FoodPro Preloader

Pletenje iz trave - perilo, ki spominja na puhasto travno trato


"Weed" je ime za modno prejo iz 100% viskoze. Ime je dobila zaradi puhaste niti, narejene iz zvitih čipk, med nitmi, v katere je vstavljen rob vilj različnih debelin. Robovi Villi so najbolj raznoliki - zelo tanki, široki, sijoči, z vozli itd. Obstaja "trava" enobarvna, dvobarvna in večbarvna, z mavričnimi barvnimi prehodi. Ta p

"Weed" je ime za modno prejo iz 100% viskoze. Ime je dobila zaradi puhaste niti, narejene iz zvitih čipk, med nitmi, v katere je vstavljen rob vilj različnih debelin. Robovi Villi so najbolj raznoliki - zelo tanki, široki, sijoči, z vozli itd. Obstaja "trava" enobarvna, dvobarvna in večbarvna, z mavričnimi barvnimi prehodi. Ta preja je namenjena predvsem za ročno pletenje ali kvačkanje. Pletenje iz trave je hiter način za ustvarjanje originalnih in lepih stvari. Njegova edina pomanjkljivost je, da je zelo raztegnjena in to je treba upoštevati pri delu. Lepo se izkaže, pletenje iz trave za otroke. Iz nje pletene puhasto, kot da je iz umetnega krzna, izvirne majhne stvari, spominja spomladi trate, kot tudi srčkan "krzna" živali za igro. Fantastična tekstura preje vam omogoča, da naredite stvari, v katerih so dojenčki še posebej srčkani in se dotikajo, k čemur prispevajo tudi različne barve preje - od občutljivega pastela do svetlih in bogatih tonov.

V pleteninah za ženske se "plevela" pogosteje uporablja za pletenje posameznih delov - ovratnice, manšete in zavihke na žepih. Zaradi "žilavosti" in prekomerne mehkobe preje, izdelani izdelki v celoti ne ohranjajo svoje oblike in se hitro raztezajo. Zato je priporočljivo kombinirati pletenje iz "plevela" z drugimi vrstami preje. Na primer, plašč iz „plevela“ in navadne volne v obliki kombinacije črt bo videti zelo impresivno: trak „plevela“, trak volne. Fancy preja bo izdelek svetlo dekorativno in nenavadno, in trakovi iz volne bodo pomagali ohraniti svojo obliko. Modeli so dobro sprejeti, kjer je jarm izdelan iz „plevela“, spodnji del polic in hrbet ter rokavi pa so izdelani iz navadne gladke preje.

Od »plevela« je zelo dobro plesti kape in šale, vse vrste rute, pa tudi ponči in šale. Pletenje iz "plevela" majhnega klobuka, narezanega na glavo, ne zahteva dodatne krepitve oblike, dovolj je samo narediti čednejši rob okoli roba. Tudi beretke in klobuke z majhnimi polji so zelo impresivne, vendar je zaželeno, da jih podvojite z bolj gosto podlago za doseganje želene oblike. Če želite, da je izdelek bolj gost, ga je bolje plesti s kvačkanjem, saj se pletenje iz "plevela" izkaže za zelo "ohlapno".

Na primer, poskusimo si vezati šalico lisice. Potrebujete "travo" preje svetlo oranžne in bele barve ter gladko volneno prejo oranžne barve. Šali pleteni in kvačkani. Prvič, trikotna gobec v obliki stožca je kvačkana v krogu iz gladkega plašča, pri čemer se v vsaki drugi vrsti doda dve zanki. "Telo" lisičk je pleteno z iglami za pletenje s sprednjim pletenjem oranžne "trave" v dveh niti z ravnim spletom. Po vezavi zahtevane dolžine se izreže ena nit in doda ena bela nit. Število zank se postopoma zmanjšuje, pri čemer sta dve zanki skupaj z dvema zankama v vsaki drugi vrsti skozi obe sprednji zanki. Preostalih 3 zank skupaj. Ločeno, pletene noge in šivanje za "telo" lisičke. Za ločevanje repa, tik pod točko pritrditve zadnjih nog, se telo potegne z nitjo. Nato kvačkate ušesa, jih pletite, jih šivate na obraz in obraz je povezan s telesom. Na gobcih oči so sešiti dve črni kroglici in črna volna označita vrh nosu. Šal pripravljen.

Končno, okrasni predmeti iz te modne preje so zelo lepi. Pleteni iz "plevela" pokrov na postelji bo postal pravi okras v spalnici, kot tudi večbarvne okrasne blazine iz navadne preje ali s pletenimi barvnimi ornamenti iz "plevela" različnih barv. Bolj izkušenim in pogumnim mojstrom lahko svetujemo, da iz te preje zapnejo puh ali stol.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike