FoodPro Preloader

Kako kvačkati krpico - nasveti za začetnike igle


Pletenje je priljubljena vrsta igle. Za tiste, ki imajo pletenje ali kvačkanje, ni stvari, ki jih je treba opraviti. Craftswomen lahko ustvarite oba modela oblačil in različne koristne dodatke: očala primerih, mobilnih telefonov, denarnice in denarnice. Tisti, ki se šele začenjajo učiti katere od tehnik pletenja, včasih iščejo opise kako narediti stvar, ki je dokaj preprosta v izvedbi, a lepa in funkcionalna. Dober pr

Pletenje je priljubljena vrsta igle. Za tiste, ki imajo pletenje ali kvačkanje, ni stvari, ki jih je treba opraviti. Craftswomen lahko ustvarite oba modela oblačil in različne koristne dodatke: očala primerih, mobilnih telefonov, denarnice in denarnice. Tisti, ki se šele začenjajo učiti katere od tehnik pletenja, včasih iščejo opise kako narediti stvar, ki je dokaj preprosta v izvedbi, a lepa in funkcionalna. Dober primer je zgodba o tem, kako kvačkati krpico, ki vam bo pomagala ustvariti edinstveno avtorjevo delo iz nezahtevne stvari.

Pletilni pralniki: vrste izdelkov in njihova izdelava

Krpica je lahko pletena iz vseh niti. Najbolj primerni za ta namen pa sta kapronska vrvica ali polipropilenska preja. Lahko pletene in pletene in kvačkanje. V drugem primeru ima iglo več možnosti, da uporabi svojo domišljijo in naredi stvar kakršne koli oblike.

Preden nadaljujete z opisom, kako vezati krpico , morate izbrati potrebna orodja. Če uporabljate najlonsko vrvico, bo za pletenje primerna kljuka na številki dva. Pripravljen krpico lahko tako okrogle in podolgovate, in v obliki rokavice. Za izdelavo okroglega čiščenja je treba vezati majhno verigo zračnih zank (lahko je 8), potem pa mora biti zaprta v obroču. Izdelava treh zračnih zank za dviganje, nato pa pletenje v krogu obroči s kvačkami. Začnite naslednjo vrstico z zračno zanko. Pletene kvačkine in dodajte pet palic v krog. Nadaljujte pletenje preostalih vrstic po zgledu druge vrstice. To je dvanajst do petnajst vrstic.

Če se želite naučiti, kako vezati krpico z resicami, potem je za vas naslednji nasvet. To naredite tako, da na palec vstavite delovni nit, v zanko spodnje vrstice vstavite kavelj. V tem primeru je nit, ki je vržena na palec, pod kavljem. Izvlecite dolg navoj in ga zavarujte tako, da povežete en kavč. Ta vrsta pletenja se imenuje »raztegnjene zanke« in se pogosto uporablja pri izdelavi čistilnih naprav. Na koncu pripravljene krpe morate zavezati ročaj. Če želite, da je iz vrstice, ki je pred obrobjem, pletene šest stolpcev brez ene kvačkanje, nato pa delo in ponovno plesti delovnih mest. Nadaljujte do želene dolžine ročaja. Nato povežite zadnjo vrsto ročaja z zadnjo vrsto krpic pred robom, vendar na drugi strani. Zdaj je krpica priročna za nošenje na roki.

Obstaja še en način za vezanje dolge krpe . Za to je primerna tudi vrvica Kapron. Najprej morate zbrati 40 zank, jih zapreti v krogu. Sedem vrstic vrstic v krogu brez kvačkanja. Nato so raztegnjene zanke pletene. Dober nasvet: vsaka podaljšana zanka mora biti zavarovana z zračno zanko. V nasprotnem primeru bodo zanke obrnjene navzven in krpica bo izgubila togost, postala bo ohlapna. Ko stvar doseže zahtevano velikost, se ponovno vrnite na sliko - stolpci brez kvačkanja. Na koncu pletenja mu dodajte ročaje, ki jih morate plesti na obeh straneh.

Bast za otroka

Otroci ljubijo vse, kar je svetlo in nenavadno. Če veste, kako vezati krpico , da je smešno in lepo, lahko zadovoljite svojo hčer ali sina. Tako lahko naredite krpico v obliki rokavice z vezenim smešnim obrazom nekega živalskega ali pravljičnega značaja: medved, pujsk, mačka itd.

Postopek se začne z nizom zračnih zank, ki morajo biti štiriintrideset, zaprte v krogu. Mitten plesti šivi brez nakida. Po pletenju osem vrstic, na dveh straneh, da dodatki štirih zank, pletene šest vrstic na ta način. Nato pustite deset zank na obeh straneh, in pletene nadaljnje, postopoma zmanjšanje števila zank v vrstah. Dokler na koncu ne bo šest zank. Zapreti jih morajo s potegom navoja. Dva neprovyazanny mestih na obeh straneh rokavice so luknje za ročaje. Na koncu je še vedno treba izdati rokavico pod izbrano živaljo: vezenje gobca, ušesa. Lahko plesti krpo, ki uporablja to vrsto pletenja kot mreže, ko vzorec sestavljajo zračne zanke, povezane s prejšnjo vrsto v določenem vrstnem redu.

Pletenje je razburljivo doživetje! Obstaja prostor za domišljijo. In pletenje washcloths za začetnike craftswomen je priložnost, da preizkusite svoje sposobnosti.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike