FoodPro Preloader

Šivajte copate, zajčke z lastnimi rokami


Danes lahko kupite skoraj vse, kar želite. Zato je ročno delo v zadnjem času postalo zelo cenjeno, tako imenovani ročno izdelani izdelki pa so precej dragi (tako iz materiala kot z nekoliko drugačnega zornega kota). Ta članek bo razpravljal, kako šivati ​​copate, zajčke z lastnimi rokami. Priprava N

Danes lahko kupite skoraj vse, kar želite. Zato je ročno delo v zadnjem času postalo zelo cenjeno, tako imenovani ročno izdelani izdelki pa so precej dragi (tako iz materiala kot z nekoliko drugačnega zornega kota). Ta članek bo razpravljal, kako šivati ​​copate, zajčke z lastnimi rokami.

Priprava

Najprej morate zaloge določenih materialov. Torej, v tem primeru boste potrebovali toplo tkanino (flis za zunanjo in notranjo stran), usnje ali dermantin za podplat, kot tudi šivalni pribor.

Kako šivati ​​copate "Bunnies": vzorec

Prvi korak je priprava vzorca izdelka. Potrebno bo izrezati štiri glavne dele: podplat, pravokotnik za vrhove, kos v obliki angleške črke U, kot tudi podrobnost na ušesu. Kot lahko vidite, pripravljalna faza ni tako zahtevna. Mimogrede, lahko naredite svoje prilagoditve in šivanje copate, zajčke z lastnimi rokami, nekoliko drugačne od tistih, prikazanih na sliki zgoraj.

Notranji škorenj

Bolje je, da začnete šivati ​​copate-zajčke z lastnimi rokami iz notranjega prtljažnika. Če želite to narediti, morate prenesti vzorec na tkanino in izrezati z dodatkom šiva (1 cm). Zdaj morate pritrditi pravokotni kos (vrhovi) na loputo v obliki črke U (zgrabiti samo nogo) s pomočjo nožic, kot opcijo - samo sekanje. Tkanina se nanaša z obrazom v obraz, nato se na mesto pisanja všije mesto luščenja, zadnji del prtljažnika je tudi šivan. Po tem principu je treba pripraviti podplat (samo tukaj se izdelek pripne nazaj). Izolacijo obloge lahko pritrdite na stopalo, če je hiša precej kul. Zdaj morate šivati ​​edini izdelek. Da bi to naredili, je podrobnost stopala natančno vstavljena v prostor, ki je za to pripravljen in označen, začenši z nogavico. Nato morate šivati ​​izdelek v krogu, odrezati presežne dovolilnice in pometati čez dno (to lahko storite s cik-cak šivom na šivalnem stroju, vendar je bolje uporabiti overlock, če imate priložnost).

Zunanji zagon

Izdelava copat, zajčki z lastnimi rokami. Zdaj moramo pripraviti zunanji čevlje. To se naredi na enak način kot notranji.

Ušesa

Izdelava ušes za copate. Da bi to naredili, se dva rezana dela sešita iz oči v oči, nato pa se izkaže. Priporočljivo je, da šiv postavite na vrh 5 mm od roba, da bo izdelek bolj trpežen in privlačen.

Povezava delov

Zdaj morate ugotoviti, kako šivati ​​copate, zajčke, tj. Združiti vse podrobnosti. To ne bo težko. Najprej morate šivati ​​ušesa - vstavite jih med notranji in zunanji prtljažnik (pomembno je, da jih pravilno označite z desno stranjo navzgor). Izdelek je prešit v krogu vrhov. Vendar šiv šivamo šele do konca, ker je treba izdelek izklopiti. Na tej stopnji je pomembno, da pometejo vse šive, odrežete presežek. Zdaj lahko zavihate copate skozi levo luknjo, zašije luknjo s skritimi šivi. To je to, izdelek je pripravljen!

Dekor

Na sprednji strani obutve lahko naredite tudi srčkane gube. Če želite to narediti, morate šivati ​​majhen segment v sredino copat in potegniti izdelek vzdolž spodnje niti. Niti se pritrdijo in skrijejo. Lahko tudi šivate srčkan zajček - smešno pompom. No, nihče ni prepovedal uporabo v svojem delu različne dodatke. Želite glamurozne zajčke? Kaj je res lažje! Sequins, kroglice, okrasnih, vse vrste trakovi, loki, ki se ne najde v sodobnih trgovinah! Ustvarite, izumite, poskusite!