FoodPro Preloader

S svojimi rokami izdelujemo uhane iz kroglic - nasvete za kvalificirane delavce


Kroglice - material, ki zahteva natančnost, pozornost in potrpljenje. Toda trdo delo z njim je nagrajeno z ustvarjanjem resnično edinstvenih izdelkov, ki lahko tekmujejo z nakitom. Predlagani material opisuje, kako narediti uhane iz kroglic z lastnimi rokami, medtem ko je naloga članka: predlagati osnove tkanja kroglic in potiskati vašo domišljijo, da ustvarite svoje, originalne izdelke. Mal

Kroglice - material, ki zahteva natančnost, pozornost in potrpljenje. Toda trdo delo z njim je nagrajeno z ustvarjanjem resnično edinstvenih izdelkov, ki lahko tekmujejo z nakitom. Predlagani material opisuje, kako narediti uhane iz kroglic z lastnimi rokami, medtem ko je naloga članka: predlagati osnove tkanja kroglic in potiskati vašo domišljijo, da ustvarite svoje, originalne izdelke.

Malo o osnovah tkanja kroglic

Ne samo kroglice, ampak tudi kroglice, steklene kroglice, naravni okrasni in poldragi kamni so primerni za ustvarjanje uhani. Obstaja veliko tehnik za izdelavo nakita. Več podrobnosti o nekaterih od njih. Torej, če želite narediti uhane iz kroglic, lahko uporabite tehniko ustvarjanja mreže in njenega naknadnega spajanja. Za ogrlico, zapestnico in uhane je tkana mreža dveh ali treh diamantov. Za katera se na ribiški vrvici nariše 24 kroglic, nato igla preide v dvanajsto kroglico, zbere se pet kroglic in igla preide v sedmo, do konca. Trije diamanti izhajajo s štirimi kroglicami v vsakem. Za ogrlico bo treba nadaljevati po širini, pri izdelavi uhani iz kroglic pa se bomo osredotočili na ustvarjanje mreže devetih rombov.

Nastalo mrežo lahko povežemo na različne načine. Uporablja kroglice, kroglice, prodnike, sekljanje. Kazanje je kot "krzno", "vejice". Najprej morate fiksirati črto na robu mreže, pojdite na ključ. Nato poveljnik z iglo preide skozi povezovalne elemente dekorja: prodnik, kroglica in kroglica, nato se vrne skozi kroglico in kamenček, naredi mrežo prehod, nova krogla in kamen pa sta povezana na podoben način.

Če želite ustvariti bolj tradicionalne uhane, uporabite ploski poldragi kamen ali kroglico, ki je pletena z biseri. Za to je potrebno vezati mrežo treh rombov s štirimi kroglicami v vsakem. Morala bi biti krajša od oboda vašega kamenčka za dva milimetra. Na sprednjo stran tkanja dodajte zaključne kroglice, vstavite kamen, preskočite vrsto kroglic na napačno stran in izvlecite to vrstico tako, da se “mreža” tesno prilega kamnu.

Možnosti za izdelavo kroglic uhani

Preden naredite uhane iz kroglic, morate pripraviti orodje in material. Potrebujete kroglice, kroglice, uhane, igle in ribiško vrvico za tkanje. Kroglice so zelo priročen material, iz katerega lahko ustvarjate izdelke različnih oblik. Razmislite o najpreprostejših od njih. Za uhane je mreža treh visokih rombov in trije široki. Vsak z dvanajstimi kroglicami. To pomeni, da bodo pri iskanju kroglic na progi štirinajst. Za izdelavo perla se za kristal uporabljajo majhne kroglice, igla pa poteka skozi rob na dnu diamanta, pokliče dve liniji na liniji in skozi iglo prečkamo diamantno kroglico z nasprotne strani. Tako so na eni strani uhani z biseri. Po drugi strani pa se izvajajo podaljšane postopno "pračice" pernatega krzna. Za katerega naj se navoj pritrdi v izdelanem rombu na robu, s katerim se začne spajanje. Nato zberemo štiri kroglice, kroglico in končno perlico. Pojdite nazaj na kroglice in kroglice, pokličite dve kroglice, kroglico in končno perlico. Pojdi nazaj na kroglico in štiri kroglice. Izkazalo se je, da je "pračkov".

Podobni biseri so lahko narejeni drugače in dobimo nov model. Na njenem dnu je ista mreža, kot v prejšnjem primeru, drugačna je le spajanje. V ta namen uporabite naslednjo tehniko. Pritrdite navoj v mrežo in pojdite na nosilec ključa, da začnete spajanje. Vtipkajte kroglice, podolgovate kroglice in zaključno kroglico, nato pa pojdite na rob mreže in se vrnite na kroglico in kroglico. Posledica tega je, da se spoji tesno prilegajo v mrežo, pri tem pa ne motijo ​​vzorca. Da bi bil romb naslednjih uhanov s treh strani sestavljen iz kombinacije kroglic in velikih kroglic. Od robov vzmetenja bo krajši, v sredini pa dolg. Na koncu tkanja uhanov jim pritrdite zaponko in delo je pripravljeno.

Če želite uporabiti svojo domišljijo, se lahko upaš! Morda bo resnično umetniško delo prišlo iz tvojih rok.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike