FoodPro Preloader

Stitch je lahko! Učite se pravilno šivati


Verjetno ste večkrat opazili, da nova oblačila, ki sedijo na figuri, niso popolna: na nekaterih mestih tkanina izstopa in mehurčki. To je nadležno, ne želim nositi takšne stvari. V čem je težava? Takšna napaka pogosto omogoča začetnikom šivilje. V večini primerov se zakonska zveza kaže v primeru, če je krojenje izdelka razdeljeno po procesih, šivilja pa ne odgovarja za končni rezultat. V drugih primer

Verjetno ste večkrat opazili, da nova oblačila, ki sedijo na figuri, niso popolna: na nekaterih mestih tkanina izstopa in mehurčki. To je nadležno, ne želim nositi takšne stvari.

V čem je težava?

Takšna napaka pogosto omogoča začetnikom šivilje. V večini primerov se zakonska zveza kaže v primeru, če je krojenje izdelka razdeljeno po procesih, šivilja pa ne odgovarja za končni rezultat. V drugih primerih se lahko podobna napaka enostavno skrije z likanjem.

Najprej ugotovite, kaj ta izraz dobesedno pomeni. Za šivanje je treba povezati dva reza s pomočjo šivalnega stroja in jih preprosto šivati.

Ta faza v procesu šivanja je zelo pomembna: nezmožnost pravilnega povezovanja šivov proizvoda vodi do njegove deformacije. Pravilno šivanje je, da se tkanina prilega na pravih mestih. V idealnem primeru otstrochennaya stvar dobro ujema na sliki, bolj praktično za nošenje.

Kako pravilno šivamo

Tudi s simetričnim rezanjem izdelka lahko šive nepravilno šivate, kar bo povzročilo popačenje oblike obrisa. Razmislite o pikadu. Če lena šivilja ne meri in ne poravna robov pikado natančno, potem bo ena od njih nameščena. Njegova napaka, da ne bi bičala izdelka, nežno gladi likalnik in ko čez čas nosite takšno stvar v pasu, se bo pojavil mehurček. Dobra šivilja v tem primeru bo razširila puščico, jo ponovno izmerila in jo zašila, kar bo v končnem izdelku odpravilo možnost poroke.

Najbolj priročen način

Za njega potrebujemo nit in iglo.

  1. Na izdelek nanesite konturno vrečko s kredo in previdno šivajte. Na koncu niti ni treba narediti vozel, prav tako ni potrebno, da ga prepognemo na pol.
  2. Za pravilno šivanje šivov začnemo šivati ​​puščico iz njenega ozkega kota v širši.
  3. Dolžina šiva skozi celoten postopek mora biti enaka. Izdelujemo punkcije z iglo natančno po označenih črtah.
  4. Zadnji šivi morajo biti na samem robu dela, da je rezultat popoln.
  5. In zadnji korak - za šivanje tega izdelka gladko, potegnite nit na obeh straneh Podvrnuti in ga privijte dobro. Delo je končano. Ostaja, da šivamo na stroj.

Prepričajte se, da ste do konca spodrezali in preverite njihovo simetrijo pred šivanjem. Začnemo šivati ​​s širokega roba in proti koncu zmanjšamo širino šiva, potegnemo tkanino iz podnožja in pustimo konce niti 5-6 cm.

Kot rezultat se je izkazalo, da šivanje sploh ni težko, glavna stvar je, da pravilno izmerimo, narišemo in strgnemo pikado. Ne smemo pozabiti na mokro toplotno obdelavo izdelka.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto