FoodPro Preloader

Daniel Negreanu - profesionalni igralec pokra: biografija, zanimiva dejstva


Najbolj znani in uspešni igralec pokra, Daniel Negreanu, je bil napovedan o usodi profesionalnega snookerja. Večino svojega časa je preživel v sobah za biljard mesta Toronto, kjer se je, ko je bil vedno v ozračju iger na srečo, vključno s pokrom, odločil poskusiti svojo usodo. Ta okoliščina je postala odločilna v njegovem kasnejšem življenju. Uspeh in sp

Najbolj znani in uspešni igralec pokra, Daniel Negreanu, je bil napovedan o usodi profesionalnega snookerja. Večino svojega časa je preživel v sobah za biljard mesta Toronto, kjer se je, ko je bil vedno v ozračju iger na srečo, vključno s pokrom, odločil poskusiti svojo usodo. Ta okoliščina je postala odločilna v njegovem kasnejšem življenju. Uspeh in spretnost se je takoj pokazala v mladeniča. Kmalu so igralne dvorane v Torontu postale skrčene in se je preselil v Las Vegas.

Najbolj znan igralec na svetu

Danes je Daniel Negreanu najbolj znana in prepoznavna igralka pokra. Ima veliko število oboževalcev, katerih število nenehno narašča zaradi odprtosti in prijaznosti igralca. Njegov uspeh je povezan ne le z njegovimi strokovnimi sposobnostmi, ampak tudi z njegovo neverjetno družabnostjo. Že dolgo je bil znan kot čudovit pripovedovalec. Daniel lahko vznemirljivo in barvito opiše vsak dogodek, celo povsem nepomemben, za poker mizo. Ampak to so njegove lastnosti in legende so le legende o njegovih zmožnostih v pokru, lahko tako dobro prebere svoje nasprotnike, da se včasih zdi, da vidi karte skozi.

Biografija Negreanu

Daniel Negreanu, čigar biografija se ne razlikuje od milijona drugih, je živel v preprosti družini. Prihodnji milijonar se je rodil v eni od kanadskih držav, v mestu Toronto, leta 1974, 29. julija. Njegovi starši so bili priseljenci, ki so se osem let pred rojstvom preselili iz Romunije v Kanado na stalno prebivališče. O mami Annie in očetu Constantinu skoraj ni podatkov. Samo ena stvar je znano, da so sina prerokovali poklicno kariero igralcev biljardov.

Z igranjem biljarda je bil nenehno blizu igralcem pokra, do 15. leta pa se je že naučil, kako ga odlično igra. Igra je takoj popolnoma prevzela Daniela, celo podaril študij in se je, ne da bi končal srednjo šolo, preselil na profesionalno raven pokra, in začel se je redno udeleževati poker turnirjev. V svojem mestu srečuje profesionalnega igralca pokra v tistem času, Evelyn Ng, sprejema strategije in pridobi neprecenljive izkušnje.

Tragični dogodki iz leta 1996 so mladega človeka prisilili, da je razmišljal o svoji prihodnosti in vse v svoje roke. Njegov oče umira letos, Daniel Negreanu pa se odloči preseliti v Las Vegas. Odšel je v "sončno mesto", da bi izpolnil svoje sanje - postati najboljši in najbolj znan igralec na svetu.

Prvi resni turnir

Po analizi njihovih zmožnosti in sodelovanju na številnih turnirjih, ki so jih imeli lastniki največjih igralnic v Las Vegasu, ki so pridobili izkušnje, je Daniel spoznal, da je pripravljen na nekaj več. Profesionalne spretnosti lahko zavidejo njegove sposobnosti. Po pridobitvi še več izkušenj in znanja je leta 1997 sodeloval na tekmovanju World Poker Finals, ki je potekalo v Foxwoodu. Ni dobil velike denarne nagrade, vendar je prejel klic najboljšega igralca na tem turnirju.

Najmlajši igralec

Leto kasneje se je Negreanu udeležil resnejšega turnirja World Seriesof Poker. Daniel Negreanu zopet zmaga na tem turnirju, vendar je že odhajal s pomembnim dobičkom v višini 169.460 $. Najpomembnejša stvar za Daniela pa je naslov najmlajšega igralca, ki je osvojil zlato zapestnico WSOP. Toda ni se ustavil in začel zbirati zlato zapestnico. Drugi, ki ga je prejel leta 2003, je leto kasneje prejel tretje in že leta 2008 prejel četrto častno zlato zapestnico.

To je bila tako pomembna zmaga, da do leta 2005 njegovega dosežka ni bilo mogoče preseči. Po dežju je prišlo do zmage v resnih tekmovanjih s precejšnjimi dobitki. Torej, na velikem tekmovanju Borgata Poker Open, je poker igralec osvojil 1.117.400 dolarjev, na Five Diamond World Poker Classic pa je njegov dobitek že znašal 1.770.218 dolarjev.

Vzame Daniel Negreanu in aktivno sodeluje na manj prestižnih tekmovanjih serije WPT, v katerih ni tako srečen, a kljub temu ostaja na seznamu turnirskih voditeljev. Daniel igra na turnirjih Circuit, v seriji iger prejme nagrado $ 755, 525.

Zaslužena nagrada

Leto 2005 je za igralca postalo najpomembnejše, saj se letos podeljujejo poker igralci, Daniel pa dobi naslov Poker Ambassador. Tovrstna nagrada se prvič odvija v Wynn Las Vegasu. Naslednje leto bo nagrajen in podeljen naziv priljubljenega poker igralca. Prejemanje takšnih prestižnih nagrad ni potekalo brez sledi, o njem so se učili samo ljudje, ki so tesno povezani s pokrom. V tem času prihaja k njemu in svetovni slavi.

Pod njo je napisana video igra, katere glavni lik je igralec pokra, kar dokazuje ime video igre "Stack with Daniel Negreanu". Slavni pisatelj poker knjige Doyle Brunson, ko se odloči napisati nadaljevanje svoje knjige The Super System II, ki je postal uspešnica, vabi Negreanuja k soavtorju. Večina strokovnjakov trdi, da je knjiga, ki jo je Doyle napisal v sodelovanju z Danielom, še vedno najboljša na svetu.

Vsakdo lahko igra poker z znanim igralcem na internetu v igri "Poker Stars".

Med igro pokra je dosegel velik uspeh in lahko poveča svoj kapital za 10.000.000 dolarjev. Kar zadeva zmago po vsem svetu, je na drugem mestu le Jamie Gold, ki je prejel $ 12.000.000 kot nagrado za zmago na Main Event WSOP igri, ki je potekala leta 2006.

Zanimivosti o Danielu Negreanuju

Daniel velja za raznoliko osebo, ima veliko različnih konjičkov. Sodeluje pri pisanju knjig, včasih ne samo kot soavtor. O samostojnosti je napisala knjigo o pokru, imenovano "Wisdom Hold'em za vse igralce" (Hold'em Wisdom for All Players). Čez nekaj časa bo izšla njegova naslednja poker knjiga, Effective Hold'em Strategy, ki vam bo pomagala spoznati osnove in skrivnosti te vrste pokra.

Predvajalnik je odstranjen iz programov in filmov. Najbolj znana vloga v filmu »X-Men. Začni Wolverine ", kot tudi v filmu" Lucky. " To je mogoče videti v posnetku za pesem Waking Up In Vegas pevka Katy Perry.

Daniel je sodeloval tudi na World Golf Series. Od leta 2000 pa se je odločil postati vegetarijanec. Vendar sem mislil, da to ne bo dovolj, in od leta 2006 je vegan.

Daniel Negreanu v poker krogih je bolj znan pod vzdevkom Kid Poker.

Kaj lahko naredimo iz pivskih čepic?  Crafts iz piva kape z lastnimi rokamiNajvečje uganke: koliko delov, kako zbrati.  Težke ugankeModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus Size"Biser" ("Pekhorka"): univerzalna preja za poletne izdelkeNaredite velik lok s satenastim trakomRočno izdelan "Hare iz zelja" z lastnimi rokami.  Mojstrski razredBaletni tutu za mladega plesalcaKvačkanje brez rokavov.  Pletene kvačkane vzorce brez rokavov