FoodPro Preloader

Lepi šopki "Raffaello". S svojimi rokami ustvarjamo edinstvena darila


Neobičajno lep šopek bonbonov bo čudovito darilo za vsak dopust. Tako svetlo, izvirno in nepozabno darilo bo praznovanje naredilo nepozabno in bo zagotovo presenetilo podarjeno. Če želite izvedeti, kako pripraviti sladke cvetlične aranžmaje, je ta članek za vas. V njej bomo delili dva zanimiva mojstrska tečaja o ustvarjanju lepih šopkov bonbonov. Naredite

Neobičajno lep šopek bonbonov bo čudovito darilo za vsak dopust. Tako svetlo, izvirno in nepozabno darilo bo praznovanje naredilo nepozabno in bo zagotovo presenetilo podarjeno.

Če želite izvedeti, kako pripraviti sladke cvetlične aranžmaje, je ta članek za vas. V njej bomo delili dva zanimiva mojstrska tečaja o ustvarjanju lepih šopkov bonbonov. Naredite jim moč katerekoli osebe, tudi ne poznate nobenega florističnega znanja. Poleg tega bo veliko manj denarja porabljenih za neodvisno izdelavo originalnih daril kot za pridobivanje podobnih daril v trgovini.

Šopki "Raffaello". Ustvarjamo čudovito lepo in elegantno kompozicijo z lastnimi rokami.

Da bi naredili sladko darilo, boste morali pripraviti nekaj materialov in orodij. Prvič, morate kupiti bonboni "Raffaello" v višini 25 kosov. To je priročno za delo s temi okrogle oblike sladkarij, poleg tega so zelo okusne. Drugič, potrebujete več valovitih papirjev. Za okrasitev brstov bomo uporabili zlato (metalizirano), za okrasitev šopek pa lila. Tretjič, potrebovali boste floristično žico in dvostranski trak. Za dekoracijo kompozicije lahko uporabite cvetlične trakove, lila organza, kroglice in vse druge dekorativne elemente.

Tehnologija izdelave sladke sestave

Kako narediti šopke "Raffaello" z lastnimi rokami, bomo povedali še naprej. Najprej ustvarimo rože. Vzemite metalizirani valoviti papir in izrežite 25 majhnih pravokotnikov. Zdaj v teh praznih predmetov nežno zaviti sladkarije, ki tvorijo tesen bud in zapustijo dno, kjer bi moralo biti sepals, nasveti. Zdaj pripravimo floristično žico - od enega konca vsakega kosa oblikujemo kavelj. To je potrebno, da steblo cvetov ne prebode sladkarije. Nato ožičimo žice z obojestranskim trakom. Prilepljen na stebla brsti, sladkarije. In potem okrasimo praznine z zlatim valovitim papirjem. Sedaj vzamemo ličinko organzo in iz nje izrežemo kvadratke 20 * 20 cm, ki bodo potrebovali 25 kosov. Zložite na pol. Vsak brst ovijemo v organzo in oblikujemo čudovite zračne lističe.

Oblikujemo šopek in okrasimo obrt

Ko so vsi rože opravljeni, nadaljujte z montažo šopeka. Za vzdržljivost popravimo stebla s scotch trakom. Zavit cvetovi lila vijoličen papir. Zdaj vzamemo velik razrez organze (približno 2 m), ga upognemo za tretjino in okrasimo šopek. No popravite tkanino. To je vse, šopek "Raffaello" je skoraj pripravljen. Ostaja le, da ga okrasite s trakovi, kroglice ali kakršne koli druge dekorativne podrobnosti po vašem okusu. Zdaj veste, da je zelo enostavno izdelati šopke iz "Raffaella" z lastnimi rokami! Upamo, da boste uspeli. Vso srečo!

Šopki "Raffaello". Master razred številka 2

Ponujamo vam še en način za izdelavo očarljivega cvetja čokolade. Za njegovo izdelavo potrebujemo naslednje materiale in orodja:

 • pletena košarica za cvetje;
 • sestava pene;
 • bonboni "Raffaello" - 50 kosov;
 • cvetlični krep papir rumenih, oranžnih in rožnatih cvetov;
 • leseni nabori;
 • žica;
 • zeleni ovojni papir (50 * 50, 2 kom.);
 • barvna folija (rdeča in zlata);
 • floristična mreža (30 * 40, 1 kos);
 • rumeni in zeleni trakovi;
 • traku.

Prav tako boste morali pripraviti scotch, nož in film. Po želji za dekoracijo šopek bo mogoče uporabiti dekorativne elemente - florets, twigs, itd.

Kako do realizacije ideje: krasne vrtnice sladkarij

Kako narediti šopek "Raffaello"? Za začetek pripravite košaro. Vsako ravno površino bomo pokrili s filmom, na njej iztisnili gradbeno peno. Po sušenju izrežite želeno obliko. Nato v košari pritrdimo kos poliuretanske pene z obojestranskim trakom. Vzemite zeleni ovojni papir in okrasite prazen papir. Zgoraj bomo okrasili ročno izdelan izdelek z floristično mrežo. Nasvet: za ta dela je primerno uporabiti vroče lepilo ali trak. Ročaj košare okrasimo s trakom ali trakom, pritrdimo konce z lepilom. Kako narediti šopke "Raffaello" z lastnimi rokami, bomo pogledali še naprej.

Ustvarite čudovite vrtnice

Da bi rože vzeli sladkarije, lesene nabodala in cvetlično žico. Približno 40 kosov. "Raffaello" pritrdite na palice, ostalo pa na žico. Nato izrežemo iz rdeče, zlate folije in cvetličnega krep papirja, ovalne, nekoliko podolgovate cvetne liste (4 pare za vsako vrtnico). Dajte jim realistično obliko. Nato naredimo vse razpoložljive popke s cvetnimi listi.

Zato morate iz folije imeti 10 rdečih vrtnic in 10 zlatih vrtnic ter enako količino oranžnih, rožnatih in rumenih cvetov iz krep papirja. Če želite, lahko naredite nekaj neodprtih popkov. Iz zelenih papirjev izrežite čašice. Pritrdite jih na socvetje.

Stebla vrtnic so okrašena z zelenim papirjem ali trakom. Ko so vsi rože pripravljeni, nadaljujte z montažo šopeka. V pripravo pene vstavite stebla cvetov. Nasvet: vrtnice v košarici poskušajte enakomerno položiti, tako da med njimi ni velike vrzeli.

Po želji lahko steklenico penečega vina postavimo v središče kompozicije. Ne pozabite ga pritrditi na ročaj košarice za vrat. Okrasite šopek z vejicami, cvetjem in drugimi zanimivimi detajli po lastni presoji. Vse, fini šopek "Raffaello" je pripravljen! Vidiš, da bi podobno izvirno in praktično darilo ni težko. Kreativni uspeh!