FoodPro Preloader

Master razred za začetnike: jabolčno kroglico


Lepa okrasna drevesa iz kroglic so zelo zahtevna. Te umetniške kompozicije igrajo vlogo čudovitih notranjih dekoracij. Oplemenitijo vsako stanovanje in tudi, po ljudskem prepričanju, svojim lastnikom prinašajo srečo in veselje. V tem članku bomo podrobno pojasnili, kako narediti občutljivo in elegantno jabolko iz kroglic. To je

Lepa okrasna drevesa iz kroglic so zelo zahtevna. Te umetniške kompozicije igrajo vlogo čudovitih notranjih dekoracij. Oplemenitijo vsako stanovanje in tudi, po ljudskem prepričanju, svojim lastnikom prinašajo srečo in veselje.

V tem članku bomo podrobno pojasnili, kako narediti občutljivo in elegantno jabolko iz kroglic. To je enostavno narediti tako cvetoče čudež, morate le posvetiti dovolj časa za to dejavnost. Jabolko iz kroglic z bujno krono, prekrito z belo-roza cvetovi, izgleda preprosto neverjetno. Poskusite ustvariti podobno okrasno drevo. To bo navdušilo oči s svojo očarljivo lepoto in ustvarilo posebno udobje v vašem domu.

Kaj je potrebno za opravljanje obrti?

Da bi dobili jabolko iz kroglic, je potrebno pripraviti nekaj materialov in orodij. Seveda boste potrebovali kroglice večih barv (vključno z zeleno (50 g), belo (40 g), roza (10) odtenki). Svetujemo vam, da kupite japonske ali češke kroglice. Poceni kitajski in tajvanski stekleni biseri niso vredni uporabe - ni visoke kakovosti. Poleg kroglic boste potrebovali še dve vrsti bakrene žice: debeline 0, 4 mm (za vejice) in 1 mm (za steblo). Za okrasitev drevesa boste potrebovali cvetlični trak, debele volnene niti, gradbeni omet, široko posodo z nizkimi stranicami in okrasne kamenčke. Po pripravi vseh potrebnih materialov lahko nadaljujete z izdelkom.

Jabolko iz kroglic: mojstrski razred. Prvi koraki

Naše drevo bo prekrito z majhnimi nežnimi cvetovi. Začnimo s takimi obrti kot jabolčne kroglice, s tkanjem belo-rožnatih cvetov. Vzemimo kos tanke žice, dolge približno 40 cm. Dobimo prvo latico. Po enakem principu izvedemo še tri cvetne liste na prostih koncih delovne žice. Sredi rožice naredimo tri rožnate kroglice. Preostali konci žice so dobro zviti. Prvi cvet je pripravljen. Po enakem načelu je potrebno narediti še 90 podobnih brstov (tri za vsako vejo). Tako veliko število socvetij moramo ustvariti lepo bujno krono.

Ustvarite veje jablan

Ko naredite vse barve, lahko začnete izdelovati liste. Za to bomo uporabili tehniko krožnega tkanja. Vzemimo tanko žico in iz nje odrežemo kos, dolg približno 65 cm .. Kako je jabolko izdelano iz kroglic? Shema je naslednja: na žico strnemo sedem zelenih kroglic. Nato oblikujemo zanko in pridobimo še šestnajst kroglic. Zdaj pustite delovno žico okoli prve majhne zanke. Dobiš prvi list. Zdaj, na enem od koncev delovne žice, naredimo še en popolnoma isti list.

Večkrat zvijte konce žice. Vzemite beli cvet in ga nežno pritrdite na obdelovanec. Na žico tkamo še dve listi (po analogiji s prvim). Pritrdite drugi čep. Ustvarite še dva lista in priložite tretji cvet. Torej je prva veja našega jabolka pripravljena. Da bi drevo izgledalo veličastno in bogato, bo potrebnih še devetindvajset takšnih praznin.

Prvi koraki

Po registraciji vseh vej nadaljujte z montažo delov. Vzamemo tri prazne reže in jih zategnemo skupaj, nato pa privijemo debelo žico. Pritrdite nastalo vejo z debelo rjavo nitjo. Ne samo, da bodo deli varno pritrjeni, temveč tudi dodatno prazen prostor. Po analogiji z vsemi ostalimi vejami. Nastalih deset slepih oblikovamo v več velikih vej, nato pa jih okrasimo z debelo nitjo.

Okras jablan

Po izdelavi velikih vej jih lahko sestavite v eno celoto in jih pritrdite z debelo žico in z navojem na njej. Pri ustvarjanju debla si zapomnite, da je vaša glavna naloga ustvariti harmonično in čim bolj realistično podobo. Veje bi morale gladko odmakniti od debla, in ne upogibati na nenaravno ali pravih kotov. Njihov obseg mora biti približno enak polovici višine drevesa. Ko je deblo izdelano, ga okrasimo z rjavim cvetličnim trakom. Podobno izdelujemo in podružnice. To je vse, cvetoča jabolka kroglic je skoraj pripravljena.

Ostaja samo, da ga v lonec in okrasite končno sestavo z dekorativnimi elementi. Izdelava mavčne raztopine. Postavite jabolko v pripravljeno posodo in ga napolnite z alabasterom.

Svetujemo vam, da drevo postavite čim bolj v lonec. Močna peta lahko povzroči, da je stvar nestabilna in seveda znatno poslabša njen videz. Sedaj pustite drevo, da se posuši. Ko gips zgrabi, ga zaprite s steklenimi kamenčki ali kamenčki. To je vse, naša čudovita obrt je pripravljena. Zdaj veste, kako ustvariti jabolko iz kroglic. Upamo, da vam bo mojstrski tečaj pri oblikovanju tega očarljivega drevesa koristil. Uspehi v ustvarjalnosti!

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike