FoodPro Preloader

Kako vezati otroški pulover: nasveti za začetnike


Pleteni jopič za dojenčke je odlična oblačila za otroka. To bo otroka zaščitilo v hladnem vremenu, ne bo zadržalo gibanja, bo izgledalo izvirno in moderno. Poleg tega je pletenje odlična vaja za mame in babice, ki želijo pomiriti živčni sistem in pridobiti neverjetno zadovoljstvo pri delu. Prednosti

Pleteni jopič za dojenčke je odlična oblačila za otroka. To bo otroka zaščitilo v hladnem vremenu, ne bo zadržalo gibanja, bo izgledalo izvirno in moderno. Poleg tega je pletenje odlična vaja za mame in babice, ki želijo pomiriti živčni sistem in pridobiti neverjetno zadovoljstvo pri delu.

Prednosti pletenih izdelkov za otroke

Preden si privežete otroški pulover, morate zapomniti o prednostih ročnega dela. Te vključujejo:

 • pri pletenju otroških oblačil obstaja posebno vznemirjenje in nežnost, ki blagodejno vpliva na razpoloženje;
 • Obstaja možnost, da izberete prejo po vašem okusu, raje okolju prijazne niti;
 • kadarkoli lahko poskusite na izdelku, tako da izberete velikost kar se da natančno;
 • obstaja izbira katerega koli sloga;
 • ko otrok raste, se lahko bluza poveča;
 • Iz starega izdelka je enostavno plesti novo, ki je prej zavrnilo platno;
 • lahko izvede originalni model, ki bo edinstven;
 • znaten prihranek denarja;
 • Ker se je naučila plesti dobro, lahko mati pripomore k dodatnemu dohodku.

Izbira materialov

Preden se naučite plesti otroški pulover, je priporočljivo, da skrbno preučite izbiro preje. Ker je ta stvar namenjena otroku, mora biti čim bolj udobna in varna za zdravje. Prednost je treba dati bombažnim, volnenim ali pol volnenim niti. Dovoljena je majhna prisotnost sintetičnih vlaken in uporaba domače predene preje. To je vredno pozoren na dejstvo, da so bile niti prijetne na dotik, ne pricked, ni imel VALUS.

Priprava preje za delo

Preden ste plesti baby pulover, morate pripraviti preje. Če je nov, ni priporočljivo takoj naviti niti v kroglice. Če jih želite očistiti pred industrijsko in gospodinjsko umazanijo, morate klicati v vodni posodi pri sobni temperaturi, dodati otroško milo ali prašek in počakati, da se raztopi. Potem potopite prečke v raztopino in jih temeljito operite. Po temeljitem izpiranju preje ročno izrežete, obesite in počakajte, da se popolnoma posuši. Šele nato navijte niti v kroglice in se lotite dela.

Podoben postopek je treba opraviti z uporabljenimi nitmi. Predhodno izrežite stari izdelek iz šivov, raztopite in zberite v mehke konice.

Preprosta možnost za začetnike

Za neizkušene obrtnice, ki se zanimajo za pletenje otroškega puloverja s pletilnimi iglami za začetnike, vam svetujemo, da dajete prednost enemu od najlažjih in najbolj praktičnih stilov. Master to načelo se bo lahko za iglo, čigar pletenje izkušnje se bodo začeli s tem izdelkom. Ta bluza je lahko z dolgimi rokavi na gumbih, zadrge ali strune. Lahko začnete s treningom, ki ga bo otrok zagotovo potreboval v hladnem vremenu. Sestavljen je iz hrbta in spredaj (lahko se izda v obliki dveh polic s pritrdilnimi elementi v sredini).

Če je izbira kljub temu padla na bluzo z rokavi, je treba razumeti, da je potrebno pletenje nazaj, dve polici in rokavi ločeno (lahko dodate tudi ovratnik in žepi).

Naslonjalo

Predlagamo, da preučite, kako pravilno vezati otroško jakno. Delo se mora začeti z vyvyazyvaniya nazaj. To se naredi tako, da v proizvodnem procesu ni težav. Hrbet je ponavadi enoglasen ali s črtami na dnu. Če primanjkuje niti enake barve, lahko na celoten pulover dodate druge, z okrašenimi policami in rokavi. Pletenje hrbta je naslednje:

 1. Hrbet plesti od spodaj navzgor.
 2. Pokličite zahtevano število zank.
 3. V prvi vrsti pletene obrazne zanke, ki se zdijo gladke.
 4. Naslednjih treh centimetrov platna pletene elastični trak (izmenično en obraz in eno Žuborenje ali dve zanki).
 5. Nadaljujte pletenje pravokotnika želene velikosti.
 6. Za vzorec, izberite najmanj relief pletenje, tako da je otrok udobno leži na hrbtu.
 7. V zadnji vrstici zaprite vse zanke.

Police

Če želite narediti jakno, nato še kravato dve polici. Ali ponovite korake, ki so označeni za hrbet. Nato lahko naredite pulover ali pulover. Velikost polic je določena s polovico hrbta plus nekaj zank na palici za pritrditev. Začnite delo od spodaj, ponavljajte načelo pletenja hrbta. Naredite dva pravokotnika z višino, ki je enaka višini hrbta, nato zaprite zanko.

Rokavi

Če ste plesti pulover ali pulover, morate narediti ta del. Da bi razumeli, kako vezati rokav otroškega puloverja, se morate seznaniti tudi z navodili po korakih. Delo se mora začeti z manšeto, potem ko ste merili obseg ročaja na zapestju. Število zank bo približno enako številu zank na polici. Po pletenju treh centimetrov z gumijastim trakom pojdite na izbrani vzorec. Nadaljujte z delom, dokler ne dosežete želene velikosti rokavov, nato zaprite zanko.

Skupščina

Ko bodo vse podrobnosti povezane, jih je potrebno lepo zašiti. Ne smemo pozabiti, da bi morali biti šivi skoraj nevidni. Ne pustite veliko krpo na dodatkih, ker otrok ne sme nič drgniti. Zunanji šivi lahko izdelate tudi z originalnim dizajnom. Razporedite gumbe ali zadrge, dodajte ovratnik in žepke po želji. Pokrov lahko povežete tudi s pokrovčkom ali zloženim pravokotnikom.

Raglan

Mnogi plesti izdelek v študiji v nasprotni smeri. Pleteni otroški pulover (raglan na vrhu) ima veliko prednosti, saj se izvaja z enim platnom brez montaže. Povezava ni težko, kar je najpomembneje, razumeti načelo registracije. Za to morate prebrati navodila korak za korakom:

 1. Začnite delati od zgoraj.
 2. Izmerite obseg vratu in podajte zahtevano število zank (plus šest za trak).
 3. Za pletenje več vrst z gumijastim trakom (na začetku in koncu vrstice, tri zanke, ki se plesti skupaj s podvezico stitch).
 4. Naslednjih dveh vrstic kravato šiv.
 5. Pogojno je, da se število zank razdeli na pet delov, saj se vrstica začne s polico, nato se nadaljuje raglanova linija, rokav, raglanova linija, naslonjalo, raglan, rokav, raglan, polica. Na primer, od 78 zank bo na palici tri zanke, 12 na polici, 10 na rokavu, 24 na hrbtni strani, spet 10 na rokavu, 12 na polici, tri na palici in štiri na zanke raglan.
 6. V naslednji vrstici, pletene petnajst zank (tri na palici in 12 na polico), nato pa nakid, eno obraz in spet nakid, 10 zank, nakid, zanke, nakid, 24 zank, nakid, zanke, nakid, 10 zank, nakid, zanke, nakid, 10 zank, nakid, zanke, nakid, 10 zank, nakid, zanke, nakid, 10 zank, nakid, zanke, nakidy, preostalih 12 zank in tri za trak.
 7. Naslednje tri vrstice so pletene tako, kot so videti zanke.
 8. Vsaka tri vrstice dodajte dve nakidi namesto linije raglana, pri čemer na vsakem delu preštejte še eno dodatno zanko.
 9. Nadaljujte pletenje do pazduhe.
 10. Odstranite objemke za dodatne zatiče.
 11. Vezite nazaj in police z enim rezilom.
 12. Zaščitite rokave do želene velikosti.

Ta metoda bo najboljši odgovor na vprašanje, kako plesti otroški pulover brez šivov. Ima veliko prednosti. Lahko poskusite na izdelek kadarkoli, dodamo otroka v procesu rasti (odprite zaprte zanke in dodajte potrebno število vrstic), vam ni treba šivati ​​podrobnosti, brazgotine, ki drgnite mehko kožo.

Človek se mora samo lotiti dela in v tako težkem, a tako prijetnem obdobju v življenju ženske in njenega otroka bo glavna in najljubša dejavnost.