FoodPro Preloader

Ročni šivalni stroj za dom - kateri izbrati?


Najprej se odločite, za katere namene potrebujete ročni šivalni stroj doma. Kako pogosto ga boste uporabljali? Če občasno, kot hobi, najdete uporabljen model. Oglejte si lokalne časopise, si oglejte oglasne deske na internetu, tehnične delavce za popravila in vzdrževanje klicev. Priročnik za mini šivalni stroj sliši vse vrste tkanin, uporablja se za manjše popravilo. Menijo, da

Najprej se odločite, za katere namene potrebujete ročni šivalni stroj doma. Kako pogosto ga boste uporabljali? Če občasno, kot hobi, najdete uporabljen model.

Oglejte si lokalne časopise, si oglejte oglasne deske na internetu, tehnične delavce za popravila in vzdrževanje klicev.

Priročnik za mini šivalni stroj sliši vse vrste tkanin, uporablja se za manjše popravilo. Menijo, da je to možnost.

Želite iti na glavni nivo? Potem bi morali kupiti nov elektromehanski stroj z garancijami trgovcev v trgovinah. Cenovni razpon se začne v tem primeru od 100 evrov in več.

Najdražji - specializirani modeli. V bistvu so kupljeni za studio, za delavnice, za množično proizvodnjo v daljšem časovnem obdobju.

Na lestvici najboljših proizvajalcev so naslednje blagovne znamke: Singer, Baby Lock, Janome, Bernina, Elna, Sears-Kenmore, Pfaff, Husquavarna.

Bodite pozorni na vrsto žoge, moč, nastavitev, število opcij, za katere vrste tkanin je stroj namenjen. Pomislite na rezervne dele. Pomembno je, da hitro in enostavno poiščete potrebne dele in jih zamenjate v primeru preloma. Pomembna je tudi kakovost materialov, iz katerih je izdelan ročni šivalni stroj. Pomislite, ali vam bodo vse šivalne linije in funkcije koristne? Njihovo število vpliva tudi na stroške.

Na zapisku

V vodoravnem stroju za kljuko, enostavno navojevanje, več možnosti, nizek odstotek obrabe, tihi zvok med delovanjem in jasna, enakomerna linija.

Za patchwork, patchwork, je bolje raje pisalni stroj z avtomatskim obrezovanjem niti.

Za šivanje s tankimi, lahkimi drsnimi materiali je zgornji transportni trak primeren.

Ročni šivalni stroj za kožo je popolnoma primeren iz sovjetskih časov.

Danes postajajo elektronski šivalni stroji z elektronskim mikroprocesorjem priljubljeni. V njih je na voljo veliko operacij: preprosto pritiskanje na gumb - in nastavljene nastavitve se takoj preklopijo. Nasveti za izbiro igle, šiva, dolžine črte, informacije o vzrokih napake so prikazani na LCD zaslonu. Napetost navoja je regulirana. Stroj kroji okraske, abecedo, številke, izvaja gibanje naprej in nazaj ter v različnih smereh. Model preglejte s stabilizacijsko punkcijo, ki "vzame" najdebelejše tkivo.

Sanje izkušenega mojstra je računalniško voden šivalni in vezilni stroj: vse lahko šiva. Nekaj ​​prednosti pri delu z njim: zmogljiva funkcionalnost, velik izbor vzorcev za vezenje. Cena se začne od 800 evrov.

Ne pozabite! Sposobnost za šivanje lepo, enostavno, z navdušenjem je odvisna od kakovosti stroja. Uporabite ta priporočila, nasvete iz tega članka, preberite navodila in opise vaših najljubših modelov. In dokončno odločitev o nakupu, ko jo poskusite v akciji. Skupaj z menedžerjem naredite glavne vrste šivov, se naučite, kako pravilno preklopiti vse funkcije, ne oklevajte in postavljajte vprašanja. Z ustreznim vzdrževanjem in ustrezno nego bo vaš ročni šivalni stroj trajal dlje.