FoodPro Preloader

Prijave na dan kozmonavtike - naprej v vesolje!


Dan kozmonavtike je zelo zanimiv dopust, na ta dan so vse oči usmerjene navzgor proti zvezdam. Zato nobena aplikacija za Dan kozmonavtike ni popolna brez zvezd in raket. Zvezdno nebo Zvezdno nebo v ozadju je glavna generalizacijska značilnost vesoljskih aplikacij. Da bi bilo tako ozadje lahko zelo preprosto, uporabite list črnega kartona, belo barvo in krtačo. Ko

Dan kozmonavtike je zelo zanimiv dopust, na ta dan so vse oči usmerjene navzgor proti zvezdam. Zato nobena aplikacija za Dan kozmonavtike ni popolna brez zvezd in raket.

Zvezdno nebo

Zvezdno nebo v ozadju je glavna generalizacijska značilnost vesoljskih aplikacij. Da bi bilo tako ozadje lahko zelo preprosto, uporabite list črnega kartona, belo barvo in krtačo. Kot podlaga bo uporabljen list črnega kartona. Treba bo postaviti zvezde.

Krtačo, tako da v vlogi za Dan kozmonavtike, da bi veliko majhnih zvezd, nam ne bo pomagalo. Barvo je treba razpršiti. Potrebno majhno brizganje je enostavno narediti z majhno krtačo s trdimi ščetinami, zobna ščetka je zelo primerna za ta namen.

Krtačo je treba obilno premazati z belo barvo in jo s prstom držati na ščetinah, da dobite pršilo. Za začetek je bolje vaditi brizganje papirja, da bi se izognili nesporazumom in nepotrebnim blotom. Če se vse izkaže, je že možno nanesti barvo na črno kartonsko podlago.

Zvezdno nebo za prijavo za Dan kosmonautike je pripravljeno!

Raketa

Zdaj je čas, da razmislite, kakšna bo glavna slika aplikacije. Osvetlitev je ponavadi raketa. Rocket ali surfati po kozmosu, letijo mimo planeta ali pristali na enem izmed njih. Mogoče iz njega zagleda astronavt in mu pokaže roko v pozdrav lokalnim planetom!

Vse to si lahko na več načinov opišete na prijave za Dan kozmonavtike za otroke, tukaj sta dve:

  1. Raketa in planeti bodo dovolj, da izrežete iz barvnega papirja in vse na mesto, ki ste ga predhodno pripravili, zlepite na mesto.
  2. Če želite bolj zanimivo, lahko raketa in planeti postanejo nekoliko konveksni. Za to morate izrezati dele z robom. Bolje je, da jih ne zlepimo s celotno površino, temveč le po robovih, tako da lahko v sredini sprejmemo navdušenje in praznino v notranjosti. Poleg tega je zaželeno, da se robovi in ​​upogibamo to majhno upognjeno površino na podlago.

Bolje je lepljenje rakete s stožcem, tako da je treba nosilni del rakete usmeriti, nato pa z odebelitvijo proti šobi. S strani šobe rakete je možno lepiti plamene, izrezane iz papirja vzdolž konture.

Tako, da je bila raketa v aplikaciji Cosmonautics Day bolj podobna resnični, se lahko prevleče z brezbarvnim lakom za nohte. Samo to je treba narediti s popolnoma dokončano raketo, saj ne bo delovala na vrhu laka.

Sijaj

Sequins zelo harmonično prilegajo zvezda temo in dajejo svetlost plovila. Dokončano aplikacijo lahko obkrožijo po konturi, osvetlijo nekatere elemente rakete ali naredijo lep napis »Veseli dan kozmonavtike!«.

Lahko uporabite kot končni gel z bleščicami iz kompleta za ustvarjalnost in suhe majhne iskrice. Da bi jih dobro prilepili, jih je treba nanesiti z brezbarvnim lakom za nohte: najprej sloj laka na majhnem področju, nato pa ga potresemo z bleščicami in pretresemo.

Zaključek

V aplikaciji za Dan kosmonautike lahko uporabite ne samo papir, temveč tudi veliko drugih materialov, s katerimi boste dobili čudovite mojstrovine. Potrebno je samo dati svobodo fantaziji!

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti