FoodPro Preloader

Kako narediti rose iz tkanine


Če želite notranjost ali vašo sliko razredčiti z nekaj romantičnega, je vedno primerno uporabiti elemente, kot je cvetje. Različni cvetlični motivi izgledajo zelo lepo v oblačilih in dodatkih. Pričeske in broške v obliki šopkov cvetja različnih vrst lahko enostavno kupite v trgovini. Ampak, če ne želite videti istega pribora na sebi, kot že imate pol mesta, potem si lahko naredite sami lepo dekoracijo. Ugotovimo, ka

Če želite notranjost ali vašo sliko razredčiti z nekaj romantičnega, je vedno primerno uporabiti elemente, kot je cvetje. Različni cvetlični motivi izgledajo zelo lepo v oblačilih in dodatkih. Pričeske in broške v obliki šopkov cvetja različnih vrst lahko enostavno kupite v trgovini. Ampak, če ne želite videti istega pribora na sebi, kot že imate pol mesta, potem si lahko naredite sami lepo dekoracijo.

Ugotovimo, kako narediti rožo iz tkanine. Če želite to narediti, morate založiti naslednje materiale: trakove, igle, niti, škarje, iglo in svečo. Prvi koraki. Najprej izberite trakove, iz katerih bodo izdelani cvetni listi. Za to je pravilneje dati prednost svili, katere širina je od pet do sedem centimetrov. En meter traku je dovolj za eno vrtnico. Če želite vedeti, kako narediti rožo iz tkanine, morate upoštevati, da lahko v tem primeru poleg glavne barve uporabite tudi nekaj odtenkov. Za to se je vredno založiti z več ožjimi trakovi. Traku ni treba biti svila, ne bojte se uporabiti sintetiko. Prosojni materiali v tem primeru so zelo privlačni. Trak dodatnih barv bo dovolj za dvajset centimetrov.

Zdaj lahko nadaljujete neposredno s tem, kako narediti rožo iz tkanine. Od trakov dopolnilnih barv je potrebno rezati več listov z zaobljenimi robovi. Celotni trak je treba narezati na kose-gredice, ki morajo biti tri kose različnih velikosti. Nato morate pripraviti delovno mesto, na katerem bo primerno za obdelavo materiala s plamenom sveče. Odstraniti je treba vnetljive materiale. Dovolj bi bilo, če bi delali samo eno svečo.

Naredimo rože iz tkanine z lastnimi rokami. Potrebno je vzeti cvetni list, ki ga je treba držati nad ognjem, tako da se plamen malo dotakne točke rezanja, tako da bo tkanina zaščitena pred škropljenjem. Po tem boste morali držati celoten cvetni list nad plamenom, malo višje kot prvič, tako da bo bolj naravno, podobno naravni obliki. Na ta način je vredno obdelati vse cvetne liste. Ni vredno biti vznemirjen, ker se rob rahlo zatemni, lahko postane okras končnega izdelka.

Ko obdelate vse cvetne liste, lahko nadaljujete z naslednjo fazo. Postavil je vrtnico v eno. Da bi ugotovili, kako bo vaš izdelek izgledal v končani obliki, ga morate najprej zbrati na zatičem, da se boste lahko izognili napakam med sestavljanjem. Ko se odločite za vrstni red, v katerem bo cvet zbran, lahko zberete vse cvetne liste na nitki. Zdaj lahko določite, kako narediti rožo iz tkanine z različnimi stopnjami pompe. Če želite, da se cvet izkaže malo raztrgana, potem lahko šivanje cvetnih listov, da jih med seboj postavite s sprednjo stranjo, tako da oblikujejo majhno steblo na dnu. Če nameravate narediti čeden cvet, potem je vredno položiti cvetne liste eno nad drugo, jih šivati ​​z majhnimi šivi skozi nit, ki se ujema. Ne pozabite, da naj bodo v osrednjem delu cvetov najmanjše podrobnosti. Lahko šivanje v središču cvetličnega lep kroglico ali druge dekorativne element. Na zadnji strani končnega broška lahko šivate zatič.

Upam, da boste razumeli, kako narediti vrtnice iz tkanine, zdaj pa ostaja samo, da se odločite, za katere namene jih boste uporabili. Kot že omenjeno, lahko služijo kot pripomoček za oblačila, čevlje ali v notranjosti. Uporaba tega izdelka je v celoti odvisna od vaše domišljije. Ne omejujte se na izbiro barve. Lahko naredite različne vrtnice za različne namene. Lahko pa jih daš svojim prijateljem ob osmem marcu ali drugem prazniku.