FoodPro Preloader

Kako narediti žareče vezalke: mojstrski razred


Mladi ljudje radi izstopajo med ostalimi. Da bi postali vzor, ​​so mladi pogosto pripravljeni iti. Lase pobarvajo radikalne barve, izdelajo piercinge in tetovaže, izberejo samo modna oblačila. Danes je bil na ta seznam dodan še en način, ki je postal svetlejši in bolj originalen, izumili so ga kitajski genije. Govorim

Mladi ljudje radi izstopajo med ostalimi. Da bi postali vzor, ​​so mladi pogosto pripravljeni iti. Lase pobarvajo radikalne barve, izdelajo piercinge in tetovaže, izberejo samo modna oblačila. Danes je bil na ta seznam dodan še en način, ki je postal svetlejši in bolj originalen, izumili so ga kitajski genije. Govorimo o svetlečih čipkah, ki so takoj dobili neverjetno popularnost med svetlimi fanti in dekleti. Vsakdo se je nedvomno spraševal, koliko stanejo žareče vezalke, saj je tako moden dodatek v tem letu! Modovi so srečni: cena takih vezalk se v regiji razlikuje od 1 do 8 dolarjev, odvisno od svetlosti in kakovosti izdelka. Vse vrste "zvonci in piščalke" imajo prav tako pomembno vlogo pri stroških: sposobnost utripanja, sijaj v različnih barvah itd.

Vendar, ali ste vedeli, da lahko izdelate vezalke, ki svetijo neodvisno? To vas bo stalo precej poceni, vendar je užitek, ki ga dobite iz proizvodnega procesa, in potem od nošenja lastnih obrti, neprecenljiv! Pripravite se, povedali vam bomo, kako narediti žareče vezalke. Poleg tega se boste naučili, kako podaljšati življenje svojega ustvarjanja.

Kako narediti žareče vezalke s silikonom?

Lahko naredite pristne žareče vezalke na naslednji način. Za to morate kupiti:

  • Dolžina silikonske cevi 2 metra. Premer te cevi naj bi prosto šel v luknjo za vezalke na superge ali superge.
  • Tekoči silikon (cev bomo napolnili z njim).
  • Štiri svetleče diode (dve na kablu).
  • Kovanci za baterije (4 kom.).

Kako začeti

Preden izdelate žareče vezice, silikonsko cev razdelite na dva dela za dolžino en meter. To bo naša prihodnja vezalka. Zdaj napolnite obe epruveti s tekočim silikonom. Na obeh koncih morate narediti luknjo za LED z vrtalnikom ali podobno metodo, na primer ostro kovinsko palico. Prosimo, upoštevajte, da boste, če uporabljate palico, morali vložiti še malo truda. Po tem takoj vstavite LED v luknjo z notranjostjo žarnice. Enako naredite z drugim koncem prihodnje čipke. Zdaj morate obdelati LED ožičenje z lepilom, priložiti baterije. Tisti, ki že vedo, kako izdelati žareče vezalke, si lahko malo prizadevajo za spremembo izdelka in dodajo majhna stikala cevi, ki bodo prekrivali kontakte žic z baterijami in tako prihranili polnjenje. Končane vezalke je treba naviti skozi luknje vašega čevlja, baterije pa morajo biti skrbno skrite.

Kako narediti žareče vezalke na alternativni način?

Ta metoda je popolnoma drugačna od prejšnje. Ni silikonske cevi in ​​LED. Potrebovali boste navadne vezalke in fluorescentno barvilo fosforicidov za tkanine (dovolj za 25 gramov). Nanesite barvo na vezalke in jih nato nekaj minut pošljite v pečico. Zdaj bodo vaši čevlji žareli in vam ni treba skrbeti za tekoči silikon in baterije. Vso srečo!

"Večni šah": razlaga terminologije in drugih groženj kralju v šahuKako igrati sudoku: korak za korakom rešitev za sestavljankoKako narediti zajček obleko za dekleta z lastnimi rokamiObrti za dacha.  Kako narediti laboda iz pnevmatike?Izvirna prijava z otrokom, starim 5 let: opis, zanimive ideje in povratne informacijeKako narediti pravo čarobno palico?Božični venec iz storžkov.  Venček storžkov: mojstrski razredKako narediti stožca