s tacami in glavo. Za udobje boste morda potrebovali dolgo palico ali svinčnik. Potem so šivi ročno pazljivo zaključeni s sprednje strani. Poskusite narediti šive čim bolj neopazne. Bolje je, da ne napolnimo ušes, ampak samo, da ga izklopimo.

Nato lahko šivate ušesa in repne igrače. Na tej stopnji ni potrebno, da so šivi nevidni. Nekoliko površen šiv bo dala mačkam poseben čar in bo pokazala ročno delovanje igrače. Na mačji trebuh lahko vezate otrokovo ime ali pa priložite majhno nalepko z navedbo domačega naslova in telefonske številke staršev.

Za mačje oči so, kot tovarniške igrače, morali kupiti posebne kroglice v trgovini za iglo. Če ne morete najti takšne, bi bila velika zamenjava gumbov. Nos, lica in usta lahko zlahka vezete z barvnimi nitmi ali pa jih vlečete s posebnimi flomastri za tkanino.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike