FoodPro Preloader

Ustvarite rože iz tkanine na svoje vzorce


Želja, da okrasite prostor za slovesen dogodek - želja je povsem naravna. Vsak dopust, pa naj gre za obletnico, poroko itd., Si vedno želijo, da bi jih tako zapomnili ne le gostitelji, temveč tudi gostje. In rafinirana notranjost dvorane v tem primeru igra pomembno vlogo. Danes, da bi dal pogled spredaj na sobo, pogosto uporabljajo dekoracijo s tkanino in cvetjem, okrasom pa so izpostavljeni ne le stene, ampak tudi okna, pohištvo in šotori za dejavnosti na prostem. Gled

Želja, da okrasite prostor za slovesen dogodek - želja je povsem naravna. Vsak dopust, pa naj gre za obletnico, poroko itd., Si vedno želijo, da bi jih tako zapomnili ne le gostitelji, temveč tudi gostje. In rafinirana notranjost dvorane v tem primeru igra pomembno vlogo. Danes, da bi dal pogled spredaj na sobo, pogosto uporabljajo dekoracijo s tkanino in cvetjem, okrasom pa so izpostavljeni ne le stene, ampak tudi okna, pohištvo in šotori za dejavnosti na prostem. Glede na temo praznika in izbrani stil dekoracije uporabljamo najrazličnejše vrste tkanin in cvetlične motive.

V posebno slovesnih primerih je običajno uporabljati storitve specializiranih podjetij, kjer delujejo usposobljeni strokovnjaki. Ampak to je mogoče, da okrasite izvirno sobo za praznični večer z družino ali prijatelji na svoje. Če želite to narediti, boste morali pridobiti nekaj okrasnih veščin in narediti rože iz lastne tkanine. Po mnenju mojstrov, obvladovanje tega procesa ni zelo težko, če pokažete pozornost, opazovanje in natančnost.

Izdelava cvetličnega vzorca

Za tiste, ki znajo šivati, ne bo novica, da je uspeh šivanja katerega koli izdelka odvisen od pravilnosti vzorca. Če želite, lahko uporabite že pripravljene risbe, ki jih je enostavno najti v posebnih revijah za iglo. Kljub temu pa mojstri svetujejo, da pogledate "dela narave" - ​​žive rastline.

Najprej morate skrbno razmisliti o strukturi brstičkov, nato pa jo skrbno razstavite v cvetne liste. Vzorci, vzeti iz njih, bodo pomagali ustvariti najlepše tkanine. Treba je opozoriti, da narava redko natančno ponavlja obliko cvetnega lista. Zato je za večjo gotovost potrebno odstraniti vzorce ne iz enega, temveč iz več.

Pri razstavljanju cvetja bodite pozorni tudi na vrstni red majhnih in velikih cvetnih listov. Če se vrstice sosednjih objektov popolnoma ujemajo, jih je mogoče združiti. Ta konvencija je dovoljena, saj delamo z materialom popolnoma drugačno, in ne s tistim, ki ga uporablja narava. Idealno bi bilo, da kopije vseh zavojev listov cvetnih listov prav tako ne sledi - za naravo je značilna nekaj »nepravilnosti« oblik. Glavna naloga pri izdelavi vzorca je zajemanje in prenašanje značaja kosti na krpo.

S cvetjem iz tkanine lahko kombinirate majhne, ​​identične oblike in velikosti cvetnih listov v segmente, kar bo močno olajšalo delo, ne da bi pri tem ogrozili njegov rezultat. Pred prenosom vzorcev na material je treba prešteti število enakih delcev v brstičku in številke je treba žigosati na vsakem izdelanem vzorcu.

Preden šivate cvetje iz tkanine, naredite tudi vzorec bodočih listov. Pri tem ni posebnih težav - preprosto si lahko opišete obrise rastline, zamudite zelo majhne reže in projekcije - ne boste jih videli na končnem izdelku. Rezanje zahtevanega števila cvetnih listov in listov, lahko začnete zbrati.

Tkanine rože. Prednosti lastnih vzorcev

Zelo koristno je izdelovanje rezin za izdelavo cvetja iz tkanin. Prvič, obstaja možnost izdelave edinstvenih brstov, katerih vzorci se ne najdejo v nobenih ročnih knjigah. Drugič, ko so samozaposleni, se hitro pridobijo koristne veščine, roka je »napolnjena«, pojavi se priložnost za izražanje lastne domišljije in eksperimenta. Pomembno je tudi, da se pri delu pridobi znanje o strukturi rože in listov - preprosto je nemogoče ustvariti lepe in edinstvene izdelke brez razumevanja.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike