FoodPro Preloader

Angel kostum za dekleta z lastnimi rokami. Kako ustvariti izvirno sliko za novoletno zabavo?


Lepa pustna obleka bo zagotovo navdušila otroka. Krožni plesi, tekmovanja, darila, dedek mraz in snežna deklica ne bosta tako zabavna in nepozabna, če otrok na novoletni zabavi ne bo nosil pustnega kostuma. Danes ni običajno, da otroke oblečemo v medvede, zajčke in lisičke, takšne podobe so izjemno redke. In to j

Lepa pustna obleka bo zagotovo navdušila otroka. Krožni plesi, tekmovanja, darila, dedek mraz in snežna deklica ne bosta tako zabavna in nepozabna, če otrok na novoletni zabavi ne bo nosil pustnega kostuma. Danes ni običajno, da otroke oblečemo v medvede, zajčke in lisičke, takšne podobe so izjemno redke. In to je povsem logično, navsezadnje so se otroci junaki spremenili. Če je bila priljubljena prejšnja Cheburashka, so ga danes zamenjali junaki, kot so Spiderman, vile Winx, Catwoman, Spongebob in drugi liki popularnih risank. Obleka angela za dekle bo precej moderna in elegantna. Ustvarjanje bo zahtevalo najmanj časa in denarja. Lahko je bel angel ali črni kostum, odvisno od tega, na kateri strani je otrok bolj všeč.

Podrobnosti o sliki za Angel

Najprej, da bi ustvarili kostum, morate identificirati glavne elemente podobe tega značaja. Seveda so to krila, halo in lepa obleka. To so glavne podrobnosti. Uporabite lahko tudi dodatno opremo, ki dopolnjuje sliko.

Oblikovanje vsakega od teh elementov je treba obravnavati podrobneje, da bi razumeli, kako narediti angelsko obleko za dekle z lastnimi rokami.

Materiali za obleko

Pri izbiri materialov za oblačila starost otroka igra odločilno vlogo. Angelski kostum za dekleta otroke lahko ima originalno tulno krilo, za starejše pa lahko uporabite satenasto tkanino, žamet, velur in celo drago brokat.

Za krila je poleg osnovnega materiala potrebno tudi tesnilo. Kot tak, prilegajo trdi til v kombinaciji z poliester polnilo, ovratnik lepilo tkanine, interlining in bolj moteče možnost - steznik kosti.

Karnevalski kostum angela za večjo zaslepljenost mora imeti halo. Lahko ga naredite iz žice, prepletene z božičnimi okraski.

Izbira barve, v kateri bo angelski kostum za dekle ročno izdelan, se lahko umaknete iz splošno sprejete bele ali črne barve. Roza angel ali angel v zlati obleki bo izgledal zelo srčkan. Seveda ne smete loviti po dragih visokokakovostnih tkaninah, saj bo novoletna matineja potekala zelo hitro, naslednje leto pa otrok verjetno ne bo znova želel nositi iste obleke.

Kako narediti krila?

Na prvi pogled se zdi, da so krila zelo težka, vendar to ni tako, in drugič, brez njih bi ta angelski kostum povsem napačen. Otroško opremo je treba premisliti do najmanjše podrobnosti, tako da krila ne smejo preprečiti, da bi se otrok premaknil. Na pasovih ne bi smelo biti pritrdilnih elementov, kot je običajno v odraslih kostumih s krili. Bolje je šivati ​​te elemente slike na hrbtni strani obleke ali bluze. Toda če se ne vključijo, morajo biti čim lažji.

Glede na širino hrbta otroka, morate na list papirja potegniti eno krilo, tako da rahlo štrli za dekletom. Poleg tega je treba ta vzorec prenesti na trdi til, sintetični olje in glavno tkanino. Iz zadnjega materiala je treba odrezati 2 dela v zrcalni sliki.

Ko so vsi elementi razrezani, jih je treba zložiti v tem vrstnem redu: dva dela iz glavne tkanine sta obrnjena navznoter, na vrhu enega od njih - tila, in kasneje - sintetičnega Winterizerja. Nato je treba to zasnovo zavarovati z iglami ali z metanjem. Nato sledimo črti vzdolž obrisa delov na strani obraznega tkiva in pustimo nepokrito površino velikosti 5 centimetrov, kjer je pritrjena na hrbtno stran, skozi katero bo krilo izklopljeno. Na tej stopnji je element obrnjen na obraz in položena je linija stroja, ponavljajoče se domnevne obrise perja. Drugo krilo je narejeno podobno, toda zrcalno.

Za večjo učinkovitost lahko krilo izvezemo s kamni, bisernimi kroglicami, bleščicami in celo spuščenim labodom.

Kako narediti halo žice?

Nimbus je pomemben element slike. Angelska noša za dekle brez te podrobnosti ne bo tako spektakularna. Da bi to dosegli, obstaja več možnosti. Najlažje je znano mnogim že od otroštva, ko so matere zvijale žične krone in zvijale okvir okoli dežja. Za tovrstno dodatno opremo morate v volumnu otrokove glave narediti dva kroga žice, ki ju povežite skupaj z navpično pritrditvijo visoko približno 10 centimetrov. V tem primeru mora biti nosilec dovolj zanesljiv, da se halo ne zaklene. Ko je okvir pripravljen, ga lahko okrasimo z zlatim ali belim dežjem, odvisno od osnovnega tona, v katerem je angelski kostum narejen za dekle.

Nimbus na robu

Tudi dobra različica halo na robu las. Za njegovo izdelavo potrebujete tudi žico. Nameščen bo na dveh mestih: na obodu in ne zelo visoko nad glavo otroka. Okrašena je lahko tudi z dežjem ali okrašena s satenastimi trakovi. Za večji učinek je mogoče prilepiti z okrasnimi ali kroglicami, ki dajejo podrobnosti rafiniranemu sijaju in sijaju.

Če ne želite delati s halo, lahko vedno ostaneš na različici s cvetličnim vencem. Izdelati ga je treba v občutljivih odtenkih, da se ne bi močno ugnezdili na otrokovo glavo.

Različice glavnih oblačil

Menijo, da bi moral biti angel v dolgi obleki z dolgimi rokavi. Takšna obleka bo resnično videti lepa, vendar se lahko umaknete od splošno sprejetih idej. Novi angelski kostum bo krasen, če bo kot glavna obleka uporabljena majica z dolgimi rokavi ali krilo iz tila. Da bi bilo tako preprosto, potrebujete elastični trak v skladu s prostornino otrokovega trebuha in približno 3 metre belega mehkega tila. Glavni materiali so narezani na trakove širine 10 centimetrov in preprosto vezani z elastičnim trakom.

Prav tako lahko šivate enodelno tulovo krilo, ne da bi jo razrezali v elemente, ampak preprosto izrežite kosi, ki so po širini enaki dolžini krila, jih šivajte skupaj in naredite vrvico za elastični trak ob robu. Po tem je potrebno le prenašati gumo z zatičem. Tako prva kot druga možnost izgledata le očarljivo.

Če ta možnost ne ustreza, potem lahko ostanejo na isti dolgi obleki.

Obleka za angela

Šivajte obleko dovolj enostavno. Potrebno bo izmeriti otrokovo sliko: dolžino od zapestja do zapestja skozi vrat z rokami, razporejenimi ob straneh, dolžino od ramen do tal, volumen prsnega koša in pas.

Po meritvah lahko začnete razvijati vzorce. Lahko se vgradi neposredno na tkanino. Hkrati širina materiala ne sme biti manjša od mere »od zapestja do zapestja«, dolžina pa mora ustrezati dvema merama »od ramen do tal«. Torej je tkanina dvakrat prepognjena, merilo "dolžina od zapestja do zapestja" je označeno na robu. V središču segmenta označite in narišite vrat in režo, tako da se glava dobro ujame v luknjo. Po tem, ko se osredotočimo na to središče, pod ovinkom približno 20-25 cm postavimo prsni koš polovični oprijem, še nižje pa - polovični oprijem pasu. Od skrajnih točk prsne znamke se izvlečejo odseki za rokavi na stran in navzdol stranski šivi, ki jih je treba čim bolj razširiti.

Po teh manipulacijah bo potrebno izrezati dele, obdelati šive s overlockom in strojem ter vratom s poševno vložkom.

Dodatna oprema

Popolnoma drugačne in celo nepričakovane elemente lahko uporabimo kot dodatne elemente kostuma. Na primer, v kombinaciji s krznenim krznenim gamašem do kolen bo videti čudovito. Na rokah bodo nameščeni usnjeni povoji nad komolci. Podoba angela je lahko nekoliko huligana ali, nasprotno, šarmantno sladka in romantična. Vse je odvisno od želja otroka. Če ima oseba v roki lok in puščice, bo samodejno postal srčkan Amur.

Ni skrivnost, da dekleta obožujejo različne obročke, kroglice in zapestnice, in ti elementi ne bodo odveč v takšni obleki in celo, nasprotno, bodo dali razkošje. Glavna stvar je, da izberete vse, kar bo ustrezalo tonu, tako da angel ne postane vila ali čarovnica.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti