FoodPro Preloader

Različni načini izdelave krošnje listov


V jeseni, veliko deklet, da sami listi okraski. Ena je potrebna za izdelavo lepih fotografij za družabna omrežja, drugi pa naredijo dodatke za zabavo na kostumih, kot je noč čarovnic. Danes vam bomo povedali, kako narediti krono listov z lastnimi rokami. Enostavna možnost Če ima otrok jutri matinejo, in kmalu potrebujete, da mu naredite krono listov za jesensko žogico, potem lahko uporabite to idejo. Glavi

V jeseni, veliko deklet, da sami listi okraski. Ena je potrebna za izdelavo lepih fotografij za družabna omrežja, drugi pa naredijo dodatke za zabavo na kostumih, kot je noč čarovnic. Danes vam bomo povedali, kako narediti krono listov z lastnimi rokami.

Enostavna možnost

Če ima otrok jutri matinejo, in kmalu potrebujete, da mu naredite krono listov za jesensko žogico, potem lahko uporabite to idejo. Glavica je narejena iz javorjevih listov: dekoracija bo bolj veličastna. Toda če javor ne raste v bližini vašega doma, lahko poskusite s kostanjevimi listi ali pepelom. Ampak ne pozabite, da je krona breze listov ne bo videti tako impresivno.

Mnoge matere zbirajo liste, na njih naredijo krono, nato pa so presenečene, da je bila njihova mojstrovina zjutraj deformirana. Nič nenavadnega, listi se posušijo in zvijajo, to je naravno. Da bi se izognili takšnim težavam s svojim pokrivalom, morate najprej pripraviti material. Začnimo Ogrejemo likalnik in vzamemo časopis. Med stranmi papirnate izdaje položite nekaj listov, jih zaprite. Dobro likanje. V nobenem primeru ne vklopite načina pare. Morate posušiti liste in jih ne voziti v odvečno vlago.

Ko je vse pripravljeno, nadaljujemo s proizvodnjo krone. Kot podlago vzamemo lepenko iz lepenke. Listi ga pritrdimo s pomočjo spenjalnika. Lahko spremenite njihovo naklonjenost, da bi frizura izgledala zanimivo. Ko je delo končano, lahko zlepite konce trakov in jih pritrdite s sponko za papir.

Težka možnost

Takšne listne krone se redko zbirajo za matineje. Običajno jih dekleta naredijo za fotografiranje ali za poroko. In v takem pokrivala lahko tako neveste in vse njene prijatelje. Da bi ustvarili to krono, ne bomo potrebovali suhih listov, uporabili bomo žive. Vendar je treba spomniti, da je življenjsko dobo takšnega pokrivala omejeno na 2-3 dni. Kot material za ustvarjalnost potrebujemo listje praproti, Ruscus in cvetove gipsofile. Za osnovo bomo vzeli lep satenski trak. Okvir je lahko primeren za ta namen. Če naredite krono listov za trajno uporabo, bo vse materiale bolj smiselno šivati. Ampak, če želite nositi klobuk samo enkrat, lahko uporabite pištolo za lepilo. Lepo položene cvetje in listje ter jih zašijejo. Če želite podaljšati življenjsko dobo končnega izdelka, ga lahko shranite v posodo s hladno vodo.

Krona na obodu

Glavni poudarek tega pokrivala bo cvet. V ta namen lahko uporabite suho cvetje, kot tudi listje. Takšna krona bo nameščena na okvirju in ne bomo vse lepili. Zato je vredno razmisliti o nakupu dodatne opreme v barvi las. Spuščanje na krono listov. Na pištolo za lepljenje lepilo cvet. Lahko je suho cvetje. Priporočljivo je, da pripravite cvetje, narejeno iz javorjevih listov. Vse postavimo v središče kompozicije in s treh strani obdamo z javorjevimi listi. Isti listi, vendar manjši, oddaljeni malo od naših posušenih cvetov. Za spremembo dodajte jagode kroni. To je lahko pepel ali lemongrass. Če se vam zdi, da se je krona izkazala za neznatno, dodajte še nekaj listov. Krona je pripravljena, zdaj lahko okrasite okvir. Zavijemo ga s trakom ali vrvjo v ton, na njem posadimo več jagod. V naši različici smo celotno kompozicijo premaknili v desno. Lahko naredite standardni glava z naglasom na sredini.

Krona z jagodami

Ta možnost bo podobna prejšnji. Lahko naredite krono jesenskih listov, pa tudi iz usnja. Za tak izdelek potrebujemo hrastove in javorjeve liste. Če izberete drugo možnost, potem je vredno rezanja in napeta praznine. Prilepite na obrobje prve hrastove liste. Določajo širino krone. Zgoraj za volumen dodajamo javorjeve liste. Kot dekor bomo uporabili jagode. Če naredite krono iz naravnih materialov, bodite pozorni na pepel, psico in glog. Če je vaš pokrivalo iz usnja, lahko kot dekor uporabite velike rdeče kroglice. Iz jagod naredimo središče krone in harmonično razdelimo dekor skozi celoten izdelek.

Venček listov

Takšno krono so izdelali stari Grki iz lovora. Danes je venec priljubljen med dekleti, ki se radi fotografirajo. Kako narediti krono listov, podobno kot starodavna grška dekoracija? Najtežja stvar je, da poberem material. Laurel lahko najdete le na jugu naše države. Kot alternativo je priporočljivo, da uporabite breze, vrbe ali Ruscus listov. Pre-material za naše obrti potrebujejo malo suhe. Spuščanje v pripravo. Z vročim pištolom zlepite liste s palico navzdol do roba. Potreba za lepljenje v eno smer, da bi dobili neke vrste lestev. Če se vam končni rezultat zdi dolgočasen, nihče ne prepoveduje okrasitve izdelka z jagodami.

Krona listov papirja

Za izdelavo pokrivala za otroka v matineji brez nepotrebnih težav lahko uporabite navaden ali barvni papir. Ni vse mame želijo zbrati liste in jih nato tudi posušiti. V igro je veliko lažje spremeniti izdelavo pokrivala. Mlado bitje s pomočjo staršev bo lahko z lastnimi rokami zgradilo krono listov. Najprej morate narediti prazne kose. Narišite liste ali obkrožite tiste, ki so pripeljani z ulice. Naslednja faza je barvanje. Če so listi izdelani iz barvnega papirja, potem jih ni treba barvati. Preostanek je treba pritrditi na trak papirja. Veliki listi, ki se držijo nazaj, majhni naprej. Pritrdite krono z lepilom, trakom ali sponkami.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike