FoodPro Preloader

Danes je Dan naše matere


Aplikacije se lahko izdelajo iz praktično vsega, kar pride na misel in prihaja. Zanimiva aplikacija za materinski dan lahko pride iz papirja, papirnatih prtičkov in bonbonov. Priprava dela Za tovrstno prijavo potrebujete: barvni papir; list papirja ali kartona; Beli papirnati prtički; ovoji za sladkarije; luknjač; barve; rese; lepilo; Škarje; čist lak za nohte. Če n

Aplikacije se lahko izdelajo iz praktično vsega, kar pride na misel in prihaja. Zanimiva aplikacija za materinski dan lahko pride iz papirja, papirnatih prtičkov in bonbonov.

Priprava dela

Za tovrstno prijavo potrebujete:

  • barvni papir;
  • list papirja ali kartona;
  • Beli papirnati prtički;
  • ovoji za sladkarije;
  • luknjač;
  • barve;
  • rese;
  • lepilo;
  • Škarje;
  • čist lak za nohte.

Če ni barvnega papirja, lahko to storite z belimi listi in uporabite barve, da naredite papir želenih barv. Kot podlago je potreben list iz lepenke ali lepenke. Če ni debelega papirja, lahko zlepite skupaj dva preprosta lista.

Pomembno je, da se odločite, kaj bo prikazano v obrti. Aplikacija na temo: "Materinski dan" je ponavadi bodisi rož ali metulj, vendar lahko predstavite vse - ribo, ptico in vejico lila. Glavna stvar je, da podrobnosti niso premajhne, ​​sicer bo delo težko, bo zahtevalo veliko truda, časa in vztrajnosti.

Osnova prihodnjih obrti

Prvi korak je pripraviti osnovo. Ozadje podlage naj bo po možnosti svetlo, vendar je to stvar okusa. Na podlago v tanke črte narišite obris tistega, kar so zbrali za prikaz.

Potrebne podrobnosti so izrezane iz barvnega papirja - lahko so stebla in cvetni listi, krila metulja ali drugi elementi aplikacije. Zdaj je vse potrebno prilepiti na podlago.

Papirnati prtički

Prtičke je treba prelomiti na kose s premerom približno 1 cm in jih zdrobiti. Toda drobljenje k gostim kroglicam ni potrebno. Nastale majhne krhke grude barve v različnih svetlih barvah. Če pa je to primerno, lahko papir obarvate, preden ga raztrgate.

V redu je, da se bo papir navlažil, samo pustite, da se posuši (da ne boste izgubili časa, medtem ko so prtički suhi, lahko naredite ovoje za sladkarije).

Zdaj prilepite posušene koščke večbarvnih prtičkov v potrebna mesta na aplikaciji. Lahko jih namestite na lise metuljevih kril, ki se uporabljajo za cvetje. Ozadje lahko uredite glede na vrsto letenja. Ali celo popolnoma odložite cvet iz njih.

Na primer, zelo lepa aplikacija za materinski dan se bo iztekla, če bo celotna veja lila okrašena s takšnimi grudicami lila-barvnih prtičkov. Ena lila je ena cvet, lila pa jih ima veliko. V skladu s tem jih je potrebno lepiti v velikih količinah, blizu drug drugega.

Ovojnice za sladkarije kot material za obrt

Obloge ne bi smele biti preveč tanke, sicer jih ne bo preluknjalo s prebijalcem. Lahko pa so: briljantni, večbarvni, ovitki iz čokolade, karkoli, dokler so svetli in pisani.

Zdaj je na vrsti udarec, vendar preden začnete delati z njim, morate odpreti in pretresti vse smeti iz njega. Če je ovoj še vedno preveč tanek in se nič ne zgodi, ga lahko poskusite zložiti v več plasti. Moraš narediti vsaj 40 lukenj. Zdaj morate odpreti luknjico in iz nje izvleči nastale "konfete".

Če ni luknjanja, lahko uporabite škarje. Z njihovo pomočjo prerežite ovoje na 3 mm. Potem nastali konfeti ne bodo okrogli, ampak kvadratni.

Takšne konfete lahko okrasite, na primer, kraj uporabe, na katerem stoji vaza s cvetlico, ali se uporablja za okrasitev drugih področij. Vloga za praznik Materinski dan mora imeti svoj okus. To je lahko podpis: "MAME", izdelan z uporabo nastalih konfetov.

Bolje je, da te bleščice pritrdite s pomočjo brezbarvnega laka za nohte, saj jih običajno lepilo dolgo ne bo držalo. Laka ne priporočamo takoj na celotno površino, saj se zelo hitro posuši. Zato je potrebno nanos laka zaporedoma, v majhnih delih in takoj naliti konfete na to območje. Malo stisnite zgornji del s prsti in odstranite ekstra. Če na nekem mestu ni zataknjen - se morate na tem mestu malo bolj dotakniti s čopičem z lakom in pritrditi še nekaj iskric. Aplikacija Mother's Day je pripravljena!

Zaključek

Glavna stvar je želja. Konec koncev, da bi dobili najlepšo vlogo za materinski dan, je pomembno, da pripravi sliko. Lepo je urediti to - to je že drugi primer, za to lahko uporabite vse razpoložljive materiale.