FoodPro Preloader

Nogavice: hone sposobnosti


Če ste se naučili le, da ste pred kratkim pridobili zanke, potem ne bi smeli takoj zavzeti zapletenih vzorcev, vaditi čednih vrstic obraza in žuborenja. Za to je najbolj primerna za nogavice. Z njo lahko izboljšate nabor spretnosti osnovnih (obraznih in žvečilnih) zank. Poleg tega boste dali roko in kmalu boste lahko plesti tako, da bodo vsi gladki. Ni tr

Če ste se naučili le, da ste pred kratkim pridobili zanke, potem ne bi smeli takoj zavzeti zapletenih vzorcev, vaditi čednih vrstic obraza in žuborenja. Za to je najbolj primerna za nogavice. Z njo lahko izboljšate nabor spretnosti osnovnih (obraznih in žvečilnih) zank. Poleg tega boste dali roko in kmalu boste lahko plesti tako, da bodo vsi gladki. Ni treba misliti, da te spretnosti ne boste potrebovali. Lepe in čiste izdelke boste dobili le, če se naučite plesti iste zanke. Poleg tega je skladiščenje vam bo pomagal izvedeti, kako hitro delo s pletenjem.

Za tiste, ki naredijo prve korake pri obvladovanju tehnike ustvarjanja zanimivih stvari iz navadnih niti, so koristna podrobna navodila. Torej, če vas zanima tehnika pletenja, potem je najverjetneje, da ste se že naučili, kako narediti zanke. Zdaj je čas, da ugotovite, kaj je treba storiti naslednje. Torej, pokličite 2 napere vsaj 20 ali 30 zank. Manjši znesek, čeprav pomaga pri varčevanju s časom in delom, ne bo omogočil ustvarjanja ustreznih vzorcev pletenja na iglicah, da bi ustrezno ocenili dobljeni rezultat in razvili visoko kakovostne sposobnosti.

Ko imate zahtevano število zank, izvlecite eno iglo za pletenje in poglejte, kaj ste naredili. Po eni strani (obraza) mora biti delo gladko, na drugi pa se oblikujejo številni vozlički. Ob upoštevanju dejstva, da je pletenje po vrsti zank potrebno obrniti, je bolje, da prvo vrsto začnete z žuborenjem. Odstranite prvo zanko, vnesite desno iglo v naslednjo zanko proti sebi, zgrabite nit, ki mora iti pred delom, in jo potegnite v zanko. Ne pozabite odstraniti pletene zanke iz leve pletilne igle. Ampak to ni skladiščna pletenina, to je samo prva vrsta.

Z obračanjem prihodnjega platna začnite delati na sprednji strani. Ne pozabite odstraniti prve zanke, postavite nit za izdelkom. Zdaj morate ugotoviti, kako plesti obraza. Desno iglo vstavite v drugo očesce pred sprednjo steno, zgrabite nit in jo raztegnite. Kot je na strani seamy, ne pozabite, da odstranite pletene zanke iz leve pletilne igle po tem. Na ta način je potrebno dokončati celotno vrstico.

Ob obvladal nabor obraza in Žuborenje zanke, boste razumeli, da naselitve pletenje je precej preprosta. Potrebno je samo zamenjati vrstice, tako da na eni strani obstajajo samo obraze, na drugi pa - žuborenje. Rezultat tega je, da risba končnega platna izgleda kot kljukice na eni strani in kot pomišljaj na drugi strani. Začenši z Žuborenje zank, ne pozabite, da boste morali plesti vse liho vrstic, tako da tudi tisti bodo morali pletene z obraza. Mimogrede, bodite pripravljeni, da bo dno tega platna zavrtelo. Zato je pri izdelavi izdelkov priporočljivo začeti z gumijastim trakom ali narediti trdi rob.

Nogavice pomagajo identificirati vse napake začetnikov. Preveč tesen ali, nasprotno, ohlapne zanke, njihova ukrivljenost in neravnost so vidni s sprednje strani izdelka. Lahko se jih znebite le s časom, ko začnete plesti, ne da bi razmišljali o tem, kako in kje morate vstaviti iglo za pletenje, da bi zategnili in raztegnili nit. Potem bo proces šel veliko hitreje, zanke pa bodo postale bolj gladke.

Levovo obleko za otroka ni težko narediti z lastnimi rokami!Do-it-yourself voščilnice: mojstrski razred, zanimive ideje in priporočilaŠivamo sramotni kostum: materiale in shemoTulipani iz bonbonov in valovitega papirja.  Candy Tulipani: Master ClassObrti iz vlažnih diskov to naredite samiKako narediti luči buče v različnih variacijahKuhinjski enobarvni križni šivSunflower-kanzashi do-it-yourself: mojstrski tečaj