FoodPro Preloader

Pletene rokavice kot dodatna oprema


Ker je vsaka oseba lastnik strogo individualnih značilnosti vsake roke, pri pletenju ne more biti standardnega nabora zank, pri čemer se doda njihova standardna številka, proces lahko sledi samo pletilni tehniki. Če prvič izdelujete pletene rokavice, potem jih bodisi pletite za sebe ali nekoga, ki ga lahko pripravite v vsaki fazi izvajanja. Prv

Ker je vsaka oseba lastnik strogo individualnih značilnosti vsake roke, pri pletenju ne more biti standardnega nabora zank, pri čemer se doda njihova standardna številka, proces lahko sledi samo pletilni tehniki.

Če prvič izdelujete pletene rokavice, potem jih bodisi pletite za sebe ali nekoga, ki ga lahko pripravite v vsaki fazi izvajanja. Prve rokavice zaženite z modelom brez vzorcev (kompleksnih). Uporabite različne barve, vendar se zanašajte na skupno tehniko.

Ta članek bo razpravljal o tem, kako ustvariti rokavice brez prstov. Pleteni izdelki z nepakiranimi prsti bodo na vaši roki izgledali kot modni dodatek. Da jih plesti, boste potrebovali do 130 g bombažne preje s težo 50 g na 125 m, niz igel za pletenje No. 3. V članku bomo uporabili naslednje okrajšave: n. - zanke, str. - vrstica, krog. - krožna.

Pletene rokavice se vedno izvajajo v krožni spirali s pomočjo petih igel za pletenje. Morate začeti iz zapestja. Ponavadi so pleteni v gostih vzorcih, pletenju nogavic z vzorci ali barvnimi črtami.

Če želite začeti, poskusite levo rokavico privezati na velikost ženske roke. Najprej pa ne pozabite na meritve:

  • Obseg čopiča bo približno 19 cm.
  • Dolžina bodočega izdelka od zapestja do podnožja palca - do 6 cm.
  • Od zapestja do podstavka malega prsta približno 9 cm.
  • Od zapestja do podstavka kazalca približno 10 cm.

Kvantitativni izračun

Z uporabo igel za pletenje št. 2, pletene en vzorec na nogavice način. Na njem lahko določite gostoto vašega pletenja, na primer tri in pol zanke za dolžino enega centimetra. Zdaj lahko enostavno izračunamo skupno število zank: 3, 5 p. Z 19 cm obsega krtače je 66, 5 p. Rezultat zaokrožimo na celo število in ga zmanjšamo na 66 zank. Če število ni deljivo s 4, tj. ne večkratnik števila naper, zmanjšajte zanko na večkratnik, da lahko pravilno opravite rokavice. Pletilne igle, ti srčkani izdelki s pravilnim izračunom bodo pridobljeni s pravilno obliko roke.

Pletite levo rokavico

Manšeta bo ločena od rokavice. Potrebno ga je vezati v krogu, rezati in pritrditi nit. Zapestje, ki se začne od roba manšete, iz 5. odstavka od samega začetka krožne vrstice. Prva krožna vrstica se začne s prvimi zankami, nato se ponovitev dveh zank ponovita dvakrat in pleta iz prve vrste na ostalih 25 zank. Zato nadaljujte z 12 vrsticami. Iz naslednjega kroga. r. ščetke pletene na prvih 23 str. šiv (notranja stran dlani) in nadaljujte na zadnji strani 25 p.

Odprtina palca

Začni klin na 4. govorici. Začeti bi morali po dlesni. Naredite prvi dodatek z vezanjem zanke, ne dotikajte se zadnje. Potem - nakid, pletite zadnjo obrazno zanko, nakid ponovno. Naslednjih štirih krogov - brez dodatkov. Drugi dodatek bo brez zadnjih treh odstavkov, pred zankami in za njimi pa na eno na funt. Zdaj je govoril dodal 4 str Naslednji dodatki - po 3-4 krogov, vsakič ne dopolnjujejo liho število zank. Ko dosežete dno prsta, se dodatki ustavijo. Zavezite zanke pred zankami klinov in jih nato zavrtite v dve zatiči. Nad njimi izvedite zračne zanke, ki bodo na pol. Lahko pletene do te višine, kot pletene rokavice mislil, nato cut nit in pritrdite.

Luknja za mali prst

Zanke so razdeljene na 2. in 3. napere. Priključite drugo iglo na mali prst in prenesite 8 na eno iglo, na drugo pa na 7 iz 3. igle. Nato vrzite v drugo iglo za pletenje 4 aerial n., Vezite zank na 3. iglo za pletenje. Vse pletenje je skoncentrirano na 3 igle za pletenje, 4. ostaja na delu. Vezite 3-4 kroge, da dosežete dno kazalca.

Luknja s kazalcem

Postavite na 7 p. Na dveh napereh in delajte s strani dlani. Pritrdite nit. Za pletenje 7 obraznih zank dodajte zanko, spet 7 l. Dodajte še eno zanko, vrzite na 3. iglo za pletenje 3 zank na srednjem prstu. Razporedite zanke enakomerno na 3 igle. Na poti. krog. r. zmanjša število zank. Lahko pletene na želeno višino, nato razrežite nit in pritrdite.

Luknja s srednjim prstom

Na tri napere zanke postavite po 8, 8 in 7. Odstranite iz navoja 9 zank v 1. iglo iz zgornje polovice izdelka, do 2. igle pa prevedite 7 predmetov z dna. Dial 4 nove zanke iz skakalec in pletene štiri zanke zgornjih polovic, s 4. pletenje iglo plesti preostalih 4 zank, jim dodajte 4. zank. Sledite prstom na enak način kot kazalec.

Luknja za prstan

Vrzi zank iz delovnega navoja na napere v razmerju 7, 7 in 3, začenši od zgornje polovice. Igla s tremi zankami je izbrana iz skakalke s srednjim prstom. Nato pletite v krogu, kot prejšnji prsti. To je končalo vaše prve pletene rokavice.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike