FoodPro Preloader

Zanimive obrti iz kozarcev za enkratno uporabo


Zelo pogosto po srečanjih v naravi, otroških zabavah ali delovnih dejavnostih ostane veliko uporabljene posode za enkratno uporabo. Seveda najde svoje mesto v košu za smeti, vendar se ne hiti z njim, kot se zdi na prvi pogled, smeti. Vilice, plošče, plastenke - nepogrešljiv in cenovno dostopen material za izdelavo različnih obrti z lastnimi rokami. Iz sk

Zelo pogosto po srečanjih v naravi, otroških zabavah ali delovnih dejavnostih ostane veliko uporabljene posode za enkratno uporabo. Seveda najde svoje mesto v košu za smeti, vendar se ne hiti z njim, kot se zdi na prvi pogled, smeti. Vilice, plošče, plastenke - nepogrešljiv in cenovno dostopen material za izdelavo različnih obrti z lastnimi rokami. Iz skodelic za enkratno uporabo lahko naredite veliko lepih stvari in zdaj ste prepričani v to.

Božični snežak

Zimske počitnice so eden najbolj priljubljenih v vsaki družini, priprava za njih pa je prijetna tako za odrasle kot za otroke. Če želite presenetiti svoje goste, vam predlagamo, da naredite to čudovito novoletno kramp - snežak iz kozarčkov za enkratno uporabo. Denarni stroški za njegovo izdelavo so minimalni, sam proces pa bo prinesel veliko veselja in dobre volje. Za snežaka potrebujemo:

  • Očala iz umetne mase bele barve.
  • Črna in oranžna plastelina.
  • Pištola za lepljenje ali spenjač.

Napredek pri delu

Da bi sneženju zagotovili stabilnost, je potrebno narediti prvo vrsto poloble in ne v enakomernem krogu. Torej, postavite našo plastično posodo in jo pritrdite skupaj s spenjalnikom ali lepilom. Na prvi vrsti obrti iz kozarcev za enkratno uporabo je bilo njihovo število približno 25 kosov. Za drugo vrsto snežaka se vzame enako število kozarcev, ki so podobno pritrjeni na vrhu spodnje vrste. Naslednje vrstice bodo sestavljene iz manj skodelic zaradi njihove konične oblike. Ne bojte se, da ne boste uspeli, najbolj pomembno je, da začnete z delom, vse bo postalo jasno v proizvodnem procesu.

Zgornja gruda snežaka je bolj okrogla in manjša kot že izdelano telo. Za glavo boste potrebovali 18 plastičnih skodelic, ki smo jih tudi razširili in ponovili postopek, ki nam je že znan. Nato obrnite kroglico navzdol in naredite več vrstic, dokler konca ne potrebujete. Tudi glava mora ostati nedokončana.

Ni treba, da bi iz snega naredili tri grudice, kot je snežak. Z njimi ne bo trajnostna. Zdaj postavimo majhno kroglo na veliko dno, če je vse v redu, začnemo okrasiti novoletno presenečenje. Nos je lahko narejen iz prave korenja ali iz oranžne gline. Na glavo postavimo vedro ali klobuk, naredimo oči. Vse, naš snežak iz čaša za enkratno uporabo je pripravljen! Mimogrede, to bo izvirna nočna svetloba, če boste v svoje telo vstavili večbarvno girlando.

Nenavadna šopek

Po praznovanju otrok smeti postanejo večbarvne plastične skodelice v ogromnih količinah, roka gospodarne hostese pa se ne bo dvignila, da bi jih vrgla ven. Navsezadnje jim je mogoče dati drugo življenje in izdelati različne obrti iz čaša za enkratno uporabo. Na primer, cvetje, ki bo razveselilo njihove barve ob kateremkoli času leta. Za to potrebujemo: plastične skodelice različnih barv, škarij in palic (za japonsko hrano lahko vzamete lesene palice).

Delovni proces

Prva faza izdelave "Cvetja" - obrti iz čaša za enkratno uporabo - je priprava vseh potrebnih materialov. Skodelice za našo šopek morajo biti nujno obarvane, palica pa služi kot pecelj, če ni palic, namesto tega lahko uporabite navadno vejico ali žico.

Druga faza - vzamemo tri skodelice za enkratno uporabo in v vsaki izmed njih naredimo luknjo na sredini dna, velikost luknje je odvisna od debeline našega majhnega stebla. Držati se mora tako, da se naše rože iz skodelic za enkratno uporabo ne pomaknejo navzdol po njihovi podlagi.

Nato razrežite stranice skodelic s tanko slamo in jih položite na steblo. Stisnite jih tesno skupaj, podlaga rože mora biti popolna.

Zadnji korak je skodelica sredi našega cvetja, rezana s škarjami, tako da je v obliki kratkih cvetnih listov sredi rože. Druga plastična skodelica je manjša, da bi dobili več cvetnih listov, tretji pa sploh ni rezan. Zdaj upognemo izdelane cvetne liste in oblikujemo obrt. Lepa cvetica je pripravljena, tako da naredite nekaj takih čudovitih bitij, da dobite čudovit šopek junk materiala.

Kako so se pojavile skodelice za enkratno uporabo

Kot je razvidno iz članka, plastične skodelice niso le primerne jedi, ki ne zahtevajo pranja po uporabi, temveč tudi odličen material za ustvarjalnost. In kakšna je njihova zgodba? Kdo je imel zamisel o namizni posodi za enkratno uporabo? Tako je v začetku prejšnjega stoletja študent Ameriške univerze Hugh Everett Moore opozoril na dejstvo, da je na postaji na železniških postajah, v šolah na voljo krog za splošno uporabo. Niso ga pogosto čistili in zato higiena ni bila v poštev. O tem je napisal v lokalnem časopisu in predlagal alternativo - varno vrč iz debelega papirja. Ta ponudba zanima poslovnež iz Chicaga Lawrence Luellen, ki je imel v tistem času stroje za prodajo vode, in čigar posel ni šel zaradi javnih rezervoarjev z brezplačno vodo. Sčasoma so Lawrence in Hugh postali ustanovitelji podjetja "Individualne pitne skodelice". Kot lahko vidite, v sodobnem svetu poslujejo: plastika, papir, prozorni, barvni, s pokrovom in brez njega. In vsa ta raznolikost, zahvaljujoč enemu, ki ni nezainteresiranemu učencu.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti