FoodPro Preloader

Kako narediti piramido ali sedmo čudo sveta doma?


Od antičnih časov se je velika piramida v egiptovski Gizi štela za enega izmed biserov sedmih svetovnih čudes. Zgrajena več kot 4 in pol tisoč let nazaj za enega najbolj znanih faraonov - Khufuja, ali kot ga imenujejo Evropejci, Cheops, je postala največja zgradba treh piramid, ki se je dvignila nad edinstvenim kompleksom. Znans

Od antičnih časov se je velika piramida v egiptovski Gizi štela za enega izmed biserov sedmih svetovnih čudes. Zgrajena več kot 4 in pol tisoč let nazaj za enega najbolj znanih faraonov - Khufuja, ali kot ga imenujejo Evropejci, Cheops, je postala največja zgradba treh piramid, ki se je dvignila nad edinstvenim kompleksom. Znanstveniki in teologi že več stoletij preučujejo to skrivnostno velikansko strukturo, ki je standard uteži in mer, ter njeno geometrijsko obliko, ki kodira informacije o našem vesolju.

Beseda "piramida" prihaja iz grščine: "pyramis" ali "praznik", kar pomeni "ogenj" ali "energija". Pojav takšne konstrukcije je opazil francoski znanstvenik Anthony Bovi v tridesetih letih prejšnjega stoletja. Običajna lesena piramida, ki jo je zgradil "po sliki in podobnosti" egiptovskega, je povzročil mumifikacijo trupla mrtve mačke.
Drugo odkritje neverjetnih lastnosti piramide je rezultat študije češkega znanstvenika Karela Drbala. Rezilo britvice, postavljeno na tretjino višine njegovega podnožja, je bilo ostro. V tem primeru so bile stranice piramide usmerjene vzdolž magnetnih polov, rezilo pa je bilo pod kotom 90 stopinj glede na geomagnetni poldnevnik.

Proizvodi, ki se nahajajo na enak način, niso izpostavljeni procesom razkroja, kisanja ali plesni. Voda v piramidi pridobi življenjske lastnosti, zaradi česar se pojavi dezinfekcijski učinek in zaostritev rane, izboljša se tonus telesa, zmanjša vnetje po opeklinah ali ugrizih, normalizira se tudi prebava. Oseba znotraj piramide čuti izboljšanje meditacije, njegova intenzivnost različnih bolečin se zmanjšuje, pospešuje se celjenje ran in ran na telesu.

Po spoznavanju čudežnih lastnosti edinstvene egiptovske strukture se mnogi sprašujejo, kako narediti piramido. Za to je primeren kateri koli dielektrični material (neprevodni tok): les ali plastika, prozorno pleksi steklo ali vezan les, pa tudi navaden karton. Krhko steklo se lahko uporablja tudi za ustvarjanje trikotnega "čudeža", če imate izkušnje s tem kompleksnim materialom.

Kako narediti Keopsovo piramido, kakšne so njene razsežnosti? Vsak model je izdelan po formuli, ki temelji na dolžini stranice podnožja (230, 35 m) in višini (146, 59 m). Razmerje med njihovim razmerjem je 1.571. Vrednost spodnjih kotov med podnožjem in stranicami je 58 stopinj, na vrhu - 64. Te vrednosti lahko enostavno dobimo, če sledimo formuli: dolžina robov egiptovske strukture znaša 1, 4945 x h (višina). Dolžina osnovne strani se lahko izračuna z množenjem 1, 57057 s h.

Podstavek v piramidi, na katerem so nameščeni izdelki, kozmetika ali predmeti za »polnjenje prostora«, mora doseči višino 0, 3333 x h. Ta točka velja za "mesto moči", ne glede na velikost svetega izdelka.

Kako narediti piramido prav? Ezoteriki trdijo, da pri izdelavi zdravilne trikotne oblike nohti ni mogoče uporabiti, saj je prostor popačen in ga piramida ne more uskladiti. Iz istega razloga se pri namestitvi izogibajte mestom blizu kovinskih in armiranih betonskih površin.

Piramida zlatega odseka je zelo priljubljena med ezoteristi. To načelo konstrukcije geometrijskih likov je razkrilo Pitagoro, kasneje pa ga je razvil enako slavni italijanski Leonardo da Vinci. To pravilo harmonije se uporablja na različnih področjih našega življenja: v umetnosti in arhitekturi, oblikovanju in slikanju. To velja tudi za egiptovske "človeške čudeže". Njegova vrednost je 1, 618.

Kako ustvariti piramido "zlati del"? Narišemo kvadrat s stranicami, na primer po 60 cm, risamo diagonale, od njihovega sečišča pa središče kvadrata znižujemo višino piramide 60: 1, 618 = 37, 08 cm, ostane pa le rezati 4 trikotnike in jih zlepiti skupaj. Drugi ekvivalentni kvadrat lahko služi kot osnova piramide, če ni votla.

Preden naredite piramido iz kartona, je potrebno zagotoviti robove, da boste lahko natančneje upoštevali vse dimenzije izdelka. Njihova najmanjša kršitev bo povzročila izkrivljanje obrazca.

Po tem, ko se je naučil pravilno oblikovati piramido, je veliko ljudi uporabilo napitke in na poletne koče postavilo povečane kopije stran od železnih konstrukcij. To jim je omogočilo, da so uživali v harmoniji okoliškega prostora in uporabili vse čudežne lastnosti "kozmične energije" piramid.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto