FoodPro Preloader

Fotobombni mojstri: vaše fotografije bi bile dolgočasne brez teh ljubek živali


Nekdo je po nesreči ali namerno vstopil v okvir in uničil vse? Fotobomb! Nekatere živali pa se vsekakor radi spravijo na osebo in se šalijo. Včasih so celo preveč dobri. Sliši se sumljivo? Definitivno. Vsekakor nekaj skrivajo. Ta neroden trenutek »Kaj? Ni najboljši čas za šale? «Vsi, samo vsak ima prijatelja, ki bo zagotovo umil selafach v ozadju vas v nerodni situaciji. Tudi če st

Nekdo je po nesreči ali namerno vstopil v okvir in uničil vse? Fotobomb! Nekatere živali pa se vsekakor radi spravijo na osebo in se šalijo. Včasih so celo preveč dobri. Sliši se sumljivo? Definitivno. Vsekakor nekaj skrivajo.

Ta neroden trenutek

»Kaj? Ni najboljši čas za šale? «Vsi, samo vsak ima prijatelja, ki bo zagotovo umil selafach v ozadju vas v nerodni situaciji. Tudi če ste obtičali v ograjenem konju in je kravja.

Hej, prijatelj!

»Hej, prijatelj, ali nisi preveč zaposlen tam? Šarmanten krzneni pečat vas želi spoznati! Da, da, z vami. Kje želite plavati? «Če se vam zdi, da pod vodo ni cest, to ne pomeni, da niso.

Ustavi to poroko!

Ta gopher očitno ve, da je nekaj mladoporočencev poljubilo v ozadju gore več kot mi. Samo poglej te noge, dvignjene v prošnji! Samo krik srca: »No, ustavi to poroko! No, vsaj nekdo! «Čeprav ... morda ni to, da pozna kakšno grozno skrivnost. Mogoče so ga samo temeljito sprejeli ljudje, ki so hodili po strehi njegove hiše.

Hollywoodski nasmeh!

"Sir"? Recite "sir"? To dekle očitno ljubi pozirati in se s polno hitrostjo pomikati proti objektivu kamere, samo da bi videlo, da nekdo poskuša fotografirati. In seveda, nihče mu ni povedal, da ni dobrodošel na vseh fotografijah. No, preprosto ne bo dvignila roke, da bi odgnala noja, ki se ti smehlja, kajne?

Levovo obleko za otroka ni težko narediti z lastnimi rokami!Do-it-yourself voščilnice: mojstrski razred, zanimive ideje in priporočilaŠivamo sramotni kostum: materiale in shemoTulipani iz bonbonov in valovitega papirja.  Candy Tulipani: Master ClassObrti iz vlažnih diskov to naredite samiKako narediti luči buče v različnih variacijahKuhinjski enobarvni križni šivSunflower-kanzashi do-it-yourself: mojstrski tečaj