FoodPro Preloader

Navodila za pripravo krvi na noč čarovnic


V zadnjem času v Rusiji je postalo modno preživeti noč čarovnic. V čast mu organizirajo zabave, kjer se gostje oblečejo v različne strašne kostume, na primer prebrisan vampir ali čarovnico. Da bi dogodek izgledal čim bolj naravno in zastrašujoče, so potrebne različne dekoracije, od katerih je najbolj osnovni del kri. Zato je pro

V zadnjem času v Rusiji je postalo modno preživeti noč čarovnic. V čast mu organizirajo zabave, kjer se gostje oblečejo v različne strašne kostume, na primer prebrisan vampir ali čarovnico. Da bi dogodek izgledal čim bolj naravno in zastrašujoče, so potrebne različne dekoracije, od katerih je najbolj osnovni del kri. Zato je problem, kako narediti kri na noč čarovnic, in to je zelo težko rešiti.

Konec koncev, da bi ustvarili prepričljivo podobo zlobnega vampirja, ni potrebno imeti prave krvi. Ja, v trgovinah šale, na policah, je lahko tudi odkriti, vendar ni vedno primerna za uporabo. Ampak nič ni nemogoče! Obstaja veliko načinov za posnemanje krvi: kapilarna, venska in arterijska, koagulirana in sveža, neživilska in živilska, sušilna in ne. Krv za noč čarovnic mora biti ena proti ena kot naravna, dolgo shranjena, enostavna za pranje, ne škodi zdravju. V idealnem primeru je zaželen prijeten okus. Brez nje, počitnice in ne praznik sploh, zato si poglejmo več možnosti za njegovo pripravo.

Najcenejši in najlažji način za posnemanje je sladkorna pesa. Potrebovali bomo: mlado pesa, alkohol ali vodko, sladkor, vodo, kis, in po želji, dodatke za jagode in okuse. In zdaj vam povem, kako narediti kri za noč čarovnic iz pese. Na drobno Rende, vtrite ga v zahtevano količino, ga dal v ponev in nalijemo vodo na dveh centimetrov višje. Zavremo in malo med mešanjem zavremo. Dodajte malo kisa in sladkorja, odstranite iz toplote, ohladite. Uvajamo dodatke in arome, dodamo vodko. Alkohol in kis - konzervativci, poleg tega pa je izdelek bolj živahen in »krvav«. Mi mešamo iz ponev z gazo, dvoslojno, in to je vse - umetna kri za noč čarovnic je pripravljena.

Morate upoštevati naslednje - sladkor določa stopnjo debeline izdelka. Piščančjo torto lahko ponovno kuhamo, začinimo s sladkorjem in kisom, vendar bo rezultat slabše kakovosti. Lahko uporabite za zalivanje "prizorišča zločina". Če želite dobiti neokrnjeno kri, ji dodajte nekaj želatine. Končni izdelek shranjujte samo v hladilniku.

Zdaj, kako narediti kri na Halloween na osnovi sladkornega sirupa. Potrebne bodo naslednje sestavine: sladkorni sirup - pol litra, rdeča barvila za hrano - dve čajni žlički, destilirana voda - četrtina skodelice, presevana moka / koruzni škrob - četrtina vrčka.

Najprej pripravite sirup. Če želite to narediti, vzemite: destilirana voda - 150 ml, sladkor - 350 gramov, citronska kislina - 2/3 žličke, soda - 1/4 žličke.

Segrejte vodo, raztopite sladkor in zavrite. Nato dodamo citronsko kislino in kuhamo 45 minut na majhnem ognju, pokrijemo s pokrovom. Odstranite iz ognja, malo ohladite in dodajte užitno soda. Čakamo 8-10 minut in odstranimo peno. Sirup zmešajte z ostalimi elementi in vse je pripravljeno. Zelo preprost način in izgleda zelo naravno.

Ukvarjanje z vprašanjem, kako narediti kri na noč čarovnic, morate upoštevati nekaj pomembnih dejstev o tem. Na primer, dejstvo, da ko kožo in oblačila dolgo uporabljate nekaj imitacij, se bo zagotovo umazala in jih bo zelo težko oprati. Zato bodite previdni.

Pravzaprav ne omejujte svoje domišljije in eksperimentiranja. Vaša noč čarovnic mora iti dobro.