FoodPro Preloader

Pulover za dečka - nekaj priporočil za pletenje


Pletenje je hvaležen poklic. S pomočjo niti in pletilnih igel, kot tudi z vnemo, lahko ustvarite čudovite edinstvene stvari za vse družinske člane - tako velike kot majhne. Na primer, pulover za fanta bo koristna in elegantna stvar, če ga poveže njegova mama ali babica. Vrat po starosti Otroci odraščajo in stvari, ki jih nosijo, rastejo in se spreminjajo, saj oblačila, ki ustrezajo enoletnemu otroku, ne potrebujejo odraslega triletnega raziskovalca. Poleg te

Pletenje je hvaležen poklic. S pomočjo niti in pletilnih igel, kot tudi z vnemo, lahko ustvarite čudovite edinstvene stvari za vse družinske člane - tako velike kot majhne. Na primer, pulover za fanta bo koristna in elegantna stvar, če ga poveže njegova mama ali babica.

Vrat po starosti

Otroci odraščajo in stvari, ki jih nosijo, rastejo in se spreminjajo, saj oblačila, ki ustrezajo enoletnemu otroku, ne potrebujejo odraslega triletnega raziskovalca. Poleg tega točka ni v velikosti. Pulover za fanta določene starosti mora izpolnjevati določene zahteve.

Oblačila majhnih otrok, ki jim ni všeč, ko so oblečena (predvsem stvari nad glavo) potrebujejo širok vrat. Toda pulover je topla stvar, zato je treba najprej pokriti vrat in prsi drobtin. Da bi staršem olajšali življenje in ne mučili otroka z neudobnimi oblačili, morate obleči majhen deček in dekle, seveda, pletite s posebnim sponko vzdolž ramenskega šiva. Polo zaponka za dojenčke je nesprejemljiva, saj lahko gumb vrže v usta otroka in se lahko izloči. Starejši otroci ne potrebujejo obleke s sponko vzdolž ramenskega šiva. Za njih pulover Badlon ne bo problem.

Eleganten pulover za otroka

Otroška oblačila morajo biti elegantna. To ne velja samo za praznične komplete, ampak tudi za vsakodnevne bluze-hlače. Otroci so najbolj pozitivna bitja na svetu, neprestano se veselijo sveta okoli sebe, otroci pa potrebujejo enako veselo obleko. Toda pulover za dečka treh let bo drugačen od podobnih oblačil za učenca.

Pulover s slikami, ki predstavljajo znake vaših najljubših risank in pravljic v nežnih, svetlih odtenkih, bo ustrezal otroku. Starejši fant bi morda raje risal s simboli športne ekipe ali računalniške igre. Fantje vseh starosti bodo izgledali lepi puloverji z resnično moškim ornamentom - "pletenice" in tke, skandinavski vzorci, izposojeni iz moških modelov.

Slika za otroka

To bo veliko lažje plesti pulover za fanta s pletenjem, če uporabljate pletenje shemo sposodil od priljubljenih iglo revije ali priporočila iz izkušenih pletilja. Risba je lahko katera koli, vse je odvisno od želje in spretnosti šivalk pri delu z barvnimi nitmi in kompleksnim vzorcem.

Slika se lahko razvije samostojno, če želite sliko prikazati v omrežni shemi. Treba je opozoriti, da za sliko ne smete vzeti oznake iz ravnih kvadratov, kot na šolskem zvezku v škatli. Najboljše od vsega, če je velikost celic enaka razmerju: 1 del v višino in 1, 5 delov po širini - je bolj primeren za pletenje. Uporabite lahko posebne računalniške programe, ki pomagajo ženskam pri obdelavi risb v različnih izvedbah in za različne potrebe.

Kako delati z večbarvnim vzorcem?

Pleteni pulover za fanta bo postal resnično darilo za otroka, če je risba narejena na njej na zahtevo otroka, bo primerno, da se obleče in vzleta, preja bo mehka in se ne bo udarila. Poleg tega mora biti delo tako natančno in kakovostno. Če želite, da je pulover za dečka urejen, morate zapomniti, da je perekida na stičišču dveh barv, potem ne bo nobenih solz med posameznimi deli slike, in slika bo čeden. Če je risba potrebna, se nit ne more močno zategniti ali zrahljati. V enem primeru bo kraj z vzorcem zelo tesen in manjši od preostalega platna, v drugem primeru bodo dolgi odseki ovirali dajanje in odstranjevanje puloverja, zanke, ko jih boste obrabili in oprali, pa se bodo čez čas iztekle v prave luknje.

Moška klasika

Pulover za dečka, tudi najmanjši, se lahko poveže kot pravi moški pulover - z norveškimi »pletenicami« in žakardom. Pletenice morajo ustrezati velikosti puloverja, saj bo na drobtah pulover z obsežnim prepletanjem pramenov pletenih „pletenic“ po vsej širini platna videti groba in groba. Majhne "pletenice" in tke, vzorec "kroglice" ali "riž" bodo harmonično okrasili pleteni pulover za dečka vseh starosti. In če mama veže klasičen moški pulover za očeta in sina v enako barvno shemo in enak vzorec, bo izgledala odlično in povzročila zavist vsem.

Vzorec za pulover - lažje ne zgodi

Tisti, ki ljubijo in vedo, kako plesti, vedo: za delo izkazalo v veselje, morate strogo slediti vzorcu pletenja. To ne zadeva le risbe, ampak tudi velikost stvari. Če želite uporabiti razvit opis določenega modela, morate izbrati natančno iste niti, ki so navedene v opisu, in enake igle. Potem bo pulover za dečka vezan natančno po velikosti. Če želite izbrati nit, ki je tanjša ali debelejša, kot je določeno v določenem opisu za določeno velikost, potem morate spremeniti shemo, ponovno izračunati zanko na modelu ali uporabiti opis za druge velikosti - bolj ali manj. Lahko pletene otroški pulover z igle za pletenje za fant ali dekle iz 4 glavnih delov - pravokotne hrbet in spredaj z zarezami pod vratom in trapezoid rokavi. Pleteni deli se sešijejo tako, da se ujemajo z navojem, nato pa se vratni izrez in trakovi za pritrditev vezajo, če je to predvideno po shemi. Za dojenčke so najprimernejši modeli s podobno zaponko.

Če je pulover za fanta povezan z ljubeznijo, premišljenim za otroka v vseh podrobnostih, potem bo otrok z veseljem nosil pleteno stvar.