FoodPro Preloader

Velike papirne rože si to naredite sami


Če so za dekoriranje prostora ali fasade stavbe, drevesa ali loka potrebni veliki papirni cvetovi, je najbolje, da to storite sami. Uporabnikom so predstavljeni mojstrski tečaji za izdelavo takšnega nakita. Volumetrični veliki papirni cvetovi z uporabo spenjalnika Takšne dekoracije lahko naredite zelo hitro. Za

Če so za dekoriranje prostora ali fasade stavbe, drevesa ali loka potrebni veliki papirni cvetovi, je najbolje, da to storite sami. Uporabnikom so predstavljeni mojstrski tečaji za izdelavo takšnega nakita.

Volumetrični veliki papirni cvetovi z uporabo spenjalnika

Takšne dekoracije lahko naredite zelo hitro. Za njihovo izdelavo bo potreben debel barvni papir. Za ustvarjalnost otrok lahko uporabite papir za risanje, prebarvane črnila ali barvni karton. Da bi večje papirne rože postale bolj živahne, je priporočljivo, da ne delate nenavadnih plovil. Vsaka latica naj bo takoj in rdeča, rumena, modra in oranžna.

 • Najprej odrežite spodnje cvetne liste, največje.
 • Nato pripravite preostale tri, iz drugih barv in manjših.
 • Deli so položeni, ko se velikost zmanjša, vrh mora biti najmanjši.
 • Da bi dobili tako veliko papirno cvetje, se dno celotne kupa cvetnih listov zloži v čoln in pritrdi s spenjalnikom.
 • Na enak način podajte še štiri podrobnosti. Če želite narediti velik cvet iz papirja, potrebujete pet takšnih volumenskih listov.
 • Vsak del je spet pritrjen s spenjalom na dnu, pri čemer se oprime strani sosednjega cvetnega lista.

Tako velike papirne rože so lepe in svetle. Uporabljajo se za dekoracijo zidov, ustvarjanje lokov.

Cvetje iz valovitega papirja brez rezanja cvetnih listov

Lahko naredite velik cvet iz papirja tako, da naredite navadne majhne cvetoče popke. To pomeni, da poveljnik zlaga material okoli stebla z harmoniko in zategne trak navzdol, poravna zgornji del izdelka.

Da bi te velike papirne rože postale bolj žive, je treba pri izdelavi enega plovila uporabiti več odtenkov. Lahko kombinirate tudi modri in rdeči material, vijolično in rožnato, oranžno in burgundsko.

 • V središču cvetja je postavljen kos žičnate žice. Na njenih koncih so pritrjene svetle kroglice. Srednji del ženiljske ovratnice je ovit okoli stebla - debela žica ali lesen nabodalo. To bodo prašniki.
 • Zdaj okoli prašnikov postavimo prvi sloj papirnega krila. Obdelavo lahko pritrdite, navijate dno niti ali mehko žico.
 • Drugi sloj papirja je položen na enak način, le gornji rob traku mora biti rahlo raztegnjen vzdolž nabora. To bo ustvarilo pomp efekt.
 • Tudi tretja vrstica.
 • Na samem koncu dela se uporablja vrstica zelene knjige. Samo trak je treba vzeti precej ozko - to bodo sepals.

Astra, plavica, klinčki

Zgoraj opisana metoda je primer izdelave fancy cvetja. Vendar so asteri, nageljni in cornflowers skoraj enaki. Razlika je v tem, da je treba pred delom pripraviti trak valovitega papirja.

Eden od njegovih robov je potrebno z ročnimi nazobčanimi zobnimi škarjami ali rezalnimi trikotniki. Možno je narediti prečne reze na traku do sredine.

Cvetlični lok

Za dekoracijo lahko uporabite stilizirano imitacijo cvetja. Tako velik cvet iz papirja je narejen iz zank iz barvnih črt.

Petal je preprosto prepognjen. Širok trak je upognjen na polovico, vendar ga ni treba likati. Ali ni res, da je cvet podoben polovičnemu loku?

Oba konca traku sta na istem mestu. So stisnjeni in položeni okoli stebla. Po zbiranju potrebnega števila cvetnih listov jih poveljnik pritrdi na dnu z nitmi ali žico.

Zapestnice so narejene na enak način kot v zgornji izvedbi.

Papirna dalija

V skladu z algoritmom za izdelavo cvetnega banta lahko izdelamo imitacijo dahlije. V ta namen se v času zlaganja papirnih trakov spodaj izvedejo rezi režnikov. Biti morajo enake približno tri četrtine dolžine prepognjene zanke in ne doseči rezanja, tako da se cvetni listi ne razpadejo. Preostanek dela se izvaja po shemi, opisani v prejšnjem poglavju.

Roža iz valovitega papirja

Rožna kraljica je vedno veljala za kraljico cvetličnega vrta. To je ena izmed najtežjih obrti, ki jo je treba izvesti. Da bi rože iz papirja (velike ali majhne - ni pomembno), ki spominja na vrtnico, boste morali izrezati vsako cvetno listo in delati na njej.

 • Torej pripravijo potrebno količino detajlov v obliki srca z rahlo zglajenim vrhom - ne smete ga izostriti, da je bolje imeti konkavni lok.
 • Vsaka latica naj bo rahlo raztegnjena v sredini, kar ji daje konveksno obliko.
 • Zgornji deli, ki štrlijo nad konkavnim lokom, so naviti na svinčnik - zviti so.
 • Notranji brst navadno ni prikazan v vrtnicah. Torej, prvi cvetni listi so boljši za zvijanje v notranjosti. Z združitvijo dlani lahko dobite neodprt notranji brstiček. Na enak način je priporočljivo, da položite še nekaj cvetnih listov.
 • Naslednja vrstica je sestavljena iz delov, ki so izviti. Za izdelavo velike volumetrične rože iz papirja čim bližje pravemu, bo potrebnih veliko takih cvetnih listov. Več jih bo, bolj bo razkošna in privlačnejša.
 • Spodnji cvet ima lupine. Steblo ovijte z zelenim trakom. V odsotnosti takega se lahko prereže zvitek zelenega valovitega papirja, tako da se tvori tanek zvitek okrog centimetra. Oblekel je svoj konec na steblo pod cvetom, tako da je plovilo vzeto v levo roko in rahlo zavito v smeri urinega kazalca. S palcem desne roke rahlo pritisnite in rahlo potegnite trak zelenega papirja. Vsak zavoj se malo spusti v spiralo. Tako je celotno steblo ovito.
 • Med zavijanjem je mogoče vstaviti zeleno folijo - to bo dalo večji spomin na vrtnico z resničnim cvetom.

Rose "brez odpadkov"

Lahko si poenostavite delo kraljice rož. Ta metoda odpravlja rezanje vsakega cvetnega lista ločeno. Zadostuje, da na širokem traku valovitega papirja naredite prečne zareze, ki so enake širini cvetnega lista. Vsak ravni kot pravokotnika traku je na znan način navit na svinčnik. Prvi štirje cvetni listi se obračajo navznoter, ostali pa navzven.

Potem naj se raztegne v sredini cvetnih listov - vsak posebej. Sestavijo cele na pripravljen trak okoli stebla, poravnajo cvetni listi in stisnejo trak pod harmoniko, da dobijo izdelek potrebno količino.

Nadaljnje oblikovanje obrti, izdelanih v skladu z zgoraj opisanim algoritmom.

Mak iz nabranih listov

To rožo je zelo enostavno narediti. Da bi bilo, morate izrezati cvetne liste dovolj debelega barvnega papirja v obliki kapljic. Skupno bo potrebnih osem takih podrobnosti. Latice se zložijo vzdolž harmonike, nato se poravnajo.

Na majhnem zelenem krogu - sepal - paličastih obdelovancev, nekoliko prisobiraya dno, tako da se dvignejo nad ravnino. Prva vrsta je sestavljena iz petih delov, druga pa od treh. Poleg tega naj bi se notranji sloj dvignil nad zunanjo.

Za sredino cvetja morate rezati dva kroga: rumena mora biti nekoliko večja od črne. Obseg rumenega detajla naredi veliko kosov, da dobimo širino prašnikov centimeter. Škarje zavijajo (likajo s silo) ali svinčnik. Sredina je zlepljena izmenično: prva, rumeni del in črna na vrhu.

Na kratko o glavni stvari

Da bo cvetje lepo in bujno, bo mojster potreboval natančnost in željo. Svoje delo bodo opravljali tudi svetli materiali. In tukaj bodo objavljeni mojstrski tečaji pomagali začetnikom pri izvedbi predstavljenih modelov.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami? Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje. Možnosti