FoodPro Preloader

Amulet za denar in srečo z lastnimi rokami


Predstavniki čarovnije trdijo, da je denar mogoče pritegniti s pomočjo različnih pripomočkov in nakita. Izdelava amuletov z lastnimi rokami za srečo in denar za privabljanje bogastva je zelo preprosta. Vendar pa morate upoštevati nekatera pravila, da bo resnično pomagal lastniku pri doseganju glavnega cilja. Ti raz

Predstavniki čarovnije trdijo, da je denar mogoče pritegniti s pomočjo različnih pripomočkov in nakita. Izdelava amuletov z lastnimi rokami za srečo in denar za privabljanje bogastva je zelo preprosta. Vendar pa morate upoštevati nekatera pravila, da bo resnično pomagal lastniku pri doseganju glavnega cilja.

Ti različni amuleti

Predstavniki različnih magičnih trendov imajo svoje recepte, kako narediti amulet za srečo in denar z lastnimi rokami. Nekateri čarovniki verjamejo, da klevetne vreče ali nespremenljivi računi, ki so v denarnici, ne samo ohranijo, ampak tudi povečajo bogastvo. Drugi so prepričani, da bo nakit in drugi dodatki prinesli bogastvo. Kako narediti amulet za denar in ali se morate obrniti na čarovnika za pomoč? Seveda, kupite talisman brez težav. Samo naročite amulet od čarovnika. Ampak morate porabiti denar - ta storitev je precej draga. Poleg tega je lahko amulet za denar, ki ga zaračunava čarovnik, šibkejši od tistega, kar bo prihodnji lastnik napolnil z energijo, če seveda ritual vzame resno in z vero v svoje srce.

Ali bo pomagal svojemu novemu lastniku? Najbolje je, da naredite amulet za srečo in denar z lastnimi rokami, med proizvodnjo pa ga napolnite z lastno energijo in programirajte za povečanje bogastva.

Razlikovanje amuletov za denar

Pogosteje so amuleti narejeni iz zapestnic, obročev, ogrlic, medaljonov, ur. Natančneje, dekoracije so dodatki, v katerih ljudje, ki verjamejo v svojo moč, skrivajo svoje talismane. Glavna stvar je, da lastnik ne sme deliti z očarljivo amulet. Govorite lahko tudi o dragocenosti in bogastvu. Najmočnejši kamni so čarovniki karnejski, ametist, turkizna, oniks.

Potrebno je voditi obred, ko se na nočnem nebu dvigne nov mesec ali v trenutku polne lune. Nekateri kleveti se berejo točno ob polnoči. Izbira obred, morate upoštevati datum rojstva lastnika amulet, starost in nebesno znamenje. Tudi čas rojstva lahko vpliva na moč obrekovanja.

Če želite obrekovati amulet za denar, morate najprej pritegniti pozornost elementa ognja. To je požar v izbrani predmet, ki črpa svojo moč. Pomembno je, da izvedete slovesnost, strogo upoštevajte vse nasvete čarovnikov in navodila za obrede. V nasprotnem primeru je šarm lahko šibek in celo škoduje njegovemu lastniku.

Enostaven amulet na vratu

Najlažji amulet je lahko izdelan iz gline, lesa ali navadnega kartona. Iz materiala (lahko daš prednost katerikoli od teh) so izrezani dva kroga enake velikosti. Nato jih morate pokriti z zlatimi barvami in lepilom, mimo niza ali močne niti med njimi. Preden obrekujete amulet, ki je narejen za denar, morate na obeh straneh postaviti ustrezne slike - rune, ki prinašajo bogastvo. Medtem ko izgovarjate čarobne besede, morate povezati več vozlov na nizu ali nizu, kot da bi zapečatili izgovorjene besede. Namesto kartonskega amuleta lahko na vrv obesite pisma ali hieroglife in jih govorite.

Gems za zbiranje denarja za znake zodiaka

Že dolgo je verjel, da dragi kamni imajo čarobne moči. Če izberete pravi nakit s kamnom, lahko postanete najbolj uspešna in srečna oseba. Z njihovo pomočjo, poznavanjem rituala, lahko s svojimi rokami naredite amulet za denar. In bo močan in močan.

Vsak znak zodiaka ima svoj dragulj. Aries mora dati prednost ametist, Taurus agate bo prinesel srečo. Viličasti dvojčki morajo izbrati med granatnim jabolkom in berilom. Rak bo prinesel bogastvo smaragdu. Rubin ima rad precej Lviv. Devici je priporočljivo, da si z lastnimi rokami iz japla ali kianita pripravi amulete. Računske tehtnice so zaščitene z diamanti. Ampak Scorpio mora prositi za zaščito pred opalom. Strelec črpa moč iz turkizne in lapis lazuli. Govori amulet za srečo Aquarius potrebuje safirni kamen. Ribi bodo prejeli močan šarm z uporabo mesečevih kamnov.

Ritual z dragocenim kamnom in kovancem za izdelavo amuleta

Nekateri dragi kamni brez obredov in obrekovanj pritegnejo denar in bogastvo svojemu gospodarju. Drugi zahtevajo dodatno krmo. In za to, med slovesnostjo, se uporablja najpogostejši kovanec.

Preprost ritual se izvaja na polni luni in ob polnoči. Kovanec je treba spustiti v posodo z vodo, tako da se v njem preliva mesečina, ki pada v vodo. Ob kontejnerju je postavljen ornament z dragim kamnom. Ko vidimo, da se luna odraža v vodi, morate od nebeškega telesa zahtevati, da polni kovanec in kamen s svojo energijo in jo nagradi z gravitacijo. Potem pustite kovanec in kamen pod mesečino, dokler sonce ne vzhaja. Po prenosu talismana v ročno izdelano žametno torbico z rumeno nitjo, izvezeno z začetnicami gostitelja skrbnika. Ta amulet za denar je treba nenehno nositi s seboj in ga nikomur ne prikazati.

Močan voščen amulet

Pomembno je, da pred začetkom izdelave amuleta pripravite misli. Med obredom in ustvarjalnim procesom ne moremo dvomiti v moč čarovnije, drugače ne bo delovala.

Da bi naredili voščeni amulet, morate najprej izbrati ustrezno svečo. Naj bo majhna in ne zelo draga, bizarna oblika ali najpreprostejša. Morate pridobiti tistega, ki je takoj pritegnil. Priporočljivo je, da ritual izvedete v prvih dneh rastočega meseca. Mlajši mesec, močnejši bo talisman.

Obred poteka ob 12.00. Izbrano svečo je treba namestiti v kozarec in požariti. Nobene posebne besede za zaroto ni potrebno izgovarjati, dovolj je samo, da se plamen sveče prenese v vaše želje, da se z njo združimo na energetski ravni. Med igranjem plamenov morate šepetati svoje želje. Tudi o pomislekih povej svečo. Kot pravijo čarovniki, bodo voščene sveče absorbirale sanje in želje, se spomnite tesnobe in nezaželenih prizorov.

Ko sveča izgori, počakajte, da se vosek ohladi in strdi, pri tem pa si privoščite obliko s kodri in vzorci. Shranjene bodo in tajni podatki lastnika amuleta.

Slika, ki bo ostala po obredu, boste morali ves čas nositi s seboj in ne pustiti, da bi jo kdo dotaknil. Bolje je, če oči drugih ne vidijo amuleta. Običajno voskani vosek položimo v medaljon ali zdravimo v vrečki, zašiti iz žametne ali brokatne zlate tkanine.

Amulet štirih elementov

Da bi naredili amulet za srečo in denar z lastnimi rokami, napolnjen z energijo štirih elementov, boste potrebovali zlati ali vijolični trak. Na njej s pomočjo naravnih niti potrebujete vezenje simbolov sonca in lune, vetra in vode, tako da se bo izkazala celotna in tkana slika. Nemogoče je vezati vsak znak posebej. Zato je pred začetkom ustvarjanja čar, je vredno razmisliti, kako bo vse videti kot rezultat. Vezen vezen trak mora biti osvetljen s soncem in polno luno, ki ga piha veter in ga moker dežuje. Ko vsi elementi delijo svojo energijo z amuletom, lahko uporabite čar.

Moč amuleta in vera v čarovnijo

Brez vere v čarobnost amuleta za denar brez moči. Da bi bil resnično močan talisman, ga morate neprestano hraniti s svojo energijo. Misli se uresničijo. Da bi postali lastnik mogočnega talismana, ne bi smeli le spoznati pravil za izvedbo obredov, ampak tudi pravilno opraviti vse korake. Polnjenje amuleta z energijo je težaven in dolgočasen proces. Potrebno se je osredotočiti in povezati mentalno s predmeti magičnega rituala. Prav tako je pomembno, da ga naredite z lastnimi rokami.

Končno, tako da amulet ne izgubi svoje moči, ga je nemogoče pokazati tudi bližnjim ljudem. To je zelo osebna stvar. V nobenem primeru se ne sme prenesti in dati za začasno uporabo tudi zelo blizu ljudem.