FoodPro Preloader

Swan iz plastenk na svoje - vse je zelo preprosto


Labod iz plastenke bo postal preprost in hkrati eleganten okras za vaš vrt. Lahko ga naredite sami iz odpadnega materiala. Edina stvar, ki bo potrebna, je velika želja in vztrajnost. Tudi potrpljenje ne bo odveč. Materiali in orodja Preden izdelate labod za steklenice, morate pripraviti materiale in orodja, ki bodo morda potrebna med delom. Z

Labod iz plastenke bo postal preprost in hkrati eleganten okras za vaš vrt. Lahko ga naredite sami iz odpadnega materiala. Edina stvar, ki bo potrebna, je velika želja in vztrajnost. Tudi potrpljenje ne bo odveč.

Materiali in orodja

Preden izdelate labod za steklenice, morate pripraviti materiale in orodja, ki bodo morda potrebna med delom. Začnimo z materiali. V

V tem primeru boste potrebovali:

 • veliko število belih plastičnih posod;
 • velik vsebnik s prostornino 5 litrov (njegova barva ni več pomembna);
 • kos kovinske cevi;
 • žica;
 • sveča;
 • barve rdeče in črne barve (na primer lahko uporabite gumbe).

Med materiali mora imeti:

 • škarje za pisalne potrebščine;
 • nož;
 • označevalec.

Ideja

Prvič, labod iz plastičnih steklenic naj bi se pojavil na papirju. To pomeni, da mora biti skica. Lahko ga izdelamo samostojno ali iz posebne literature. Strinjam se, da je veliko lažje in bolj priročno ustvariti nekaj, ko je rezultat dela že pred vašimi očmi.

Osnova

Kot okvir za slikovno zmogljivost 5 litrov za tekoča dejanja. Grlo

gledati mora v rep, medtem ko mora izstopati iz vrha dna. Okvir za to bo kovinsko-plastična cev, v kateri mora biti najprej potrebna ustrezna odprtina. Dodatno fiksiranje se opravi z žico. Na tej podlagi je pripravljen labod iz plastičnih steklenic.

Ustvarite videz

Nato nadaljujte z glavo. Kljun lahko izrežemo iz plastike in pobarvamo v rdečo, glavo pa izdelamo iz posode 0, 5 litra (bela). Treba ga je odrezati na sredini in kljun postaviti na stran vratu. Oči se lahko barvajo ali prilepijo na svoje gumbe. Nato morate iz zabojnika prerezati veliko perja. Po tem, lahko začnete dimenzionirati preostali del telesa. Vsi deli morajo biti

zelo tesno med seboj. Če morate na poseben način upogniti injekcijski peresnik, se za to uporabi sveča. Gredico se segreje, upogne in nato ohladi. Ta oblika se najpogosteje uporablja na vratu. To vam omogoča, da obrtom podarite naraven videz. Toda pod perjem so celo in se tesno prilegajo drug drugemu. Po koncu te faze morate počakati, da se lepilo posuši. Ko se suši, je labod iz plastenke pripravljen, ga lahko izvlečemo na ulico in namestimo v potrebno mesto. Če želite, ne morete niti enega, ampak jata labodov. Vse leži na želji in času.

Zaključek

Plastični stekleni labodi niso tako redki v poletnih hišicah. Z njihovo pomočjo lahko navaden vrt spremenite v del pravljične dežele ali čarobnega ribnika. Nekaj ​​težko narediti to plovilo ni tam, tako da začetnik mojster lahko opravi to nalogo. Pomembno je le prisotnost vztrajnosti in želje. Ja, in s težavami ne bi smeli nastati težave - so na voljo na večini primestnih območij, in če je potrebno, jih lahko nadomestite z nečim drugim.

Kako narediti lestenec iz niti z lastnimi rokami: mojstrski razredS svojimi rokami naredimo magnet na hladilniku. Tri zanimive možnosti za to dodatno opremoMartinichka to naredite sami iz prejeKako vezati klobuk za novorojenčka. Navodila in nasvetiCrochet letna bluza - elegantna in udobnaMojstrski tečaj, kako narediti origami 8. marca z lastnimi rokamiIzbira obleke za jesenske počitnice: Lesovičkina nošaKako hitro in enostavno šivati ​​krilo z elastiko?