FoodPro Preloader

Kako narediti srce iz posnetkov s svojimi rokami?


Ali vam je všeč, da okrasite svoje življenje z lepimi stvarmi? Danes je v modi. Povsod lahko slišite, da se morate veseliti ob malenkostih. In če vam vaše življenje ne predstavlja vsakodnevne radosti, jih morate ustvariti sami. Na primer, posnemite svoje posnetke. Strinjam se, da bi bila zabadanje dolgočasne dokumentacije bolj prijetno, če bi uporabili za to lepo pisarno. Kako na

Ali vam je všeč, da okrasite svoje življenje z lepimi stvarmi? Danes je v modi. Povsod lahko slišite, da se morate veseliti ob malenkostih. In če vam vaše življenje ne predstavlja vsakodnevne radosti, jih morate ustvariti sami. Na primer, posnemite svoje posnetke. Strinjam se, da bi bila zabadanje dolgočasne dokumentacije bolj prijetno, če bi uporabili za to lepo pisarno. Kako narediti srce iz posnetkov, preberite spodaj.

Standardna možnost

Najlažji način za posodobitev posnetka je, da ga upognete na pol. Postopni postopek te akcije si lahko ogledate zgoraj na fotografiji. Kako narediti srce iz sponk za papir? V ta namen poiščite ustrezen material. Majhno železno srce ne bo videti kot predstavljivo kot veliko plastično. Danes obstajajo večbarvni posnetki, ki so oblečeni v barvni ovoj. Za izdelavo src jih je bolje uporabiti. Prvič, takšen urad je bolj primeren za upogibanje, drugič pa bo njegova življenjska doba daljša zaradi najboljših tehničnih lastnosti.

Kako narediti srce iz posnetkov? Da bi ustvarili takšne obrti, so potrebne le roke. Vzamemo veliko plastično zaponko in jo obrnemo z dvema koncema različnih dolžin. Zdaj mora biti spodnji del ukrivljen, kot je prikazano na sliki. Kot bi moral biti 100-120˚.

Nadgrajena različica

Prvi način, kako narediti srce iz posnetka, je bil opisan zgoraj. Šteje se za klasiko. Toda ljudje z ustvarjalnim razmišljanjem so vedno želeli biti drugačni od svojih kolegov. Zato ni bil izumljen en način, da bi posneli srca. Ta možnost obrti, kot tudi prejšnje, je treba ustvariti iz velike praznine. Zaželeno je, da je posnetek plastičen in obarvan. Če nimate take roke, seveda ne smete skrbeti. Vedno lahko uporabite akrilno barvo ali obarvate končni izdelek s posodo. Ampak morate upoštevati dejstvo, da je tovarna "oblačila" na posnetku ohranja bolje kot domače.

Torej, začnimo ustvarjati srce. Vstavimo posnetek z dvema koncema. Zdaj jih morate ločiti na stran. Premaknite majhno "glavo" sponke 1 cm v desno, zdaj pa morate ustvariti obliko srca. V ta namen povežite levi in ​​desni del sponke, ki sta zdaj na robovih obdelovanca. Navodila za to lahko najdete zgoraj.

Težko srce

Ta izdelek je izdelan iz sponk za papir izključno nominalno. V bistvu mora biti sponka popolnoma razstavljena. Za izdelavo obrti boste potrebovali žico. In za to različico srca je bolje uporabiti klasične posnetke. Ne smejo biti v lupini, saj bo preveč lahka, da poškoduje žico. Toda to je točno tisto, kar bo treba storiti. Najdemo primerno pripravo in nadaljujemo z ustvarjalnostjo. Kako narediti srce iz posnetkov? Najprej morate poravnati izdelek in ga nato upogniti v sredini. Naslednji korak je ustvarjanje zavojev na vsakem delu prejšnjega posnetka. Zavrtite žico v obroč, tako da se izkaže, da je točno na sredini ene od nog. Enak postopek ponovite na drugem delu posnetka. Srce je pripravljeno.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti