FoodPro Preloader

Božično drevo z lastnimi rokami iz šal. Kako narediti božično drevo z lastnimi rokami


Morate okrasiti prostor za počitnice? Iščete preproste, izvirne in poceni možnosti? Na primer, precej enostavno je, da naredite božično drevo z lastnimi rokami. Preberite nasvete, pripravite gradiva in začnite ustvarjalni proces. Kako narediti božično drevo iz resice Iz tega cenovno dostopnega in hkrati zelo dekorativnega materiala izdelujemo različne vrste nakita. Najbolj

Morate okrasiti prostor za počitnice? Iščete preproste, izvirne in poceni možnosti? Na primer, precej enostavno je, da naredite božično drevo z lastnimi rokami. Preberite nasvete, pripravite gradiva in začnite ustvarjalni proces.

Kako narediti božično drevo iz resice

Iz tega cenovno dostopnega in hkrati zelo dekorativnega materiala izdelujemo različne vrste nakita. Najbolj priljubljena božična tema je božično drevo. Lahko ga naredite kot konturno ploščo, da bi obesili na steno, vrata ali okna, in volumen, ki bo okrasil praznično ali pisarniško mizo. Velikost je izbrana tudi drugače - od nekaj centimetrov do metra. Vse je odvisno od količine materiala in naloge.

Božično drevo je narejeno iz bleščečih enobarvnih in večbarvnih. V ta namen se uporabljajo girlande ustreznih odtenkov. Izgleda dobre možnosti, ko so konice "igel" žebljičke izdelane iz srebra, večinoma zelene ali modre barve. To ustvarja učinek zmrzali ali snega na božičnem drevesu.

Dekoracija za vertikalne površine

Tu se šteje najpogostejši in najlažji način za ustvarjanje novoletnega dekorja. Božično drevo na steni z bleščicami lahko naredite po naslednjih metodah:

 1. Okrepite girlande v obliki enakokrakega trikotnika. Na dnu, v obliki pravokotnika, izvedite steblo, na vrhu glave pa postavite zvezdico.
 2. Najprej naredite vse, kot v prvem primeru, nato pa napolnite trikotnik z vodoravnimi črtastimi trakovi, ki določajo stopnje božičnega drevesa.
 3. Oblikujte enako, vendar napolnite z diagonalno šaljo, ki poteka od vrha do dna vodnika.
 4. Naredite konturo božičnega drevesa več trikotnikov. Zaželeno je, da je dno veliko, in vrh majhen. Ostali bodo vmesni.

 5. Ustvarite dekoracijo v skladu s prejšnjo različico, vendar na vsakem nivoju opravite dno z lokom ali valom.

Izbira metode je odvisna od površine površine, ki jo želite okrasiti, in od količine šminke, ki jo nameravate porabiti za ustvarjanje božičnega drevesa. Lahko pritrdite material s scotch trakom, zatiči, nosilci, toplotno pištolo. Izbira je odvisna od tega, kakšno površino okrasite in ali bo po počitnicah enostavno odstraniti dekoracijo.

Majica in majhen dekor

Preostale možnosti za ustvarjanje božičnega drevesa so obsežne, tj. Od tistega, kar izberete velikost spominka, dobite igračo, girland element ali polnopravni božični okras v sobi.

Božično drevo z lastnimi rokami iz šal je običajno narejeno na podlagi papirnega okvirja. Narejen je samostojno, obračanje lista v obliki stožca in dimenzioniranje spoja. Če ni časa ali želje, da bi naredili takšno podlago, jo lahko pripravite tako, da uporabite npr. Druga možnost - frameless openwork prosojni spominek, ki bo obravnavana spodaj.

Torej si naredil ali kupil stožec. Nato morate storiti naslednje:

 1. Bolje ga je barvati v barvi tinšala, tako da ga ne bi bilo treba zelo tesno namestiti na podnožje.
 2. Po sušenju niansiranja začnite pritrditi žebljiček v spiralo od spodaj navzgor. Porazdelite ga enakomerno, postopoma se držite podlage.
 3. Ko končate to stopnjo postopka, izdelek okrasite z biseri, loki, kroglicami in drugimi elementi.

Prvotni učinek lahko dobite tako, da kombinirate žebljičke različnih stopenj "puhastosti" ali različnih barv. Pred začetkom dela je možno porazdeliti dve "niti" žeblji vzdolž osnovnega stožca ali jih zaviti v eno skupno nit.

Božično drevo sladkarij in bleščic

Dobra dekoracija za praznično notranjost, spominek in veliko darilo bo pridobljeno, če boš božično drevo sladko, to je, da boš vstavil bonbone med resice. Na voljo sta lahko dve možnosti:

 1. Sladice so preprosto obešene na drevo kot igrače.
 2. Candy wrappers so izbrani tako, da so enake barve in predstavljajo dodatno ali celo osnovno dekoracijo božičnega drevesa.

Druga metoda je najbolj izvirna in zanimiva z vidika oblikovanja. Božično drevo, izdelano iz sladkarij in bleščic, se izvaja po isti tehnologiji, kot je opisana v prejšnjem poglavju. Razlika je naslednja:

 1. Po pripravi okvirja, najprej lepilo na osnovno sladkarije. Lahko jih postavimo v obroče, v spiralo, v smeri žarkov, ki se od zgoraj navzdol razhajajo v vzorcu ali naključno. Ne bojte se eksperimentirati. Poskusite združiti ne le različne oblike bombažnih in barvnih ovojev, ampak tudi velikosti.
 2. Ko so na površini stožca zavzeli bonbone, je prišel čas, da se lepilo. Porazdelite ga enakomerno v prostih prostorih. Če je bil stožec predhodno pobarvan v barvi tinšala, ga je mogoče uporabiti v najmanjši možni količini, da bi spominskemu drevesu dal bolj dekorativen in naraven videz.

Na splošno lahko izdelate takšen izdelek in popolnoma iz nekaterih sladkarij. Tinsel omogoča ne le okrasitev predmeta, ampak tudi uporabo manjše količine bonbonov.

Kombinacija stožcev in šal

Uporaba naravnih materialov, zlasti stožcev, za izdelavo božičnega drevesa je zelo priljubljena. Naredite ta spominek na isto tehnologijo kot v primeru sladkarij. Stožci so lahko med seboj tesno nameščeni, kar ustvarja trdno površino, vrhunec pa le okrasimo, razdelimo ga v spiralo. Druga možnost je obratna, ko se stožci uporabljajo kot dekor na stožčastem stožcu. Izberete lahko katero koli metodo. Takšno božično drevo bo odlično okrasilo počitniško mizo ali pa bo izvirno darilo.

Okrasni spominek iz niti in šminke

Prosojne čipke iz preje izgledajo zelo nenavadno. Običajno to počnejo žoge ali svetilke. Primerna je tudi ideja za božično drevo.
Naloga je naslednja:

 1. Na okvir v obliki stožčastih niti so navlažene s PVA lepilom (primerno tudi kremo, vazelin).
 2. Po sušenju je treba podlago skrbno odstraniti.
 3. Rahlo okrasite nastali predmet s fino žlico.

Takšno božično drevo bo okrasilo novoletno mizo, uporabili jo lahko kot igračo, spominek, darilo ali celo svetilko za majhno praznično svetilko.

Torej, ste se naučili, kako narediti božično drevo z lastnimi rokami iz šal. Lahko okrasite steno, vrata, okno s ploščato dekoracijo in postavite tridimenzionalni prostor na mizo ali nočno omarico. Izberite katero koli idejo in poosebljajte. Ustvarite praznično vzdušje v vašem domu enostavno in preprosto.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike