FoodPro Preloader

Pletenje shirtfront - nekaj koristnih priporočil


Ko pride mraz, se mnoge mame začnejo skrbeti - kako zaščititi otroka pred mrazom, ne da bi ga zadrževali? Malo je verjetno, da bo nekdo reči, da je šal najboljši kos oblačil. Pri majhnih otrocih se nenehno premika, a veliki ga poskušajo hitreje odstraniti, ko ga starši ne vidijo. Poskusite otroku ponuditi modno, lepo in udobno alternativo šalom in puloverjem - majico. Poleg teg

Ko pride mraz, se mnoge mame začnejo skrbeti - kako zaščititi otroka pred mrazom, ne da bi ga zadrževali? Malo je verjetno, da bo nekdo

reči, da je šal najboljši kos oblačil. Pri majhnih otrocih se nenehno premika, a veliki ga poskušajo hitreje odstraniti, ko ga starši ne vidijo. Poskusite otroku ponuditi modno, lepo in udobno alternativo šalom in puloverjem - majico. Poleg tega, da ga ustvarite pod silo tudi novice igle.

Zgodovina srajce

Na začetku je ta kos oblačil veljal izključno za moškega. Na primer, v 16. stoletju je močnejši seks nosil bele dragulje, bogato vezene z dragulji. Okrašeni so bili z veliko čipkami in ruškami.

Še posebej priljubljena pletena fronta, pridobljena v 20. stoletju. V tem času je veliko število modnih mojstrov spoznalo lepoto tega dodatka in jih začelo povsod povsod naročiti mojstrom tistega časa.

Danes so srajce običajne povsod: skupaj z ženskami

moške in otroške osebke. Razlikujejo se ne le v barvi, ampak tudi v različnih različicah.

Metoda pletenja

Delo na tem kosu oblačil se začne z izbiro preje. Delujejo mehke občutljive niti. Ne pozabite, če ste začeli plesti cutie za otroke, je pomembno, da izberete prejo, ki ne bo utripa otroka občutljivo kožo in ne bo povzročilo alergijske reakcije.

Obstaja veliko načinov, ki jih lahko naredite tako pozimi garderobo element. Lahko uporabite tehnologijo raglan, delno pletenje, načelo krožnega jarma. Za začetnike pa bo shema pletenja srajce na petih krožnih iglah enostavnejša.

Za izračun zahtevanega števila zank lahko vzorec povežete z izbranimi nitmi. Glede na pridobljeno platno izračunamo gostoto pletenja. Pomembno je vedeti, da mora biti število zank večkratnik štirih.

Naredimo klicno vrstico, razdelimo zanke na igle in jo v krogu povežemo z gumijastim trakom „dva po dva“ približno petnajst centimetrov. To bodo vrata prihodnjega izdelka. Nato se spomnite prve in zadnje zanke na vsaki govorici.

Naslednje, pletenje shirtfront naredimo, kot sledi. V nenavadnih vrstah po prvi in ​​pred zadnjo zanko na vsaki govorici naredimo nakid. Tudi vrstice povsem pletene obraza. Po osmih centimetrih smo povezali dve vrsti z gumijastim trakom "dva za dva" in zapirali zanke. Končni proizvod in dickey ostane v paru

pripravljen!

Dodatki

Majhni otroci ponavadi ne želijo nositi oblačil nad glavo. Zato je za njih bolje, da pletene majice s konektorjem na zadnji strani, ki je gumbast. V tem primeru lahko naredite zalogo na obsegu vratu, ko otrok raste, lahko prenesete gumbe. Nato bo izdelek vas in vašega otroka navdušil.

Nesporna prednost za mlade fashioniste in njihove matere je, da se zdaj njihovi najljubši puloverji, tudi ob popolni odsotnosti vrat, lahko nosijo v vsakem vremenu brez strahu pred prehladom. Vrat in prsni koš s uspehom bosta zaščitila lepo dickey.

Na splošno obstaja veliko prednosti takega garderobe. Zato raje vzemite igle za pletenje in začnite pletiti majico!

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti