FoodPro Preloader

Kako ustvariti obleko Ivana Tsarevicha narediti sami


Razmišljate o izvirnem karnevalskem kostumu? Izberite nekaj iz ruskih pravljic. Na primer, podoba Ivana Tsarevicha. Težko boš narediti kostum z lastnimi rokami, če pa prosiš za pomoč od prijateljev ali sorodnikov, lahko s skupnimi prizadevanji dosežeš zelo dober rezultat. Kostum za dojenčka Ivan Tsarevich je ruski ljudski ljubitelj. Malo je

Razmišljate o izvirnem karnevalskem kostumu? Izberite nekaj iz ruskih pravljic. Na primer, podoba Ivana Tsarevicha. Težko boš narediti kostum z lastnimi rokami, če pa prosiš za pomoč od prijateljev ali sorodnikov, lahko s skupnimi prizadevanji dosežeš zelo dober rezultat.

Kostum za dojenčka

Ivan Tsarevich je ruski ljudski ljubitelj. Malo je len, rad se smeji, vendar ne pozabi na delo. Otroški kostum Ivan Tsarevich zato uživa neverjetno povpraševanje za vse matineje. Izobraževalci imajo radi, ko starši oblečejo svoje otroke ne kot pošasti, temveč kot ljudske pravljice. Kako narediti obleko Ivan Tsarevich to storite sami?

Vzorec njegove osnove je pritrjen zgoraj. To bo svetlo kaftan. Lahko ga šivamo po vzorcu otroških oblek. Tkanina mora izbrati tesen z jasnim zlatim ali srebrnim vzorcem. Za kaftanom je treba okrasiti dežni plašč. Ta del oblačila je lahko ločen od vrha ali pa je sestavni del. Sprednji del obleke je okrašen z okrasnimi ploščami in velikimi prozornimi kamni. Obvezen kaftan širok pas ali šal.

S svojimi rokami smo naredili kostum Ivana Tsarevicha, ostaja pa še, da pomislimo, kaj bi šivali klobuk. Lahko je izdelan iz istega materiala, ki je šival na kaftan. Rob bo tukaj dekorativni element. Lahko je izdelan tako iz tkanine kot iz krzna.

Ivan Tsarevich z lokom

Ta kostum je podoben prejšnjemu. Le rdeča tkanina je tukaj. Zato je vrhnja obleka bolj dekorativna. Kostum Ivana Tsarevicha bomo naredili z lastnimi rokami po naslednjem načelu. Vzamemo dežni dežni plašč in ga zašijemo. Kot ornament uporabljamo zlati trak. Ona je obrobja treba okvir celotnega izdelka.

V sredini gumbov prešite zlato podlogo. Uporabiti jih je treba tudi za dekoracijo robov in rokavov. Ovratnik lahko obrežete s krznom. Širok šal s kaftanom. Glavica Ivana Tsarevicha je klobuk. Naredimo jo iz rdeče tkanine, jo obrnemo s krznom in v centru zašijemo zlato vezenje. Ne pozabite na škornje. Morali bi biti rdeči. Kot dekor z njimi je mogoče šivati ​​zlato pletenico.

Za študenta obleko

Ta obleka lahko celo naredi začetno šivijo. Potrebno je z lastnimi rokami preoblikovati vzorec zgoraj navedenega kostuma Ivana Tsarevicha. Prilagoditi jo je treba velikosti otroka po dolžini in širini obleke, kamisole. Možno je šivati ​​obleko iz ene tkanine in kombinirati dva ali tri.

Kamisol, ki je sestavljen iz bele in modre snovi, izgleda lepo. Kot dekor bi bilo treba kostum zašiti v zlato ali srebrno pletenico. Hlače morajo izbrati ali ujemati jakno. Morajo biti neke nevtralne barve: bele, črne ali rjave.

Noge morajo biti potkovane v mehkih čevljih iz tkanine in kronati glavo s kapo, ki jo lahko naredite z lastnimi rokami. Po tem načelu je prišit. Krog je izrezan in razdeljen na dva dela. Sežijo se po dolgi strani. Pokrovček je že izšel, toda zato, da bi bil lepši, je vredno, da je rob z cikcakom, in da bi ga dobro obdržali na glavi, je treba v rob izdelka vstaviti elastični trak. Kostum Ivan Tsarevich pripravljen. Na njej si lahko zamislite veliko različic.

Ivan Tsarevich v narodni nošnji

Toda ne samo šolarji potrebujejo fancy obleko. Odrasli pogosto gredo tudi na zabavo, kjer obleka zahteva kostum. Kaj se mladenič obleče? Otroški kostum Ivana Tsarevicha ni nič slabši od otrokovega. Navsezadnje ne samo majhne, ​​ampak tudi velika dekleta obožujejo ljudske junake. Katera ženska ne sanja o srečanju s princem na zabavi?

Kako narediti kostum nacionalnega junaka? Zelo preprosto. Njena osnova je dolga bela srajca. To lahko najdete bodisi v prsih babice v vasi ali pa jo naredite sami. Obleka Ivana Tsarevicha je zašita po vzorcu osnovne ženske obleke.

Da bi preprosta bela obleka izgledala kot nacionalna srajca, jo je treba okrasiti. Na robu je šivanje burgundskega traku. Okrasite rokave s črno pletenico. Vrata za zbiranje vezi. In seveda, da se prepaše majica s širokim pasom ali trakom. Odličen dodatek k obleki bi bili harem hlače. Če ti niso na voljo, morate nositi črne hlače. Samo v nobenem primeru ne pokvarijo celotnega spremstva. Črne škornje morate položiti na čevlje, toda čevlji so samo odlična možnost.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike