FoodPro Preloader

Točka, točka ... Konture v obliki črke


V dvoranah Hermitage in muzeja. A.S. Puškin v Moskvi posvečen delu impresionističnih umetnikov, obstajajo neverjetne slike, napisane v tehniki pointilizma. Če se jim približamo in pogledamo v tkanino slikarstva, bo postalo jasno, da je slikarsko platno ustvarjeno z majhnimi pikami. Zaradi tega se zdi, da so slike sestavljene iz mikroskopskih mozaičnih elementov, ki so jih poveljnikovi roki sestavili v eno celoto. Na p

V dvoranah Hermitage in muzeja. A.S. Puškin v Moskvi posvečen delu impresionističnih umetnikov, obstajajo neverjetne slike, napisane v tehniki pointilizma. Če se jim približamo in pogledamo v tkanino slikarstva, bo postalo jasno, da je slikarsko platno ustvarjeno z majhnimi pikami. Zaradi tega se zdi, da so slike sestavljene iz mikroskopskih mozaičnih elementov, ki so jih poveljnikovi roki sestavili v eno celoto. Na podlagi te tehnike so uporabljeni umetniki izumili svoje, ki se imenuje od točke do točke in se čudovito uporablja za slikanje različnih okrasnih predmetov, gleda na to, kar daje vtis, da so vsi okrašeni z majhnimi kroglicami ali kroglicami, kar ustvarja kompleksne večbarvne modulacije na površini. tkanje ornament.

Akrilne konture se uporabljajo za barvanje pik, ki so običajno opisane z risanjem, barvanjem stekla ali keramike. Dot slikarske konture lahko uporabimo za dekoracijo prozorne steklenine, steklenic, keramike, lesa in stekla, pohištva, majhnih okrasnih predmetov.

Oblika kontrastnih slik. Osnove mojstrstva

Tehnika slikanja kontur ni zapletena, vendar zahteva potrpežljivost in natančnost. Za obvladovanje in pridobivanje potrebnih spretnosti lahko začnete s slikanjem enostavnih stekel iz prozornega belega stekla. Za delo boste potrebovali: očala, steklene obrise (boljše od družbe Decol) različnih barv, risanje za barvanje, alkohol ali aceton, bombažne palčke in diske.

Vstavite sliko v steklo in jo pritrdite tako, da se tesno prilega steklu. Površina stekla je razmaščena z acetonom ali alkoholom. Nežno stisnite konturo iz cevi, nanesite risbo s pikami različnih barv. Na širokih zgoščenih progah črpamo večje točke, na zelo tanke - manjše. Izliv cevke redno obrišite z bombažno blazinico in odstranite odvečno konturo. Mesta vzorca, ki so bila neenakomerna ali zamegljena, se lahko popravijo tako, da se kontura posuši, nato pa se z nožem ali britvico očistijo neenakomerne točke, ki jih ponovno povzročijo. Ko narišemo vse črte v eni barvi, preidemo na drugo barvo. Torej smo postavili celotno sliko. Naj se posuši vsaj en dan. Nato smo končni izdelki v pečici za peko pri temperaturi 150 - 170 stopinj ni več. Po 30-40 minutah izklopite pečico, ko se ohladi, odstranite očala. Delo je končano. Pečenje fiksira konturni vzorec in omogoča uporabo očal za predvideni namen. Lahko jih varno speremo, nalijemo v njih itd.

Dot slikanje konture lahko okrasite lesnih izdelkov. Tehnika risanja vzorca je enaka. Skico risbe nanesemo na leseno površino z mehkim svinčnikom ali s helijem. Končana slika s konturami na lesenih izdelkih je prekrita z zaščitnim slojem akrilnega laka, ki ga ščiti pred mehanskimi poškodbami. Redne voščene sveče, ki bodo edinstvena dekoracija praznične mize ali notranjosti, so lahko še ena izjemna podlaga za slikanje kontur.

Slikanje sveč

Dot slikanje s konturami na sveče je lahko tematsko, posvečeno nekemu pomembnemu datumu: rojstni dan, poroka, obletnica itd. Za uporabo vzorca se uporablja posebna kontura na osnovi voska (na primer podjetje Kroel (Nemčija)). Prvič, konture prihodnjega slikarstva se nanesejo na svečo s helijevim svinčnikom. Nato na te konture nanesemo obarvano konturo s črtastim vzorcem, ki stisne barvo iz cevi. Za manjše točke in tanjši vzorec uporabimo kovinsko konico, ki jo lahko izdelamo iz samega aluminija. Točka za točko napolnite celotno sliko. Delo naj se posuši. Vosek se dovolj hitro posuši. Sveča se bo z njo stopila.

Dot slikanje konture - zahteva precej napetosti, pozornosti in natančnosti. Ampak rezultat, ki se bo izkazal na koncu dela, bo neverjeten. Ta tehnika očara s svojo nenavadnostjo, milino in izvirnostjo.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto