FoodPro Preloader

Dekoracija in barvanje poročnih očal naredite sami


Poroka je slovesen trenutek v življenju vsakega človeka in vsakdo si želi, da bi bila nepozabna in živa. Vnaprej mladeniča premislijo vse glavne točke. Eden od glavnih dodatkov za poročni obred so očala. To je po požirek šampanjca iz teh počitniških plovil poljub ljubiteljev poteka. V članku si bomo ogledali, kako lahko s svojimi rokami lepo obarvate poročna očala, vam povem vse potrebne podrobnosti in nianse. Po takih nasv

Poroka je slovesen trenutek v življenju vsakega človeka in vsakdo si želi, da bi bila nepozabna in živa. Vnaprej mladeniča premislijo vse glavne točke. Eden od glavnih dodatkov za poročni obred so očala. To je po požirek šampanjca iz teh počitniških plovil poljub ljubiteljev poteka.

V članku si bomo ogledali, kako lahko s svojimi rokami lepo obarvate poročna očala, vam povem vse potrebne podrobnosti in nianse. Po takih nasvetih bo dekoracija enostavna. To delo je fascinantno, celo mojster začetnika lahko uspe.

Vzorec - perje

Začnimo s preprostim vzorcem. Najprej morate kupiti preprosta steklena očala brez vzorca in pripraviti potrebne materiale:

  1. Poslikajte preprosto akrilno ali konturno zlato barvo.
  2. Površinsko sredstvo za razmaščevanje - odstranjevalec alkohola ali laka za nohte (kis).
  3. Bombažne gobice.
  4. Vzorec perja.
  5. Scotch
  6. Tanka ščetka

Slikanje lastnih poročnih očal: korak za korakom

Najprej morate izbrati predlogo za prihodnost slike. Če sami ne veste kako lepo risati, potem to ni pomembno. V različnih trgovinah za iglo, obstaja veliko možnosti za prihodnje risanje.

Izberete lahko zgoraj navedeno perje, ki ima v svojem notranjem delu srce. Za poroko se ta možnost odlično prilega.

Iz notranjosti stekla je potrebno lepilni trak lepiti. Zunaj pred risanjem je priporočljivo temeljito obrisati celotno površino z alkoholom. Šele takrat lahko začnete slikati poročna očala z lastnimi rokami.

Potem jih morate posušiti. Priporočljivo je, da jih pustite manj kot en dan. Na koncu lahko še vedno pokrijemo površino z akrilnim lakom. Nato bo risba ostala dolgo časa.

Vzorec kontrasta

Za izdelavo tako lepih kozarcev potrebujete le barve dveh barv, ki bodo kontrastne. Master-class slikarstvo poročna očala do-it-yourself preberete naprej.

V našem primeru je to zlata in modra barva. Noga je po razmaščevanju površine prekrita s temno barvo. Če želite to narediti, morate naokoli obrniti očala. Daje čas za popolno sušenje. Nad modrim slojem se odpre akrilni lak. Ko je izdelek popolnoma suh, si lahko še naprej pobarvate poročna očala z lastnimi rokami.

Za precej razvezo, dobite konturno barvo. Takšna pršila se lahko izvedejo brez vzorca, z očesom. To je enostavno. Vzorec morate dokončati gladko in se premakniti na posamezne točke. Po sušenju ponovno lakiramo in damo na dan.

Tudi prehod med kontrastnimi barvami je treba narediti tako, da spoja ni viden. Za to potrebujete okrasne, majhno zlato in srebro večje. Prvo nalepimo z dvema vrstama majhnih kamenčkov. Bomo našli velike v bližini.

Črni listi z okrasnimi

Slikanje vaših poročnih očal z lastnimi rokami je bilo čudovito, zato morate črte narisati čim bolj tanko. Grobe in debele konture bodo videti poceni. Da bi dobili tako tanke in občutljive vzorce, kot v naslednjem vzorcu, morate uporabiti iglo ali zelo tanko leseno palico. Njena risba se samo potopi v barvo in nariše eno črto.

Na dnu stekla najprej obrnite sive liste obrise barve. Takoj lahko na dno okrogle noge položite kapi. Nato dajte čas, da se posuši. Če je treba delo opraviti nujno in ni časa, da se barva naravno posuši, lahko uporabite sušilec za lase. Toda tudi to se ne zgodi hitro. Na enem mestu bo potrebno več kot 10 minut.

Nato začnemo z dekoriranjem in slikanjem poročnih očal z lastnimi rokami v črni barvi. Najprej zapolnite vrzeli med obrisi listov. Potem je bolje, da pred potegom dolgih ukrivljenih linij obrnemo naokoli. Tako bo veliko bolj priročno. Kot lahko vidite, je tehnika slikanja poročnih očal z lastnimi rokami preprosta, preprosto morate poskusiti, da bodo črte čim bolj tanke, potem bo izdelek videti spektakularno.

Ostane le lepa in gladka obroča okoli najtanjega dela stekla z zlato barvo. Po popolnem sušenju zalepimo bele okraske na koncih vej. Originalni kamenčki različnih velikosti. Majhna palica na nogi na koncu vsakega kapi. Na vrhu vejic sedijo jagode.

Okraski za očala s trakovi

Očala okrašena s trakovi vedno izgledajo profesionalno in elegantno. Iz najenostavnejše možnosti, ko so loki očal vezani s čudovitimi loki, lepljenjem prodnika ali krogle na osrednji del, do bolj kompleksnega ovijanja celotnega stekla. Pogosto izdelujejo izdelke za nevesto in ženina na različne načine. Poglejte spodnjo fotografijo. Steklo za ženina je obleka z belim ovratnikom in kravato, ki je v barvi usklajena z barvo "obleke" na steklu za nevesto.

"Obleka" je okrašena z vrtnicami in polno krilo čipke. Navijemo lepilo na PVA lepilo in s čopičem predčetkamo celotno nogo izdelka. In vrtnice bo bolje ohraniti na pregleden "Moment - Crystal" ali pri uporabi vroče pištolo lepilo. Steklo za dekle lahko prilepite s sijočimi kamenčki, kroglicami ali okrasnimi.

Vrtni trak

Za slikanje poročnih očal z lastnimi rokami lahko zamisli vzamete iz katerekoli vrste igel. Torej je lahko koristna sposobnost izdelave vrtnic iz satenskih trakov. Takšna dekoracija se bo zgodila v več fazah. Prvi je risba vzorca, v tem primeru - uporaba obrisov barve obrisa grma. Potem boste morali narediti veliko cvetja, ki bodo kasneje prilepljeni na veje.

Iz satenastih trakov na zgornjem delu nog morajo biti zalepljeni in vezani lok. Na koncu bosta ostala le poloboja in kamen. Lepljene so v poljubnem vrstnem redu po dolžini vej, na njihovih zgornjih koncih. Velik prodnik služi kot dekoracija za vozel na premcu, ki ga uokvirja tanek del stebla stekla.

Vezanje

Takšna okrasna očala - eno od preprostih z uporabo satenastih trakov. V trgovini so izbrane v kontrastnih barvah. Za moškega je lahko črna ali modra, čeprav, če ima ženin belo obleko, lahko steklo razporedite v svetle barve. Trakovi kupujejo tanke. Ker se ovijanje pojavlja prekrivanje, se dolžina vzame z dobro mejo. Delo se začne od zgoraj navzdol. Steklo je premazano s PVA lepilom in poveljnik mora zaviti celotno površino okoli sebe, tesno pritisniti trak na steklo. Postopek je dolgotrajen in mučen, vendar je nemogoče pohiteti, saj bo vsaka premaknjena tuljava povzročila, da bo izdelek videti netočen.

Ko je kabelski snop končan, morate imeti dovolj časa za popolno sušenje. Če je spodnji rob dobro vzdrževan in ne ščetinast, ga lahko začasno namestite na ščipalo.

Nadaljnje delo se nadaljuje na okrasitev. Dodatni elementi bodo čipke, kamni - veliki in majhni, različnih velikosti. Mravljica na moškem steklu je narejena ločeno od traku enake barve kot nevestina "obleka". Bolje bo vse obdržati majhne dele, če boste uporabili lepilno pištolo.

Takšen »par« je privlačen, proizvodne možnosti pa so številne, pa tudi različne barvne rešitve.

Uporaba kiparskih elementov

Očala, ki so okrašena s plastičnimi deli, izgledajo zelo lepo. Iz takšnega materiala je enostavno oblikovati, lahko pa poskusite z metodami modeliranja na glini ali testu. Če dobite cvetje ali druge elemente, lahko pridete na delo. Bolje je, da kupite plastiko, uvoženo, v odzivih pohval na iglo za belgijske izdelke. Ločeno klesati vse podrobnosti in prilepljena na steklene skodelice.

Če so podrobnosti majhne in se ne ovijajo okoli ovinkov očal, jih lahko posušite ločeno. Če so podrobnosti velike, na primer labod, jih posušijo v pečici s kozarcem. Ne skrbite, steklo se ne bo zlomilo. Treba je, da se praznine v hladno pečico, nato pa, postopoma segreje, bo suhe elemente, ki bo v obliki okrogle površine. Sušenje poteka v 10-15 minutah, nič več. Potem morate skrbno odstraniti štuko iz stekla in po razmaščevanju površine stekla lepilo oblikovati na lepilo "Crystal Moment" ali s pomočjo lepilne pištole. Lahko poskusite in lepilo na PVA.

Dekoracija listov

Če so očala okrašena s plastiko po celotni površini, vključno z nogo, potem ne boste mogli odstraniti ometa po peki. Toda ko objame celotno steklo, se plastika strdi, se strdi in se nikjer ne premika. Tako lahko pustite izdelek po peki v enaki obliki, brez lepljenja.

V članku smo vas seznanili s slikanjem in modeliranjem poročnih očal z lastnimi rokami. Glavna stvar je, da želite lepo opremiti izdelke in presenetiti svoje goste, delo pa je zanimivo in ustvarjalno, kar bo prineslo največje zadovoljstvo.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike