FoodPro Preloader

Kako narediti originalno obleko "truplo neveste" z lastnimi rokami?


Ameriški Halloween praznik se vsako leto praznuje v naši državi. Tematske zabave te noči omogočajo vsem odraslim, da nekaj ur postanejo nekaj otrok in sodelujejo v veliki maškaradi. Za reinkarnacijo lahko izberete katerokoli sliko, vendar so najbolj priljubljena različna mistična bitja in škodljivci. Navdih

Ameriški Halloween praznik se vsako leto praznuje v naši državi. Tematske zabave te noči omogočajo vsem odraslim, da nekaj ur postanejo nekaj otrok in sodelujejo v veliki maškaradi. Za reinkarnacijo lahko izberete katerokoli sliko, vendar so najbolj priljubljena različna mistična bitja in škodljivci. Navdih lahko črpamo tudi iz umetniških del, zakaj ne bi na primer naredili kostuma "trupla neveste", ki temelji na risanem filmu, ki ga je napisal Tim Burton z istim imenom?

Ideje za navdih

Legende o dekletih, ki so nenadoma umrle po sprejemu zakonske zveze in so se lahko vrnile iz drugega sveta na svojo poroko, so v folklori mnogih narodov. Vendar pa je bila zahvaljujoč priljubljeni risanki Burtonova podoba mrtve neveste postala izjemno priljubljena in podvojena. Kostum v tem slogu je narejen na podlagi tega animacijskega traku ali klasične različice pokojne dekle v nekoč beli obleki, ki se je odločila vrniti v svet živih. Za vsak primer, vas spomnimo, da kostum "truplo neveste" v slogu Tim Burton vključuje modro kožo, modre lase in isti venec vrtnic, pol odstranjene obleke s prahom in tradicionalne poročne dodatke.

Izbira poročne obleke

Glavna stvar v vsaki modni obleki je osnovno obleko. Najlažja možnost - najti poročno obleko, ki ni škoda, da pokvari. Lahko ga okrasite na poljuben način, nekje ga raztrgate, nekje posebej obarvate. Vendar pa je takšen užitek drag, saj tudi rabljena poročna obleka ni tako poceni. Lahko vzamete katerokoli belo obleko ali sundress namesto poroko enega. Kako narediti kostum "truplo neveste" z minimalnimi stroški? Steznik, tako ali drugače, bo moral kupiti (lahko najdete poceni različico kitajske proizvodnje), vendar ni težko narediti krila sami. Pravokotnik bele tkanine je treba sestaviti vzdolž dolgega roba dlesni, vendar robov ni mogoče obdelati. Če veste, kako šivati, lahko naredite tudi »pravilno« krilo, na primer z vzorcem »pol sonca«. Kostum "trupla neveste" je sestavljen iz umazane, napol prhke obleke in dodatkov. Ne bodite leni, da strgate steznik in krilo, obarvate jih. Najlažji način je raztopiti črni ali rjavi gvaš v vodi in ga temeljito pršiti z obleko ali celo mokro cele dele tkanine.

Mistična dodatna oprema

Najbolj presenetljiva podoba mrtve neveste bo, če jo dopolnite z modro lasuljo. Ni bilo mogoče najti podobne dodatne opreme v prodaji? Ne skrbite - poskusite kupiti poceni svetlobo lasuljo, narejeno iz umetnih kodrov in jo barvajte. Nočni kostum "truplo neveste" je treba dopolniti tudi s tančico. Emily, junakinja risanke, je držala tančico na venu velikih modrih vrtnic. To je zelo enostavno kupiti tak ornament, in če želite, lahko samostojno lepilo umetno cvetje želenega odtenka na platišče. Ne pozabite pršiti tančice z obarvano temno vodo, lahko jo malo raztrgate in obrežete njene robove. Če kostum vključuje nogavice ali nogavice, jih je treba tudi predhodno obarvati. Dopolnite kostum "truplo neveste" z majhnim šopekom. Umetne bele rože lahko obarvamo z modro barvo in zavijemo v “umazan” beli til ali modro tkanino. Možno je, da je kostum dopolnjen z rokavicami (ki jih je treba tudi razpršiti) in nakitom.

Ličila in ličila

Noč čarovnic "truplo neveste" bo z ustrezno ličilom videti čim bolj učinkovita. Če je mogoče, dobite modro, sivkasto ali belo barvo obraza in z njo pokrijte vsa odprta področja kože. Manj ekstravagantna možnost je, da za obraz, vrat in dekolte uporabite naj belji ali najlažji prašek za telo. Označite oči, poleg kozmetike pa lahko uporabite lažne trepalnice. Po želji lahko na obrazu narišete odrgnine, šive ali štrleče kosti. Vse je odvisno od vaše domišljije in spretnosti, pa tudi od materialov, ki so na voljo. Kot lahko vidite, kostum "truplo neveste" ni težko narediti z lastnimi rokami. Če se začnete pripravljati na noč čarovnic vnaprej, ga ne boste potrebovali več kot 2-3 noči.