FoodPro Preloader

Panel do-it-yourself: ideje, materiali, mojstrski tečaji


Razmišljate o okrasitvi vaše notranjosti? Naredite ploščo z lastnimi rokami. Kaj lahko uporabimo kot gradivo za ustvarjalnost? Da, karkoli. Lahko naredite čudovito sliko kavnih zrn, gumbov ali ostankov usnja. Ideje za navdih, pa tudi mojstrski tečaji, glej spodaj. Denarno drevo Imate veliko stvari? Iz t

Razmišljate o okrasitvi vaše notranjosti? Naredite ploščo z lastnimi rokami. Kaj lahko uporabimo kot gradivo za ustvarjalnost? Da, karkoli. Lahko naredite čudovito sliko kavnih zrn, gumbov ali ostankov usnja. Ideje za navdih, pa tudi mojstrski tečaji, glej spodaj.

Denarno drevo

Imate veliko stvari? Iz tega lahko naredite denarno drevo. To bo enostavno, da takšno ploščo z lastnimi rokami, in bo videti zelo impresivno. Če verjameš v poučevanje Feng Shui, lahko celo daš sliko svetega pomena. Če ste trdno prepričani, da vas bo panel naredil bogatejši, se bo to prav gotovo zgodilo. Nič ne govorijo toliko, da se misli uresničijo.

Kako narediti takšno sliko? Prva stvar, ki jo potrebujete za izgradnjo temelja. Najlažji način, da to storite, je, da združite tri majhne plošče. Ali lahko vzamete trdno ploščo vezanega lesa. Zdaj morate narisati skico. Ko je ta faza končana, roko z malenkost in pištolo lepilo, in ustvarite krono. Da bi slika izgledala bolj zanimivo, lahko na drevo sedi sova ali metulj. Posoda mora biti izdelana iz akrilne paste. Pazite, da boste pod drevesom prikazali zemljo ali travo. Lahko dopolnite sestavo z različnimi cvetovi in ​​pticami.

Panel gumbov

Če ste pripravili slabo, potem ne smete misliti, da ne morete narediti zanimiv dekor za stanovanje. Pokažite svojo domišljijo. Plošča z lastnimi rokami je lahko zelo preprosta, vendar jo lahko učinkovito uresničite. Na primer, iztaknite srce iz gumbov. Kot podlago za takšno ploščo morate prevzeti platno. Raztegnite ga na tableti ali podokvirju, nato pa obarvajte tkanino s črtami. V ta namen lahko uporabite maslo in običajni gvaš, zmešan z lepilom. Narišite obris srca. Ne sme biti postavljen na sredino platna, ampak rahlo pomaknjen navzgor. Na dnu lahko naredite napis, toda tudi če tega ne nameravate narediti, mora biti vaše srce še nekoliko povišano nad središčem. V nasprotnem primeru vaša slika ne bo uravnotežena. Ko je silhueta pripravljena, jo morate napolniti z rdečimi gumbi različnih oblik in velikosti. Lahko naredite substrat tkanine v obliki srca, tako da črtasto platno ne zasije.

Zaljubljen par

Ena od najpreprostejših idej za izdelavo plošče z lastnimi rokami je, da narišete sliko in jo dopolnite s papirnimi aplikacijami. Potrebno ti je samo načrtovanje. Če ne morete risati, lahko natisnete obris slike, jo izrežete in obkrožite. Plošče bodo izdelane na okvirju, na katerem naj se raztegne list risalnega papirja. V spodnjem delu postavimo silhueto in jo barvamo s črnilom. Zakaj natančno črnilo in ne oznaka? Črnilo ne pušča madežev, toda od označevalca ostanejo grde črte in lahko tudi deformira površino lista, če ga preveč pritisnete. Zdaj morate izrezati srce iz barvnega papirja pastelnih barv. Naredite praznine različnih velikosti in jih prepognite na pol. Zdaj morate zaliti srca na eni strani plošče. Začnemo pritrditi obdelovanec v zgornji levi kot in se pomaknemo diagonalno navzdol. Še vedno je treba dokončati tanke črne črte, ki vizualno združujejo aplikacijo in risbo.

Balerine

Ali vaša hči uživa v baletu? Potem bo zagotovo cenila tvojo ročno delo. Plošča na steni prikazuje dve plesni balerini. To bodo risbe, črnilo na papirju, dopolnjene z majhnimi kosi tila. Kako začeti izdelovati obrti? Treba je najti podokvir ustrezne velikosti in ga potegniti na list papirja. Zdaj morate postaviti na sliko lista. Če narišete dve balerini, poskrbite, da bodo številke različnih velikosti. Sedaj obrisite obrise s črno masko. Če postavitev ni uspela, potem ni potrebno začeti dela od začetka. Lahko preprosto narišete zanimiv dekorativni element v praznem listu lista ali naredite napis. Iz tila izrežite dva pravokotnika in ju zašijete po eni strani z iglo vzdolž šiva. Namestite sklop in pritrdite krilo, kot je prikazano na zgornji sliki. Plošče bomo dopolnili z svetlimi trakovi, ki jih lahko vstavimo v roke baletnim plesalcem, pa tudi s plastičnimi cvetovi in ​​loki. Lahko okrasijo žensko frizuro in njeno krilo.

Potonike

S svojimi rokami lahko izdelate lepo stensko ploščo iz blaga, žebljev, niti in plošč. Najprej morate zgraditi temelje. Ustreli dve deski. Zdaj narišite obris vaze na njih. V zgornjem delu cvetja bo locirano. Kako narediti potonike s svojimi rokami? Plošča iz tkanine bo izdelana na naslednji način. Narišete vzorec cvetnih listov in ga nato prenesete v material. V ta namen bi morali izbrati nekaj tankega, hkrati pa ohraniti obliko. Idealen kapron. Če nimate potrebnega materiala, lahko škrobi tisti, ki je. Cut cvetnih listov, in nato z vročo pištolo, da jih zbirajo v popke. Ne pozabite, da morajo biti rože drugačne. Nekateri delajo več, drugi manj. Cvetne palice so lahko izdelane iz lesenega zavitka. Listi so lahko iz debelega bombaža. Vzemite majhne žeblje in jih potisnite v plošče, da oblikujejo obris vaze ali kozarca. Cvetovi prilepite na podlago, nato pa narahajte na nit nohtov.

Ananas

Zanimive plošče lahko izdelate iz lastnih rok v nekaj urah. Vse, kar potrebujete za to plovilo, je osnova, nohti in niti. Kot substrat je zaželeno, da se uporabi gost les. Da bi bilo videti privlačno, ga lahko napolnite z lakom ali z madežem. Zdaj morate pripraviti na podlagi ananasa, nato pa voziti v nohte, kot da robovi sliko. Poskrbite, da boste med listi in sadjem naredili skakalec. Zdaj morate vzeti niti irisa in jih prelukniti v kaotičnem vrstnem redu, tako da se oblikuje debela mreža. Najprej ustvarite dno ananasa in nato po analogiji vrh.

Honeycomb

Kako narediti ploščo iz blaga ali papirja v obliki šesterokotnikov, ki so modni v tej sezoni? To plovilo je mogoče izdelati v samo eni uri. Niti ne smete si posebej prizadevati. Vse kar morate storiti je, da razrežete praznine. Lahko kombinirate različne materiale. Na primer, uporabite mrežasto tkanino, sijoč papir in satenske trakove. Odrežite veliko praznin. Potem morate narediti bazo. Na okvir lahko vzamete leseno ploščo ali raztegnete platno ali papir. Zdaj s pomočjo pištole za lepljenje pritrdite dele. Tukaj lahko sanjaš. Na primer, na dnu ustvarite debelo mrežo in na vrhu dodajte več zraka med deli. Ali pa zgornjo ploščo sijaj, in spodaj - mat.

Školjke

Če resnično ljubite morje in vsako leto odidete na počitek v tople države, potem imate v vašem domu veliko nenavadnih spominkov. Opazujoči ljudje, ki ležijo na obali, uspejo najti zanimive lupine v pesku. Škoda je, da jih izpustimo, zato jih morate odpeljati domov. Svoje spominke lahko okrasite s svojimi spominki in ni potrebno, da jih najdete na polici, lahko izdelate plošče iz školjk. To bo zelo enostavno narediti tako nenavadno dekor z lastnimi rokami. Konec koncev ni treba dodati kompleksne sestave. Lahko lepo postavite lupine na platno in jih pritrdite v ta položaj. In kaj, če se ta različica slike zdi preveč preprosta? Plošča školjk z lastnimi rokami je lahko zelo izvirna. Na primer, lahko postavite obris sirene, naredite morsko krajino ali ustvarite sliko obale. Fantaziraj.

Konoplja

Lahko naredite okrasno ploščo s svojimi rokami iz nič. Potrebno je le pokazati domišljijo. Na primer, lahko vas navdihuje narava. Če želite hoditi po gozdu, lahko s seboj vzamete žago na eni izmed teh sprehodov. Če že dolgo hodite, lahko zagotovo najdete padlo drevo. To je tisto, kar potrebujete. Razpršite ga na majhno konopljo. Iz njih lahko ustvarite različne oblike, ki bodo postale prihodnje fresko. Preden izdelate obrt iz konoplje, morate dobro posušiti drevo. Če želite, lahko odseke pobarvate z lakom, če želite, da jih zasijejo ali prekrijete z madežem, če želite, da drevo postane temnejši odtenek. Kaj lahko prepognemo iz konoplje? Ustvarite lahko katero koli silhueto. Na primer srce, smeška, val, spirala, obris listov, veja ali drevo. Medsebojno povežite konopljo z uporabo klinov. Lepilo ne bo imelo težke konstrukcije.

Listi

Da bi s svojimi rokami izdelali ploščo iz usnja, ne potrebujete niti talenta niti spretnosti. Tukaj je vse preprosto preprosto. Izdelali so obrt iz starih stvari. Na račun plašča lahko greš, škornje, rokavice ali torbo. Iz teh stvari boste morali prerezati naravnost. Priporočljivo je, da vzamete kožo različnih barv. Seveda se lahko plošča pobarva, vendar je bolje, da takoj vzamemo ustrezen material. Zdaj morate narisati skico. Ko je v glavi jasna slika o tem, kaj nameravate storiti zdaj, lahko začnete delati. Vzemite kos kože in ga upognite po vzorcu. Za nekaj sekund segrejte prostor nad plamenom sveče. Ohladite se in preidite na naslednjo gubo. Torej morate ustvariti celotno sliko. Pritrdite usnjene reze na podlago, lahko uporabite pištolo za lepilo.

Sukulente

Če pogosto izdelujete obrate iz klobučevine, potem bi verjetno morali ostati z nepotrebnimi kosi. V tem primeru lahko s svojimi rokami izdelate ploščo iz klobučevine. Takšno notranjo dekoracijo bodo zelo cenili vaši prijatelji. Izberite predmet njegovega dela, ki mora temeljiti na tem, kakšne barve material vam je na voljo. Če imate obilico zelene klobučevine, lahko naredite ploščo, ki prikazuje današnje sukulente. Če želite zbrati obrti, morate narisati vzorec. Narišite liste in jih izrežite iz materiala. Zdaj morate zbrati rastline kaktusov. Listi morajo biti med seboj povezani. To je najbolj zanesljiv način za vgradnjo. Sokulente lahko izdelate v različnih barvah in velikostih, nato pa jih šivate na platno in vstavite to sestavo v okvir. Plošča iz klobučevine z lastnimi rokami se lahko šteje za pripravljeno.

Panel vej

Želite okrasiti svojo notranjost? Glavni razred panela je predstavljen zgoraj. Takšno konstrukcijo je mogoče sestaviti v eni uri. Vse kar potrebujete so veje in barve. Lahko greste z obrezovalnikom v gozd ali greste v najbližji park. Poiščite majhne raztrgane ali posušene veje in jih odrežite. Priporočljivo je, da izberete veje enake debeline, in seveda, bodite pozorni na estetski videz vašega materiala. Doma boste morali dobro posušiti rast. Zdaj lahko naredite risanje. Potrebno je izdelati predlogo. V našem primeru je to srce, lahko naredite zvezdo, oblak, na splošno, vse, kar vam pove nasilno domišljijo. Zdaj napolnite predlogo z vejami in jih prerežite s šablono. Ostaja, da se napne konice palic. Vsako podrobnost je treba vezati na nit in jo postaviti na skupni bar, vloga katere lahko opravlja velika veja. Lahko naredite gosto podlago za tako okrasno ploščo. Narediti svoje stvari za notranjost je vedno užitek razmišljati v apartmaju.