FoodPro Preloader

Obrt iz lupin z lastnimi rokami


Z otrokom je zelo prijetno sodelovati v kreativnosti, proces skupnega ustvarjanja edinstvene mojstrovine združuje in vam omogoča, da razkrijete talente vašega otroka. Medtem ko ste na počitnicah, zberite različne lupine in kamenčke, ki vam bodo v pomoč pri ustvarjanju različnih zabavnih gizmosov. Obrti

Z otrokom je zelo prijetno sodelovati v kreativnosti, proces skupnega ustvarjanja edinstvene mojstrovine združuje in vam omogoča, da razkrijete talente vašega otroka. Medtem ko ste na počitnicah, zberite različne lupine in kamenčke, ki vam bodo v pomoč pri ustvarjanju različnih zabavnih gizmosov. Obrti iz školjk lepo in prvotno dopolnjujejo notranjost vašega doma. Oglejmo si več možnosti za ustvarjanje zanimivih igrač in spominkov za otroke.

Čudovit fotookvir

Vaš otrok bo lahko sam izdelal takšen okvir za fotografijo pod vašim strogim navodilom. Pripravite širok okvir brez olajšave, lepila, barv (akril ali velikonočna jajca), laka, kroglic in kroglic. Obrti iz školjk pomagajo otroku pri razvoju premišljenih motoričnih sposobnosti prstov in ustvarjalnih sposobnosti. Pokažite otroku, kako naj uporablja lepila in barve, in naj pokaže svoje talente. Če je otrok še zmeraj majhen, lahko lupine, ki jih je izbral, pritrdite na mesto na okvirju, ki ga označuje. Vaš skupni fotookvir je pripravljen!

Angeli

Ko se bliža novo leto in božični prazniki, se vsaka družina začenja ukvarjati z okraševanjem hiše in božičnega drevesa. Vsak otrok bo še posebej vesel, da se aktivno vključi v izbor in obešanje nakita. Da bo dopust nepozaben in fascinanten, si privoščite satenske trakove in umetne bisere, da ustvarite otroške obrti iz školjk za okrasitev božičnega drevesa. Velik biser bo angelska glava, na katero se lahko prilepi tanka zlata nit, ki simbolizira halo. Na velikem lupini zlepite lok, ki nadomešča angelska krila in biserno biser. Ostaja, da pritrdite zanko za vzmetenje in angel je pripravljen! Takšne obrti iz školjk bodo zagotovo postale glavna dekoracija vašega božičnega drevesa.

Ladja, lupina lesa, jelka

Zanimive obrti iz školjk za starejše otroke. Njihova proizvodnja zahteva bolj naporno delo in natančnost. Za izdelavo čolna potrebujete školjke, lepila, pletenice in lesene palice različnih velikosti (uporabite zobotrebce). Podlaga se zbira po vrsti piramide, tako da se vse lupine zležejo skupaj. Jambori so sestavljeni ločeno, nato varno pritrjeni na podnožje in okrašeni s tanko zlato pletenico.

Obrt iz školjk je lahko zelo raznolik! Na primer, razmislite o postopku ustvarjanja drevesa lupine in božičnega drevesa. Njihova posebnost je, da morate v postopku montaže uporabiti okvir. Kot okvir je lahko karkoli: plastenka, mehka pena, glina, nit niti in tako naprej. Z božičnim drevesom je vse zelo preprosto: na izbranem okvirju pritrdite lupine, začenši z osnove, da bi zmanjšali velikost delov. Postopek izdelave lupine lesa je bolj zapleten. Za začetek pripravite lonec, v katerem bo drevo stalo, ga pokrijte s peskom ali okrasnimi kamenčki za stabilnost. Prtljažnik lahko zamenjate s katerokoli leseno palico ali vejo. Lupine razdelite na velike in majhne, ​​zlepite jih skupaj v tri kose. Center je lahko okrašen s kroglicami za cvetje. Nato, držijo te rože na okvirju, v tem primeru - kroglo niti. To je to!