FoodPro Preloader

Uporaba: papirni pozdrav


Če ste kot starši ali kot poklic opravljate ustvarjalno delo z otroki, so vedno potrebne nove ideje in možnosti dela. V članku je obravnavano, kako se aplikacija »Salute« izvaja na različne načine iz papirja. Lahko se uporablja za dekoracijo razglednice, darilne plošče ali embalaže za dan zmage, novo leto ali druge praznike. Preučite

Če ste kot starši ali kot poklic opravljate ustvarjalno delo z otroki, so vedno potrebne nove ideje in možnosti dela. V članku je obravnavano, kako se aplikacija »Salute« izvaja na različne načine iz papirja. Lahko se uporablja za dekoracijo razglednice, darilne plošče ali embalaže za dan zmage, novo leto ali druge praznike. Preučite možne načine. Izberite tisto, ki vam je všeč. Ustvarite darila in spominke z lastnimi rokami.

Kako je aplikacija "Salute"

Vsako delo v tej tehniki vključuje pritrjevanje predhodno izdelanih elementov na podlago. Kot slepa za dekoriranje pogosto uporabljamo ravno površino, na primer list kartona. Poleg tega, razglednica, embalaža (polje), kot tudi dekorativni predmet v obliki vaze bo naredil. Aplikacija "Salute" je lahko iz papirja, niti, gline, tkanine, žita, semena, kroglic, gumbov. Papir je najpreprostejši material, s katerim lahko delajo tudi majhni otroci.

Materiali in orodja

Uporabljene tehnike so različne: od zelo preprostih do zapletenih. V skladu z izbrano metodo bo potrebno več vrst papirja in naprav za njegovo obdelavo. Torej, če se odločite, da boste pozabili na papir, bo uporaba zahtevala naslednje:

 • Barvni papir (tanka pisarna ali oblikovalec).
 • Svinčnik.
 • Škarje.
 • Luknjač (normalno ali z oblikovanim klišejem).
 • Upe, nabodala, zobotrebci za ustvarjanje elementov v tehniki quilling.
 • Osnove za uporabo (list kartona, škatle, razglednice).
 • Clay.

Kot lahko vidite, ni potrebno nič zapletenega. Če bodo delo opravili majhni otroci, je treba za odrasle (starše ali vzgojitelje) vnaprej izrezati papirne praznine.

Izvedbe iz

Papirni salut (appliqué) lahko izdelate iz:

 • Kroglice zmečkanega papirja in niti.
 • Odrežite slepe proge.
 • Izsekavanje majhnih krogov, zvezdice.
 • Elementi v tehniki quillinga.

Izberite ustrezno možnost, ki ustreza starosti otroka.

Izdelava iz okroglih kosov

Aplikacija "Victory Salute" je lahko izdelana iz velikih delov, izdelanih na isti predlogi iz različnih barv oblikovalskega papirja. To je eden od najlažjih načinov.

Če želite narediti tak ornament za razglednico, steno ali drugo dekoracijo, sledite tem korakom:

 1. Vzemite nekaj listov različnih odtenkov, in bolje - in celo teksture površin. To bo izgledal velik metaliziran in biserno debel papir ali karton.
 2. Pripravite predlogo (ali več) iz običajnega lista. Naredite okroglo gredico želenega premera. Velikost izberite katero koli. Lahko je od 2-3 cm za razglednico do 10 cm za stensko ploščo.
 3. V enem vzorcu izrežite več krogov iz pripravljenih listov papirja. Na vsakem naredite kose od roba do središča, lahko celo zunanji krog okrasite v obliki valov ali klinčkov.
 4. Rezane dele zalepite na podlago, po možnosti v temno barvo. Razporedite elemente tako, da so majhni krogi na dnu, veliki pa na vrhu ali ob straneh.
  To bo ustvarilo bolj realistično sliko z ustvarjanjem iluzije perspektive.

Kot lahko vidite, je opravljanje takšnega dela enostavno. Otrok bo sam opravil nalogo, če že ve, kako ravnati s škarjami.

Sprejemanje majhnih krogov in niti

Ta možnost je preprosta, saj ne zahteva uporabe škarij.

Za izdelavo delov potrebujete udarec. Tipičen uradnik, ki ustreza dvema okroglim luknjama, bo naredil. Še bolj impresivno je delo z uporabo elementov, izdelanih s pomočjo figuralnega žiga. Takšni lovilci se uporabljajo v scrapbooking in druge vrste dekorativnih dejavnosti. Aplikacijo "Salute do 9. maj" lahko naredite iz različnih zvezd, za rojstni dan ali druge počitnice - od cvetja ali srca. Dekoracija je še bolj impresivna, če so bili uporabljeni stroji za luknjanje z luknjami, ki izdelujejo slepe plošče različnih velikosti.

Ta dekor se izvaja v naslednjem zaporedju:

 1. Naredite veliko praznin iz večbarvnega papirja. Če uporabljate navaden luknjač, ​​boste dobili nekaj podobnega kot konfete.
 2. Risanje temelji na približni lokaciji delov.
 3. Nanesite lepilo na površino razglednice, plošče ali drugega predmeta. Ustvarite kompozicijo z uporabo barvnih praznih mest. Po potrebi dodajte lepilo.
 4. Ko se oblikujejo "kape" ognjemetov, prerežite niti ustreznih barv in jih zlepite v obliki grozdov, ki se razhajajo od spodaj navzgor.

Kompozicija bo spektakularna. Dopolni se lahko z iskricami, detajli, pobarvanimi z barvami.

Uporaba "Salute" v vrtcu iz zmečkanega papirja

Najlažja možnost, ki jo lahko naredijo tudi otroci, je izvedba brez škarij in luknjač. Potrebovali boste tanek barvni papir, ki ga bo otrok lahko sam pobiral v majhne koščke. Če otrok še vedno ne ve, kako ravnati z lepilom, lahko uporabite glino. Takšno delo se bo izkazalo lepo, poleg tega, proces ustvarjanja nakita bo koristno. Takšna dejanja razvijajo fine motorične sposobnosti prstov, kar je zelo pomembno za otroka.

Tovrstno dejavnost lahko z lastnim otrokom ali v organiziranem skupinskem okolju, ki sovpada s praznikom, na primer z novim letom, ki ga lahko zlahka poveste po dostopni ravni, celo za majhne otroke.

Salute majhnih zvezd

Ta oblika elementa bo bolj naravna in hkrati dekorativna. Najbolj spektakularna aplikacija "Praznični salut" bo pridobljena, če uporabljate udarce s klišejem ustrezne oblike (kot je navedeno zgoraj). Vendar, če ni možnosti za nakup tega orodja, lahko izrežete dele in škarje. Vredno je razmisliti o tem, da manjši, ki ga želite dobiti praznine, manj zahteva in orodje za njihovo ustvarjanje. Najlažji način za uporabo plastične šablone je, da ročno ne narišete obrisa. Če imate predlogo, ki jo lahko obkrožite na zunanjem robu, bo to zelo olajšalo delo. Dovolj bo samo, da se del vzdolž konture prereže, ne da bi najprej narisal obris s svinčnikom. Tovrstno prazno je enostavno rezati na svoje, samo vi potrebujete zelo debel karton ali drug primeren material.

Za hitro rezanje večih majhnih delov s škarjami, uporabite takšno metodo, kot je upogibanje lista potrebno število krat. Če želite to narediti, lahko odrežete trak in ga zložite z harmoniko, tako da se vaš vzorec prilega na nastalo ravnino. Rezanje njegove konture enkrat, boste dobili več končnih delov. To bo znatno skrajšalo čas, ki je potreben za pripravljalna dela. Vsi drugi ukrepi se izvajajo na enak način kot pri izdelavi zvezd z luknjanjem.

Rezanje velikih kosov v obliki zvezd

Vse, kar je navedeno v prejšnjem poglavju, je primerno tudi za ustvarjanje velikih številk. Samo oni bodo potrebovali veliko manj.

Tukaj bo delo konstruirano na naslednji način:

 1. Izrežite nekaj (lahko omejite 3-5) presledke barvnega papirja v obliki zvezd.
 2. Naredite manjše v večji količini.
 3. Velike dele zlepite v podnožje.
 4. Lepo jih dopolnjujejo z majhnimi elementi.
 5. Linije ustrezne barve dokončajte s čopičem ali gel peresom, ki se razlikujejo od spodaj navzgor v smeri vsake velike zvezde.

Aplikacija na temo "Salute" je pripravljena. Hitro in enostavno.

Delo v tehniki quillinga

To je najtežja predstavljena možnost, vendar bo rezultat zelo impresiven. Ta metoda je primerna že za starejše otroke, saj bo s prsti zahtevala ne le bolj vztrajnost, potrpežljivost, ampak tudi določene spretnosti.

Zaporedje dejanj bo naslednje:

 1. Ne glede na elemente, ki jih želite ustvariti za pozdrave (obroči, kodre, trikotniki itd.), Boste morali odrezati veliko trakov barvnega papirja širine približno 5 mm. Lahko kupite že pripravljeno, vendar bo težko izbrati ustrezno barvo za idejo. Pogosto trakovi prodajajo v kompletih, kjer je določena količina enega ali drugega odtenka. Lažje je, da se izločite iz papirja, ki ga izberete. Uporabite škarje, vendar je najprimernejši rezalnik za pisalne potrebščine, ki se na primer uporablja za izdelavo vizitk doma ali v majhnih tiskarnah.
 2. Vzemite zobotrebec, iglo za pletenje, nabodalo ali posebno orodje za quilling in zavijte trak na palico. Podarite podrobnosti potrebne oblike in jih zlepite na pravem mestu.
 3. Ko opravite zahtevano količino delov, nadaljujte s pozicioniranjem in lepljenjem na podlago.
 4. Dokončana kompozicija se lahko dopolni z iskricami, linijami, zaključenimi z gelom ali s čopičem, čeprav so običajno takšna dela popolnoma dokončana, brez dodatkov.

Tako ste spoznali, kako je aplikacija "Salute" izdelana iz papirja. Izberite ustrezno možnost in ustvarite spektakularna darila, ki se bodo z otroki lotili vznemirljivega ustvarjalnega procesa.

Kako kravato preprosto kvačkati šal? Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami. Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami. Obrti za novo leto