FoodPro Preloader

Crafts iz žogo - "klobase" to storite sami


Eden od najbolj zanimivih materialov za otroško ustvarjalnost so dolge žogice. In če upoštevate dejstvo, da so povezani s počitnicami in zabavo, potem delo z njimi ne bo pustilo ravnodušnega nobenega otroka. Še več, celo odrasli v takšnih delih bodo našli veliko zanimivih stvari zase. Kje in kako uporabljati Obrt iz balonov bo popolna dekoracija za vsak dopust. Med veli

Eden od najbolj zanimivih materialov za otroško ustvarjalnost so dolge žogice. In če upoštevate dejstvo, da so povezani s počitnicami in zabavo, potem delo z njimi ne bo pustilo ravnodušnega nobenega otroka. Še več, celo odrasli v takšnih delih bodo našli veliko zanimivih stvari zase.

Kje in kako uporabljati

Obrt iz balonov bo popolna dekoracija za vsak dopust. Med velikanskimi palmami si lahko predstavljate morsko zabavo, ki je obešena pod stropom grmovja rib in alg, postavljenih na tla.

Tudi ogromno cvetje nikogar ne bo pustilo ravnodušnega. In s pomočjo njih je enostavno ustvariti čudovito vzdušje, tudi doma. Barvit cvetlični vrt lahko ustvarite prav v vašem apartmaju, ki je seveda primeren za kulise za praznovanje vseh otrok.

Poleg okraskov, obrti iz žogice, lahko »klobase« predstavljajo odlično zabavo za rojstni dan otrok, potem pa ostanejo z otrokom kot spomin. Vse vrste žiraf, psov, opic, labodov, letal in mečev ne bodo pustile ravnodušnega nobenega otroka. Takšna ustvarjalnost bo otroke navduševala že dolgo, in kot nagrado bodo prejeli izvirne obrti iz žogic.

Navodila za izdelavo

Najenostavnejša figura tega materiala je meč. Za njegovo izdelavo je zanka narejena iz enega roba napihnjene dolge krogle in pritrjena, nato pa se vstavi prosti rob, s čimer se oblikuje ročaj izdelka. Posledično se bo spustilo pravo piratsko orožje.

Vse obrti iz žogice, "klobase" so narejene z upogibanjem in sukanjem. Na primer, da bi zgradili psa, se napihnjeni izdelek zavrti, pri čemer ostane izliv, nato se oblikujejo majhna ušesa in vrat. Nato se preostali del krogle razdeli na tri dele. Prvi in ​​tretji del morata biti daljša - to so bodoče noge, združene so v krog in fiksne, srednji pa ostane kot telo.

Žirafa počne popolnoma enako, le da mora oblikovati manjši ustnik, noge in dolg vrat.

Da bi naredili cvet, kot je kamilica, boste potrebovali dve dolgi žogici. Eden od njih je razdeljen na 5 delov in iz vsakega se oblikuje krog, ki bo deloval kot cvetni list. Drugi pa je steblo in list za cvet. Latice so pritrjene tudi na osnovo z zvijanjem, medtem ko majhno jedro kamilice pušča iz krogle.

Združevanje poslovanja z užitkom

Making obrti iz žogo, "klobase" - zelo razburljivo izkušnjo, še posebej, če je modularna zasnova. Obrtniki iz majhnih elementov, kot so stol, kolo ali drevo, ustvarjajo predmete praktično prave velikosti. In čeprav bodo take mojstrovine trajale veliko materiala in časa, bo rezultat neverjeten.

Glede na stroške takšnih žog, lahko preprosto eksperimentirate in se ne bojite sanjati. Navsezadnje je bilo prav v takšnih ustvarjalnih mukah rojenih veliko načinov ustvarjanja zanimivih figur. Poleg tega, da obrti iz žogice - "klobase" lahko razvijejo otrokovo domišljijo, je to zelo dober poklic za fine motorične sposobnosti prstov, ki, kot je znano, prispeva k duševnemu razvoju.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti