FoodPro Preloader

Kako narediti igrače iz nogavic in nogavic. Opis in priporočila


Pogosto gospodinje v svojem domu najdejo nepotrebne pare nogavic, iz katerih so otroci že zrasli. Kaj storiti s tem dobrim? Ali imajo zdaj neposredno cesto do smetišča? Ne, ne mečite majhnih nogavic in nogavic. Z nekaj truda lahko iz njih naredite smešne stvari. Zanimivo zabavo Zagotovo v vsakem domu obstajajo nogavice ali nogavice, ki jih otroci ne nosijo več. Prav

Pogosto gospodinje v svojem domu najdejo nepotrebne pare nogavic, iz katerih so otroci že zrasli. Kaj storiti s tem dobrim? Ali imajo zdaj neposredno cesto do smetišča? Ne, ne mečite majhnih nogavic in nogavic. Z nekaj truda lahko iz njih naredite smešne stvari.

Zanimivo zabavo

Zagotovo v vsakem domu obstajajo nogavice ali nogavice, ki jih otroci ne nosijo več. Prav tako se zgodi, da je stvar skoraj nova, in otrok je že izrastel iz tega. To je točno to, kar potrebujete!

Začeti je s preučevanjem navodil, ki opisujejo, kako narediti igrače iz nogavic in nogavic. Ta lekcija je zelo razburljiva in se razvija. Če ne veste, kaj storiti s svojim otrokom doma, ga prosite, naj ustvari nove plišaste prijatelje. Zagotovo bo užival v delu z neobičajnim materialom.

Nogavice

Torej izdelujemo igrače za nogavice. Kaj potrebujemo? Najprej, seveda, nogavice. Bolje bo, če najdete otroške pisane predmete. Prav tako je potrebno vzeti nekaj gumbov, iglo, niti in sintetičnega začinskega materiala ali drugega materiala, s katerim lahko stvari napolnimo. Ker lahko izdelujete igrače iz najrazličnejših nogavic, izberite, kaj vaši otroci radi. V tem primeru naredimo mačko.

 • Vzemite eno nogavico in jo prerežite s škarjami.
 • Izrežite kos z poliestrom in ga zavežite z vrvico. To bo glava.
 • Nato z uporabo gumbov zašijemo oči in nos.
 • S pomočjo navojev potrebujete vezenje ust To je enostavno in zahteva le nekaj šivov.
 • Vzemite drugo nogavico in jo napolnite z poliestrom. Kasneje bo trup. Šivamo podlago na glavo z navojem.
 • Nato morate narediti ušesa, noge in rep.
 • Iz preostale nogavice izrežite podrobnosti želene oblike.
 • Napolnite jih s polnilom in šivajte na telo.
 • Če želite, da sta rep in noge prožna, vstavite v njih majhno žico. V tem primeru lahko med igro sami spremenite njihov položaj.

Takšne ročno izdelane igrače bodo odlično darilo za novo leto ali druge počitnice. Po pravici jih lahko imenujemo neprecenljive, ker so narejene z lastnimi rokami in nosijo toplino in ljubezen.

Hlačne nogavice

Kako narediti igrače iz nogavic, že ​​veste, toda kaj lahko naredite iz nogavic? Morda bi bila najlažja možnost kača. To še posebej velja za črtaste in svetle dele oblačil. Potrebovali boste majhne nogavice, sintepon, nit z iglo in različne dekorativne elemente.

 • Vzemite nogavice in jih razrežite na dva dela, tako da imate 2 dolga kosa.
 • Izdelek utrjujte s poliestrom ali drugim polnilom.
 • Šivajte odprto bazo.
 • S pomočjo gumbov ali običajne aplikacije naredite oči.
 • Usta povežemo z nitmi.
 • Kakšna kača brez jezika? Če želite narediti to, uporabite obrezane zaplate nogavic.
 • Prišite z jezikom do ust.

Tvoja kača je pripravljena! Lahko ga postavimo na okensko polico ali pod režo vhodnih vrat kot dekorativno izolacijo in zaščito pred prepihom. Lahko pa ga pustite na vidnem mestu, saj je ta igračka edinstvena in predstavljena v enem izvodu.

Zaključek

Kako narediti igrače iz nogavic in nogavic, je odvisno od vas. To so smešni zajčki in medvedki ali lepe lutke in smešni gnomi. Ne obupajte, če nimate dovolj domišljije. Danes lahko najdete veliko mojstrskih tečajev o tem, kako je igrača narejena iz nogavice. Fotografije in podrobni opisi so vedno priloženi.

Predstavljajte si in ustvarite z lastnimi rokami! Poskušajte ne zavreči starih stvari, temveč jim dajte novo življenje. Takšno ustvarjanje bo vedno cenjeno.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami? Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje. Možnosti