FoodPro Preloader

Mehke igrače iz nogavic - lepe in enostavne!


Zakaj kupiti mehke igrače, ko jih lahko izdelate sami? Ne samo otroci, ampak tudi odrasli bodo lahko s svojimi rokami izdelali različne smešne živali. Igrače za nogavice so narejene preprosto, preprosto in hitro. Praktično iz te obleke lahko izdelamo vsako igračo: zajček, lutko, slon, žirafe, kačo in mnoge druge. Potrebno

Zakaj kupiti mehke igrače, ko jih lahko izdelate sami?

Ne samo otroci, ampak tudi odrasli bodo lahko s svojimi rokami izdelali različne smešne živali. Igrače za nogavice so narejene preprosto, preprosto in hitro. Praktično iz te obleke lahko izdelamo vsako igračo: zajček, lutko, slon, žirafe, kačo in mnoge druge. Potrebno bo še nekaj materialov: sintetični olje in bombaž za polnjenje, gumbi, niti, igle, loki za dekoriranje končne igrače.

Plus, takšne obrti v majhne stroške svoje proizvodnje, kar pomeni, da ne bi bilo škoda, če se ji kaj zgodi med igro. Nogavice igrače so razlog, da še enkrat prosim vašega otroka, da mu darilo. Tako simpatičen ročno izdelan članek lahko predstavite z obiskom kot mali spominek.

Nogavice so preprosto izdelane. Master razred z opisom po korakih lahko najdete v vseh virih. In lahko pokažete domišljijo in naredite vse sami.

Kaj pa, če poskušaš narediti zajčka? Za to potrebujete dve enaki nogavici. Iz ene bomo naredili glavo z ušesi, od drugega pa telo z nogami. Iz obeh nogavic odrežemo elastiko: v enem primeru malo več, v drugi - malo manj. Dobro je nositi nogavice z belo peto in prstom. Nato pa te nogavice razrežemo po dnu, ne da bi za nekaj centimetrov odrezali peto. Vzamemo nogavico, ki bo kasneje glava zajca. Od njega odrežemo spodnje bele konice, naredimo rep od njih, jih šivamo okrog in ga polnimo s polnilom. Šivamo nastala ušesa, je treba opozoriti, da morate šivati ​​iz napačne strani. Izpolnjeno obliko zapolnimo s polnilom, peta bo zobca. Ko potegnemo peto na določen način, dobimo »brke« in nos zajca. Šivajte na nosu, oči od gumbov ali materiala druge barve.

Iz druge nogavice naredite trup. Tudi šivanje "noge" od znotraj, izkaže, napolnite, šivanje. Peta je v tem primeru zadnji del zajca. Zanj šivamo rep. Nato prste pršimo z iglo in nitjo. Šivamo skupaj trup in glavo.

Iz rezanega dlesni boste morali narediti prednje noge zajca in ga šivati ​​na telo. To je to, zajček je pripravljen!

Podobno so mehke igrače izdelane iz nogavic, kot so lutke za dojenčke. Od prstov, da odrežemo zgornji del z gumijastim trakom in peto. Gumijasta vrvica bo delovala kot pokrovček in iz pete bomo naredili glavo. Torej, odrežite peto za poravnavo s krogom, preskočite nit v njo in jo zategnite, dobite žogo. Napolnite ga, zašite oči - kroglice, lahko jih vezate z nitmi, usti in nosom. Če želite ustvariti klobuk, morate pomesti odrezani gumi, nato navojem nit, stopiti nazaj približno centimeter od roba in se izvleči. Izkazalo se je, da je kapa-petelin. Oblečemo jo v glavo.

Zdaj morate narediti telo mladičev. To naredite tako, da na dnu nogavice označite položaj nog in rok. Za noge smo šivamo na sredini prstov šiv približno 6 centimetrov dolgo, za roke - umika en centimeter od roba, naredimo šive pet centimetrov globoko. Telo napolnimo s polnilom, ga pritrdimo od zgoraj. Zadnji dotik - šivamo glavo s telesom. Šiv lahko naredimo neviden tako, da ga pokrijemo z lokom.

Stroški izdelave takšnih obrti so nepomembni, saj za nakup skoraj ničesar ni - potreben material je doma za vsakogar.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike