FoodPro Preloader

Uporaba "Bullfinch", izdelana v povezavi z otrokom


Z razmislekom o temah skupnih dejavnosti z otrokom je treba vložiti dovolj časa za prijavo. To bo otroku pomagalo seznaniti z zunanjim svetom in vnesti umetniški okus. Vredno je začeti z rastlinskim in živalskim svetom. Za spoznavanje perja je aplikacija “Bullfinch” popolna. To je zelo zanimiva tema, na kateri je mogoče opraviti raznoliko delo. Razmisli

Z razmislekom o temah skupnih dejavnosti z otrokom je treba vložiti dovolj časa za prijavo. To bo otroku pomagalo seznaniti z zunanjim svetom in vnesti umetniški okus. Vredno je začeti z rastlinskim in živalskim svetom. Za spoznavanje perja je aplikacija “Bullfinch” popolna. To je zelo zanimiva tema, na kateri je mogoče opraviti raznoliko delo. Razmislite o več možnostih.

Uporaba papirja "Bullfinch"

Potrebujemo večbarvni papir, krtačo, lepilo, polovico albuma, svinčnik in škarje. Pri pripravi gradiva za lekcijo je vredno vnaprej pripraviti predloge za vsako podrobnost bullfincha za udobje otroka. In najboljša možnost bi bila, če bi vse podrobnosti izrezali vnaprej, in otrok jih je samo držal.

Pred razredom, med sprehodom, bodite pozorni na ptice, ki sedijo na veji. Povejte nam o nekaterih vrstah, vključno z bullfinches. Osredotočite se na zunanje značilnosti različnih ptic, kot so rdeče prsi bullfincha.

Če nadaljujete svojo zgodbo o pticah, povabite otroka, da iz že pripravljenih papirnih delov pripravi papirnato bullfinch in ga nalepi na list papirja. Prilagodite otrokova dejanja, razložite in pokažite, kako ravnati z lepilom in podrobnostmi, da dobite najboljši rezultat. Vašemu otroku zaupajte, da bo za uporabo iz papirja izrezal vejico lesa. Končana dela lahko obesite na steno v vrtcu.

Uporaba "Bullfinch" z elementi risbe

Delo bo zahtevalo tudi izrezovanje kosov papirja, lepila in polovico albuma, barve in krtačo.

Preden nalepite apliko, skupaj z otrokom narišite kos z barvami z vejico drevesa, na katerem bo sedel sinjek. Nato jih razporedite po predpisanem vrstnem redu in jih nalepite na papir. Barve lahko potegnete tudi kljunu in padajočim snežinkam.

Uporaba "Bullfinch" z uporabo vate

To delo se bo od prejšnjih različic razlikovalo z majhnim dekorativnim elementom. Ali bolje, sneg na veji, ki je narejen iz navadne bombaža. Ko ste vi in ​​vaš dojenček nalepili nalepko na plašč, ga prosite, da okrasite vejico z majhnimi kosi bombaža. Imaš okrasno božično aplikacijo. S prikazom, kako lahko ustvarite kompozicijo z različnimi materiali, pomagate otroku razviti domišljijo, domišljijo in ustvarjalne sposobnosti.

Uporaba "Bullfinch" z naravnim materialom

To delo lahko opravi starejši otrok (učenci osnovne šole se bodo s tem spopadli sami, vzgojitelji pa bodo potrebovali pomoč staršev). Za delo boste potrebovali nekaj vej breze ali smreke, list črnega papirja, rezane slepe stene za bullfinch, lepilo in škarje.

Najprej morate položiti dele na mizo in jih pritrditi na bel list papirja v pravilnem zaporedju. Na koncu bi moral dobiti bullfinch. Zdaj izrežemo bullfinch in postavimo končno ptico na napačno stran lista črnega papirja. Oris in lepo urejeno. Imamo dva detajla bullfincha, eno črno in drugo barvno. Lepljamo dele skupaj in pustimo približno 1 cm pod ptico.

Zdaj smo prišli do najtežjega trenutka v našem ustvarjalnem delu. Potrebno je lepilo papirja na vejici. Izberite najprimernejši kraj za bullfinch. Temeljito lepimo prosti trak pod ptico. Na obeh delih nanesite lepilo. Med podrobnosti vstavimo vejico in jo stisnemo. V 2-3 minutah boste morali držati mesto lepljenja, čakati na trenutek lepila.

Tako lahko na eni veji naredite več ptic. Z namestitvijo take sestave v vazo, lahko dobite odličen dekorativni element za novoletne počitnice.

Aplikacije iz naravnega materiala pomagajo pri razvoju otrokove domišljije in jo približajo naravi.