FoodPro Preloader

Paščki, cvetje, stebla, cvetni listi - francoski perli!


Kaj so kroglice? Kroglice so majhne kroglice različnih barv, oblik in velikosti. Iz teh kroglic lahko vtisnete vse, za kar je dovolj domišljije. Nekateri so zasvojeni s tkanjem nakita, mnogi tkanje različne rože, drevesa in druge rastline. Nekdo ima rad živali in žuželke iz kroglic in nekdo - tkanje slik. Kot l

Kaj so kroglice? Kroglice so majhne kroglice različnih barv, oblik in velikosti. Iz teh kroglic lahko vtisnete vse, za kar je dovolj domišljije. Nekateri so zasvojeni s tkanjem nakita, mnogi tkanje različne rože, drevesa in druge rastline. Nekdo ima rad živali in žuželke iz kroglic in nekdo - tkanje slik. Kot lahko vidite, lahko od teh čudovitih kroglic karkoli naredite. Obstajajo tudi številne tehnike tkanja iz kroglic. Ustavimo se na nekatere od njih.

Francoska tehnika tkanja kroglic

Ena najzanimivejših tehnik tkanja je francosko tkanje kroglic. Ni čudno, ker so rože, drevesa in celo listi, narejeni v tako nenavadni tehniki, videti zelo lepi, voluminozni in »živi«. Na drug način lahko to tehniko definiramo kot tkanje lokov ali v krogu. Še vedno je vzporedno tkanje, nekoliko enostavnejše, a zelo podobno.

Francosko obrobje odlikuje dejstvo, da je v središču vsakega tkanega materiala in v vsaki rastlini močna palica. Pogosteje je iz žice. Debelejše kroglice so nanizane na debelejšo žico in nato izmenično pritrjene od spodaj, od zgoraj, levo in desno od palice, imajo tanko žico z manjšimi kroglicami. Vsak zavoj žice in zgornji in spodnji del je pritrjen na palico z eno zanko, zadnja poteza - dve. Tako se izkaže list. Po eni strani morajo biti konice skrite, po drugi strani pa odrezane in „malo“, tako da jih vstavite v cvet, tako da list drži. Z tkanjem cvetja je vse bolj zapleteno. Običajno se uporablja več tehnik, pogosto vzporedne in francoske tehnike.

Francoski beadwork je zelo zanimiva in enostavna tehnika. Kot pri vsakem delu, morate le slediti navodilom, previdno prepletati, korak za korakom, previdno potiskati kroglice na žico. Poskusite se pri tkanju cvetov in listov. Ena najbolj enostavnih cvetov je vijolična. Kaj je potrebno za to? Kroglice večih barv, lepa majhna lonec, tanke in debele žice, svilene niti ali zelena ribiška vrvica, zelene in lila kroglice, kot tudi rumene srednje kroglice za prašnike, ne zelo velike, vendar večje od kroglic. Za začetek lahko naredite majhno vijolico s sedmimi barvami in devetimi listi. Da bi cvet malo oživili, vzemite majhne zelene kroglice v ton svetlejši in ga uporabite za tkanje listov v zadnji vrsti.

Če združimo vse rože in liste, dobimo čudovito vijolično. Postavite ga v čudovit lonec, zagipsuyte in postavite na najvidnejše mesto v vašem stanovanju. Ta tehnika tkanja lahko naredite veliko čudovitih stvari za dom in veliko nakita za vas osebno.

Francoski boben omogoča ustvarjanje cvetnih listov in listov, ne le okroglih, temveč akutnih. To je mogoče doseči s spreminjanjem kota lokov, ko je pritrjen na palico. Ko na tanko žico pritrdite debelo žico, morate spremeniti kot, na primer, stopinje 45. Tako bodo listi imeli ostre vogale.

Francoski nakit

Za izdelavo takšnega loka morate vzeti kroglice rdečih in roza cvetov, iglo, svileno nit, ribiško vrvico, vendar je najbolje uporabiti žico. Za izdelavo francoskega loka potrebujemo 4 diamante: dva večja, dva manjša. Rombični začnejo tkati od centra, najprej v eno smer, po katerem - drugi. Vzemite in položite dve žici na žico in ju pritrdite tako, da preidete skozi en konec žice z druge strani. Potem pa še tri, štiri, pet in tako naprej. Potem se vrnemo in tkamo drugo stran. Tako tkamo štiri rombe in jih nato združimo v loke. Veliki diamanti so bolje vezati iz rdečih kroglic, majhni pa iz roza. Pripravljen je francoski lok z lokom. Iz loka lahko naredite broško ali eleganten ostriž, kot tudi sponke za zavese in številne druge dekoracije.

Koliko je 1 rubelj leta 1999?  Opis in vrednost kovancaCrochet ovalni prtički: opisne sheme za velike in majhne servieteDo-it-yourself rdeča kapa kostum - značilnosti, vzorci in priporočilaNovoletni dekor.  Sisal topiaryIzvirna prijava z otrokom, starim 5 let: opis, zanimive ideje in povratne informacijePosodobite poletno garderobo: izdelujemo kratke hlače iz starih kavbojkDIY blazine za otroke: vzorci, vzorci, šivanjeKončni izdelek na vzorcu ženskih kratkih hlač z elastiko