FoodPro Preloader

Božični kostumi za otroke z lastnimi rokami: prednosti in slabosti, možnosti, nasveti


Novoletni prazniki za otroke različnih starosti so najbolj zabavni in zanimivi. Razlog za to je predvsem sproščeno, veselo vzdušje praznovanj, pričakovanje čudeža, pravljica in različne pustne kostume. Argumenti za in proti Na predvečer šolskih ali vrtcevskih matinej se starši sprašujejo, ali naj bodo otroci s svojimi rokami izdelovali božične kostume ali pa jih kupujejo. Obe možnosti

Novoletni prazniki za otroke različnih starosti so najbolj zabavni in zanimivi. Razlog za to je predvsem sproščeno, veselo vzdušje praznovanj, pričakovanje čudeža, pravljica in različne pustne kostume.

Argumenti za in proti

Na predvečer šolskih ali vrtcevskih matinej se starši sprašujejo, ali naj bodo otroci s svojimi rokami izdelovali božične kostume ali pa jih kupujejo. Obe možnosti imata svoje prednosti in slabosti, poglejmo jih!

Kakšni so argumenti "proti":

  • Običajno se šivanje in druge obrti opravijo v družini matere ali babice. Če so zaposleni na delovnem mestu, se počutijo slabo, potem pa seveda seveda niso pripravljeni na mojstrske tečaje. In potem moraš iti v trgovine ali naročiti obleko v krojaču.
  • Če želite narediti novoletne kostume za otroke z lastnimi rokami, morate biti sposobni šivati. Če teh spretnosti ni, te možnosti žal morda ne bo upoštevana.
  • Prisotnost "pomožnega" materiala: tkanine, oblačila, dodatki, nakit. Če v gospodinjstvu ni ničesar primernega in ni mesta za nakup, je edini način, da kupite končni vzorec.

In zdaj upoštevajte vse prednosti:

  • Če izdelujete božične kostime za otroke z lastnimi rokami, potem otrok sam izbere, kateri bo, kakšne barve in slog, na primer, vašo hčerino obleko Vasilisa ali klovn, ki jo bo imel vaš pirat. Obleka je lahko prilagojena tako, da ustreza številki, in ne sme biti zadovoljna s standardom, tipskim vzorcem. In potem bo otrok v resnici pametno, udobno, udobno, prijetno. Ampak zaradi pozitivnih čustev svojih potomcev, so starši, ki se ukvarjajo s takim šivanje!
  • Prihaja in ustvarja božične kostume za otroke z lastnimi rokami, se lahko povežete z ustvarjalnim procesom in sami, seveda, glede na starost. Konec koncev, kako zanimivo je, da narišete skice skupaj, razmislite o podrobnostih, kupite potrebne dekorativne elemente! Celoten proces vas bo zbližal in vas naredil enako mislečimi. In to je tako pomembno, saj je novo leto družinski dopust!

  • In končno, če ustvarite ustvarjalni pristop k vprašanju, kako narediti novoletne kostume z lastnimi rokami za otroke, lahko dobite le pameten rezultat ob najnižji ceni. Na koncu lahko kupite nekatere podrobnosti obleke, na primer krono ali masko. Bistvo tega se ne bo spremenilo, saj bo večina kostuma še vedno narejena z vami!

Kaj je mogoče ponuditi?

Recimo, da se odločite, da se boste vpisali v mojstre šivanja. Še vedno je minimalen: izbrati kakšen božični karnevalski kostum za otroke moraš opraviti z lastnimi rokami. Seveda se moramo najprej zanašati na mnenje in želje otroka. Če mu bo težko, pridite na pomoč. Imate rastočo hčerko predšolske ali mlajše srednješolske starosti (takrat so otroci in pomembni dogodki potekali!)? Čudovito! Snow Maidens, snežinke, Snežna kraljica in kraljica noči, princeske, Vasilisa, Malvina, Sneguljčica, Rdeča kapica in drugi prebivalci ruskih ljudskih in tujih zgodb vam bodo služili kot čudoviti primerki. In večina potreb - elegantne obleke, čevlji, prednje blazinice, kot tudi dodatki - lasnice, klobuki itd., So zagotovo najdeni v garderobi vsakega dekleta. In boste morali šivati ​​nekaj oblačil v obliki kroglic, božični dež, pisane bleščeče konfete, narediti vaše lase lepše - in vaša mlada dama je pripravljena sijati na novoletno žogo! Ampak imaš sina? Odlično! Medved, volk, zajec, pirat in klovn, dober čarovnik in mušketir, vojak, pilot, junak - vsaka podoba je realistična, da se znova prikaže v obleki, zanaša se na že obstoječe stvari in doda nekaj, kar je potrebno kot dodatke. In dopustite, da vaš otrok med počitnicami dobi veliko užitkov in pohval!

"Večni šah": razlaga terminologije in drugih groženj kralju v šahuKako igrati sudoku: korak za korakom rešitev za sestavljankoKako narediti zajček obleko za dekleta z lastnimi rokamiObrti za dacha.  Kako narediti laboda iz pnevmatike?Izvirna prijava z otrokom, starim 5 let: opis, zanimive ideje in povratne informacijeKako narediti pravo čarobno palico?Božični venec iz storžkov.  Venček storžkov: mojstrski razredKako narediti stožca