FoodPro Preloader

Program za izdelavo shem za navzkrižno šivanje


Vezenje je umetnost, ki lahko prikaže vse. Ista slika, slika, risba, vendar veliko bolj cenjena zaradi dejstva, da zahteva veliko več moči za prevajanje. Zgodi se, da želite nekaj vezati, vendar na internetu ni ustreznih shem. Še posebej, ko sem se odločil za vezenje fotografije. In to je tako veliko darilo. V nj

Vezenje je umetnost, ki lahko prikaže vse. Ista slika, slika, risba, vendar veliko bolj cenjena zaradi dejstva, da zahteva veliko več moči za prevajanje. Zgodi se, da želite nekaj vezati, vendar na internetu ni ustreznih shem. Še posebej, ko sem se odločil za vezenje fotografije. In to je tako veliko darilo. V njem je vgrajeno srce in duša, če vam dajeta ta čudež z nitko, to pomeni, da ju cenita in zelo spoštuje. Ročno darilo je vedno vrednoteno več kot nakup. Program za ustvarjanje vzorcev za vezenje prihaja na pomoč! Nič ne pravijo, da ni tako težko izvesti slike, da bi našli dobro shemo.

Kaj je bistvo teh programov in kako delujejo?

Bistvo je preprosto, preprosto naložite potrebno fotografijo in dobite shemo, po kateri lahko ustvarite. Izberite, kako bo izgledal. To so lahko simboli, znaki, vsaka pomeni določeno barvo. Na splošno, enako kot v običajnem shematično risbo. Če končni rezultat nima več barv različnih odtenkov, lahko naredite shemo bolj vizualno. Vsak kvadrat bo pokazal, kakšno barvo bi moral biti prihodnji križ.

Program za ustvarjanje vzorcev navzkrižnih šivanj pokaže, kateri članek ima posebno barvo nekaterih priljubljenih podjetij za izdelovanje nitk. Uporablja se kot sidro, DMC, plašči in drugo. To je zelo priročno, saj vam ni treba voziti okoli vseh prodajaln strojne opreme v iskanju primernih odtenkov. Takoj vem, kaj potrebujete. Priporočljivo je, da uporabite priporočena podjetja, ker ustvarjajo visokokakovosten material. To vam prihrani težave, kot sta zapletanje in lomljenje pramenov.

Izberete število barv, ki jih želite uporabiti, njihovo glajenje in velikost slike.

Program za ustvarjanje vzorcev vezenja je mogoče plačati, brezplačno, delati na spletu na internetu ali zahtevati prenos na računalnik.

"Cross"

"Cross" je odlična izbira za tiste, ki so se odločili ustvariti sliko, izvezeno s križem. Program je plačan in nameščen v računalniku. Stroški so odvisni od različice, se giblje od približno 1000 do 2000 rubljev. Ruski programerji so se ukvarjali z njegovim razvojem, zato sta ruski jezik vmesnika in nit za nitke le tisti, ki jih lahko kupite v naših trgovinah.

Njegova razlika od prostih analogov je v kakovosti končnega rezultata. To pomeni, da je ta program za ustvarjanje vzorcev za vezenje bolje delati skozi podobo za bolj priročno in razumljivo uporabo. Slika bo čim bližja fotografiji. To se zgodi z dejstvom, da se posamezni križi odstranijo samodejno, predlaga se delno polnjenje (potrebno je na nekaterih slikah, kot so portreti ali ikone), ročno popraviti pomanjkljivosti.

Program se vedno posodablja in samodejno posodablja na vašem računalniku. Priloženi so video vadnice in navodila.

Embrobox

Programska oprema EmbroBox za izdelavo vzorcev vezenja ima tako prednost kot kalibracija. Pred začetkom dela izberete, koliko niti boste vezali, koliko celic je deset centimetrov platna, določite podatke o nitih za izračun stroškov, določite strukturo tkanine. Vsi programi nimajo takšnih podatkov, vendar je ta tudi brezplačen, vendar je nameščen v računalniku.
Dela se lahko shranijo, nato odprejo in spremenijo.
Odlična možnost za tiste, ki želijo dobiti kakovosten rezultat brez materialnih stroškov.

Myxmap in XFloss

Xfloss je na spletu. To je bolj priročno, ker vam ni treba porabiti časa za namestitev in dodeliti prostor na vašem računalniku. Ta program za ustvarjanje vzorcev za križno šivanje na fotografiji je manj praktičen. Primeren za majhna, lahka dela. Bolj zapletene risbe z lepimi detajli ne bodo zelo dobro zastopane. V urejevalniku bo treba ročno končati.
Shemo lahko zelo hitro natisnete v velikem formatu.
Na splošno program ni slab, vendar sheme niso vedno točne.
Myxmap je program za ustvarjanje vzorcev za vezenje, ki deluje tudi na spletu. Barve izberete po lastni presoji ali pa uporabite samodejno izbiro. Lahko mešate dve barvi, ki sta blizu v senci, da bi naredili tretjo. Torej bo slika čim bližja originalu.

Izdelovalec vzorcev za križni šiv

Mnogi menijo, da je ta program najboljša možnost. V delovnem vmesniku boste našli veliko število gumbov, ki vam omogočajo obdelavo slike, kot želite. Zelo je funkcionalna. Posebna pozornost zahteva orodje "Ospredje", ki vam omogoča, da poudarite glavne barve.
Samodejni enotni križi se ne popravijo, navsezadnje je ta program za ustvarjanje shem za križni šiv prost in ne zagotavlja vseh funkcij, ki jih ima na primer križ. Lahko pa označite križeve iste barve in se znebite sami.

"Biserok"

"Biserok" samodejno izbere barve bodočega vezenja v skladu z asortimanom podjetja za proizvodnjo kroglic iz Češke Preciosa. Razširja veliko sliko na majhne dele, ki vam omogočajo podrobno ogledovanje vsake podrobnosti, ne da bi pri tem uničili vid. Tudi pomanjkljivosti je mogoče popraviti ročno. Ima izobraževalne informacije. Ločeno lahko ustvarite material za vezenje na tkanini.
Nameščen v računalnik. Cena za osnovno različico je do 1000 rubljev, glavna različica stane malo več - 2000.

Pri izbiri slike za izdelavo vezenine upoštevajte nekaj dejavnikov:

  1. Mora biti visoke kakovosti in ločljivosti slike.
  2. Preskočite zbledela ali preveč temna področja, kot je običajno, da nitka svetle barve.
  3. Ne izberite preveč svetlega izvirnika, ki, in tako "boleče" za pogled, boli oči.
  4. Upoštevajte ravnotežje barv. Vse bi moralo biti celo.
  5. Preveč barvne slike zahtevajo veliko različnih odtenkov in barv, da dobite dober rezultat.
  6. Če niste prepričani, da imate dovolj potrpljenja, da bi si priredili veliko sliko, potem kot osnovo ne izberite fotografije z velikim številom majhnih podrobnosti.

Program za ustvarjanje shem za vezenje vam bo pomagal narediti nenavadno sliko in namesto običajnih fotografij v okviru boste imeli mojstrovine. Boljše darilo kot vezena slika preprosto ni mogoče najti!