FoodPro Preloader

Hinge doll - igrače neverjetne lepote


V zadnjem času se vse pogosteje sliši izraz »lutka s tečaji«. V naši državi so se nedavno pojavile te neverjetne igrače, ki ne puščajo ravnodušne ne le otrokom, ampak tudi odraslim. Mnogi bogati ljudje zbirajo celotne zbirke ekskluzivnih lutk, ki so zgibni, kljub dejstvu, da je večina od njih prava umetniška dela in so zelo draga. Splošne inf

V zadnjem času se vse pogosteje sliši izraz »lutka s tečaji«. V naši državi so se nedavno pojavile te neverjetne igrače, ki ne puščajo ravnodušne ne le otrokom, ampak tudi odraslim. Mnogi bogati ljudje zbirajo celotne zbirke ekskluzivnih lutk, ki so zgibni, kljub dejstvu, da je večina od njih prava umetniška dela in so zelo draga.

Splošne informacije

Menijo, da je tečaj lutka - izum japonskih mojstrov. Prebivalci te države so zgradili kultni anime slog, v katerem so glavni liki liki z značilnimi lepimi obrazi. Podobno ima večina teh igrač, čeprav kljub njihovi opremi za odrasle, podobo, za katero je značilna nekakšna otročje in lepota. Danes je artikulirana lutka glavni proizvod številnih podjetij za igrače na Japonskem, Kitajskem in v Koreji. Proizvajajo se tudi v Združenih državah. V zadnjem času se nekateri proizvajalci poskušajo odmakniti od stila "anime" in ustvariti bolj realistične izdelke.

Zgibne lutke: proizvodna tehnologija

V skladu s svojo tehnično rešitvijo je ta igrača sestavljena iz različnih delov, pritrjenih skupaj s posebno vrvico. Zgibna lutka ima kroglične spoje med elementi (tečaji). Ponavljajo vse glavne sklepe osebe (vrat, zapestje, komolec, ramo, koleno, kolk). To omogoča igračo z visoko mobilnostjo, podobno kot gibanje ljudi. Ob oblikovanju zgibnih lutk oblikovalci posebno pozornost namenjajo njihovemu uravnoteženju, ki jim omogoča, da ne sedijo, ampak tudi stojijo, tudi če ni togega okostja.

Dimenzije in materiali

Večina proizvajalcev teh igrač za svojo proizvodnjo uporablja poseben trden poliuretan ("smola"), ki je na dotik zelo podoben porcelanu. Praviloma ima ta material solidno barvo. Zaradi svojih lastnosti je poliuretan zelo podoben starim in zelo dragocenim igračam iz porcelana, zaradi česar so še posebej privlačne.

Lutka za masažo, izdelana v serijski proizvodnji, ima dimenzije od 9 do 90 cm v višino. Te igrače imajo posebno oznako: Tiny - 9-19 cm; Majhna - 20-39 cm; MSD - 40-49 cm; SD - 50-69 cm; 70+ - višina 70 cm ali več. Razlikovalni kriteriji za take lutke: deli telesa so povezani s posebnimi pritrdili (gumijastimi trakovi); igrača ima glavo, sestavljeno iz 2 ali več delov z izmenljivimi očmi; imajo lahko lasuljo, čevlje in oblačila; lahko predmet individualnih kiparskih ali kozmetičnih sprememb.

Domače artikulirane lutke

Veliko ustvarjalnih ljudi s svojimi rokami izdeluje takšne igrače. Če želite to narediti, morate imeti idejo o strukturi človeškega telesa in biti sposobni delati z materialom, primernim za modeliranje. Shema lutke je zelo preprosta. Povsem ponovi strukturo človeške figure. V tem primeru se tečaji nahajajo tam, kjer imajo ljudje motorne sklepe. V velikih lutkah se tudi prsti pogosto premikajo. V notranjosti votlega telesa se raztegne trajna guma, ki povezuje vse podrobnosti lutke. Telo in obraz sta oblikovana predvsem ročno, čeprav je za to mogoče uporabiti poseben obrazec. Za ustvarjanje votlin v delih cevi se uporabljajo različne velikosti. Ločeno se oblikujejo različni tečaji (spoji). Izdelujejo luknje, skozi katere poteka guma. Domači tečaj lutke je okrašen in oblečen po želji svojega ustvarjalca.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti